» » Cum De A Creşte Testosteron?

Cum De A Creşte Testosteron?

Cum De A Creşte Testosteron?Nu este un secret, dacă sunteţi un atlet, un şobolan sala de gimnastica sau cineva care pur şi simplu vrea să arate un pic mai bine mai mare vă poate creşte testosteron va fi mai bine pe tine; după toate, Testosteronul este un hormon anabolic primar.

Când suntem încercarea de a creşte Testosteronul primul lucru pe care de multe ori vine în minte este anabolic steroizi, ca acesta este unul dintre rolurile principale, dar există de fapt multe lucruri putem face pentru a creşte Testosteronul pe langa injectii regulate.

Nu fac nici o greseala, dacă trebuie sau dorintele pentru a creşte Testosteronul anabolic steroizi întotdeauna va fi cel mai bun în-termeni de capacitatea, nimic altceva nu va veni aproape, dar putem oferi în mod natural mici creşteri marginale dacă urmărim anumite principii.

Cu toate acestea, în schema de grand de lucruri, în timp ce aceste aplicaţii se va dovedi a fi utile în cazul în care acestea străluci într-adevăr este sprijinirea în staving de pe scăzut de testosteron; nu, aceasta nu reprezintă o garanţie dar în îmbunătăţeşte sansele.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment

Creşte testosteron cu alimente

Aţi auzit vechi spune, nimic nu este mai anabolic decât produsele alimentare şi că este destul de adevarat; Când vine vorba de creştere şi performanţă nimic pe pământ poate bate sau înlocui produse alimentare.

În această lumină există anumite alimente care s-au dovedit a avea un efect pozitiv asupra noastră nivelurilor naturale de testosteron şi multe studii au arătat că persoanele care consuma diete bogate in aceste alimente adesea creşte producţia de testosteron. Acelaşi lucru poate fi spus în direcţie opusă; anumite alimente s-au dovedit a avea efect contrar, şi dacă sunteţi încercarea de a creşte testosteron sau cel puţin să-l menţină vor fi alimentele pe care doriţi să evitaţi.

Pentru individ care este vegetarian acest următoarea parte, probabil, va fi o veste destul de trist; Dacă sunteţi în căutarea pentru a creşte testosteron prin alimentele pe care le mananci nu vei pentru a putea face acest lucru printr-o dieta vegetariana de stil. Nu, carne nu sunt alimente numai că va creşte de testosteron dar lucruri cum ar fi carne roşie şi ouă sunt instrumentele noastre de creştere primare.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment
Cele mai bune alimente pentru creşterea producţiei de testosteron naturale includ:

  • Carne rosie
  • Ouă întregi
  • Carne de porc
  • Somon
  • Alune & legume
  • Broccoli (în plus, nu numai)
  • Varza (în plus, nu numai)
  • Conopida (în plus, nu numai)
De la uita la lista poate fi un pic în cauză cu colesterol, mai ales atunci când luăm în considerare carne roşie şi ouă întregi să fie noastre două surse de alimentare principală. Nu lasa inima ta se agita, ideea de aceste alimente fiind neprietenos la nivelul de colesterol a trecut mult timp şi nici nu va creşte nivelurile LDL; Presupunând că nu sunteţi care acoperă dumneavoastră friptură şi ouă cu uleiuri, unt, cantităţi masive de brânză, etc.

Următorul pas va fi să evite anumite alimente; nu, vrem lista în acestor sau ar fi citit în următoarele săptămâni de trei şi jumătate, dar putem da o idee destul de bună. Grasimi saturate a fost dovedit a fi ceva aveţi nevoie pentru a creşte Testosteronul, dar aceasta trebuie să provină din surse dreapta, cum ar fi cele de mai sus; grasimi saturate primiţi la lanţul de fast-food preferat nu este un astfel de grăsime.

Alimente suplimentare, transformate în general s-au dovedit a fi oribil pe modul în care acestea afectează producţia de testosteron astfel morale din poveste este simplu; nu mânca atât de mult şi stai departe de alimente procesate; este într-adevăr atât de simplu şi nu există mult mai multe de spus.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment

Creşte testosteron cu stilul de viaţă

Există trei factori majori dincolo de alimente care pot afecta foarte mult noastre nivelurile de testosteron; consumul de nivel, stresul şi alcool noastre activitatea fizică, cele mai importante fiind activitatea fizică. Oameni care sunt mai active decât alţi oameni în mod natural să menţină niveluri mai ridicate de testosteron şi s-a arătat că exerciţii fizice, mai ales greutate antrenament foarte mult stimula productia de testosteron.

Pentru individ care trebuie sau doreşte să crească începutul de producţia de testosteron un regulate şi programată antrenament de rutină trebuie să fie una dintre primele comenzi de afaceri.

Stresul si alcool; avem de stres în viaţa noastră şi aşa că am bea pentru a uşura sarcina încă alcool a fost dovedit a fi unul dintre lucrurile cele mai dăunătoare pe acest pământ pentru productia de testosteron atunci când consumate periodic; nu numai face pagube producţiei dar promoveaza câştig de grăsime şi distruge ţesutul muscular.

Cu toate acestea, consumul responsabil de alcool este un lucru uşor pentru a controla întrucât stresul poate fi un pic cam complicat. Stresul nu înseamnă pur şi simplu vă faceţi griji sau de îngrijorare; Deşi acesta este un rol suntem mai preocupaţi de stres fizic, lipsa de somn şi de odihnă şi stres fizic, care pot fi cauzate de tocmai acele lucruri.

Atunci când corpul nostru este într-o stare de stres am sfârşesc prin eliberarea sume mai mari de hormoni de stres, cunoscut ca steroizi glucocorticoid şi dacă sunteţi încercarea de a creşte Testosteronul acest lucru se întâmplă în direcţia greşită.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment

Concluzia

Linia de jos este simplă; nu este nimic Magic despre creşterea nivelului de testosteron, nu este nici un secret tu nu s-a spus, nu există nici o speciale antrenament sau secretul ascuns numai elita ştiu despre.

Dacă doriţi pentru a produce un nivel mai ridicat de testosteron sau cel puţin menţinerea ceea ce deja au pur şi simplu urmează un stil de viaţă sănătos va face mai mult pentru tine decât orice altceva, în fapt, scurtă de injectare anabolic primar testosteron androgen steroizi, acest lucru este destul de mult opţiunea doar merită.

Da, este util si foarte mult asa dar trebuie să aveţi înţelegere. Înţeleg cum de a maximiza dvs nutriţie cu viaţa de zi cu zi şi de a vedea nivelul de testosteron mai bine decât prietenii dumneavoastră.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment