» » Efecte Secundare De Testosteron

Efecte Secundare De Testosteron

Efecte Secundare De TestosteronDin toate steroizi anabolizanţi disponibile, pentru adulţi sănătoşi de sex masculin sunt foarte puţine şi bine tolerat ca testosteronul. În timp ce acest lucru este adevărat, există arepossible efecte secundare de testosteron , care pot apărea datorită utilizării exogene.

Din fericire, pentru mascul adult sănătos efecte secundare de testosteron utilizarea sunt foarte controlabile; într-adevăr, cu utilizarea responsabilă acolo ' nu reason un mascul adult sanatos ar trebui să cadă pradă unul singur.

Pentru omul beneficiază de terapia de substitutie testosteron, aceste efecte secundare va fi de interes foarte puţin; la urma urmei, în cazul său el va doar fi înlocuirea ceea ce este deficitar. Pentru potenţiator de performanţă, aceasta este în cazul în care jocul se schimbă, deoarece va fi suprafiziologic doze care poate deschide uşa la probleme.

Cu toate acestea, suprafiziologic doze poate fi folosit foarte în condiţii de siguranţă, dar există ceva important trebuie să păstreze în minte. Cum este cu cele mai multe steroizi anabolizanţi, există un puternic risc pentru a recompensa raportul; mai luaţi, mai mare rasplata, dar mai mult să luaţi, mai mare riscul. Să discuta posibilele efecte secundare de testosteron utilizarea.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment

Reacţii adverse posibile de testosteron

Când vom completa pentru testosteron în cantităţi care ne duce dincolo de gama medie, există cinci posibile efecte secundare care pot apărea. Din nou, trebuie să subliniem cuvântului "posibilă" ca acest lucru în nici un fel implică garantat. Totală de dozare şi mai important individuale răspuns va dicta rezultatul total mai multe decât orice altceva, dar asa va cele generale de viaţă general.

În orice caz, motivul pentru care se poate produce astfel de efecte se datorează procesului de aromatază, testosteron, de care converteşte la estrogeni. Aceste efecte includ:

  • Ginecomastie
  • Retenţie de apă în exces
  • Hipertensiune arterială
  • Ridicat LDL colesterol
  • Redus HDL colesterol
click aici pentru a cumpara testosteron supliment

Combaterea efectele secundare de testosteron

Pentru a combate efectele secundare de testosteron sunt câteva lucruri putem face. Cel mai important este completarea cu un Inhibitor de aromataza (AI), cum ar fi Arimidex sau letrozol. AI face exact ceea ce indică denumirea lor, acestea inhiba procesul de aromataza, ceea ce înseamnă acestea inhiba conversia la estrogen.

Mai departe, prin natura lor, AI, de asemenea, reduce suma totală de estrogen în organism, prevenind astfel ceea ce nu există din cauza o problemă. În orice caz, AI rămâne linie principală de apărare.

Dincolo de AI, şi acest lucru va proteja foarte mult tensiunii arteriale şi a colesterolului, ne-esti vorbind de dieta noastră generală. Consumul de alimente care promovează nivelurile sănătoase şi evitând activitate precum fumatul si consumul de care au un impact negativ foarte mult te va proteja. Evitarea grele alcool consumptionand asigurarea dieta ta este plin de o multime de acizi graşi Omega va face minuni pentru tine şi proteja foarte mult de efecte secundare de testosteron.

Există în continuare un lucru mai mult, trebuie sa mentionam, şi aceasta se învârte în jurul retenţiei de apă în exces. Deoarece Testosteronul aromatizes, adesea aceasta este acuzat de retenţie de apă acumulată şi absolut, acest lucru poate fi o problemă. Cu toate acestea, cu AI este uşor de controlat, dar chiar şi cu o apa AI retenţie pot apărea încă, dar de nouă ori din zece este pentru un motiv simplu.

Dacă sunteţi completarea cu testosteron, suplimentarea cu o calitate AI încă deţine încă de apă, cotele sunt mănâncă prea multe glucide. Daca mananci carbohidrati mai mult decât aveţi nevoie să mergi pentru a umfla, aceasta nu înseamnă testosteron este problema, aceasta înseamnă pur şi simplu sunteţi mancatul in exces.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment

Garantat efecte secundare de testosteron

Există două utilizarea de efecte secundare de testosteron , care sunt absolut garantate în toate bărbaţi care completează, iar acestea sunt interconectate. Când vom suplimenta cu steroizi anabolizanţi, chiar de testosteron, productia de testosteron naturale vor fi suprimate.

Nu contează cât de speciale crezi că eşti, nu contează ce prietenul tau sau unele tip mare la sala de sport-a spus; în cazul în care veţi completa dumneavoastră naturale nivelurile va cădea. Desigur, dacă vă sunt completarea cu testosteron acest lucru este puţin problematică, ca sunt furnizarea de corp cu ceea ce are nevoie.

Ca Testosteronul niveluri vor fi suprimate, ca producție apare în testicule şi nu mai este loc testiculelor va micşora. Acest lucru nu înseamnă ei smochini şi să dispară, înseamnă pur şi simplu se pierde o parte din plinătatea lor, dar este o veste bună. Odată ce utilizarea de steroizi anabolizanţi este întrerupt şi toate hormoni care au părăsit sistemul dumneavoastră naturale productia de testosteron va începe din nou, şi testiculelor va reveni la dimensiunea lor normală.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment

Adevărul despre testosteron

Adevărul este atât de simplu este aproape infricosator. Ceea ce aţi fost spus toată viaţa ta cu privire la steroizi anabolizanţi, şi în acest caz de testosteron, în majoritatea cazurilor a tot fost o minciună. Testosteronul este una dintre cele mai benefice hormoni ai vreodată veţi completa cu, şi prin utilizarea suplimentar poate îmbunătăţi dramatic viaţa ta.

În timp ce utilizarea de efecte secundare de testosteron sunt reale, acest lucru nu este o substanţă străină pentru organism, nu este ceva ce vă bodywill Vezi ca un duşman. Testosteronul este salutată de organism, şi cu utilizarea responsabilă de efecte secundare de testosteron poate fi păstrată la bay.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment