» » Citat Chlorogenic Kisline V Zelenih Kavnih Zrn

Citat Chlorogenic Kisline V Zelenih Kavnih Zrn

Citat Chlorogenic Kisline V Zelenih Kavnih ZrnPridobljeno iz surovega nepraženi zelena kava fižol Robusta sorte (cereus canephora robusta), izvleček zeleno kavno Zrno ima edinstveno rastlin sestava, ki je bil raziskan v zelo podrobno. Z raziskavami, ki je bil zbrani iz študije živali in ljudi, znanstveniki so ugotovili, da je aktivno polifenolov snovi v surovi nepraženi kavna zrna imenovane chlorogenic kislina.

Njegova glavna naloga je, da deluje kot močan antioksidant, ki lahko nevtralizirajo prostih kisikovih radikalov in hidroksilnimi radikali v telesu preprečujejo celične poškodbe, poškodbe tkiva, ter poškodbe vitalnih organov.

Antioksidant moč, je dejansko mnogo višja od ekstrakta zelenega čaja in ekstrakt grozdnih pešk. Chlorogenic kisline pa ni samo zdravilna učinkovina v zeleno kavni ekstrakt. Prav tako vsebuje kafeinske kislino, ki ima tudi močan antioksidant moč.

Kliknite tukaj kupiti zeleno kavo ekstrakt

Kaj je Chlorogenic kislina?

Chlorogenic kisline so prisotne v različnih živilih, kot so češnje, jabolka, kivi sadje, artičoke, jajce rastline in slive. Vendar pa je primarni vir chlorogenic kisline najdemo v zelenih kavnih zrn. Chlorogenic kisline ekstrahiramo iz surovega zelenih kavnih zrn za proizvodnjo bio-razpoložljivi rastlinski koncentrat, ki ohranja edinstveno identiteto in značilnosti rastline kavnih zrn, da bi dobili največ koristi od njega.

Vendar, ekstrakcije odstrani veliko kofeina vsebine iz kavnih zrn. Zato čisto zelen kavni ekstrakt vsebuje minimalno raven vsebnosti kofeina v približno 20 mg na obrok, ki ne bo povzročila živčnost in nervoza kot tradicionalni skodelico kave bi.

Citat Chlorogenic Kisline V Zelenih Kavnih Zrn

Kliknite tukaj kupiti zeleno kavo ekstrakt

Does čisto zeleno kavno Zrno citat pomoč pri izgubi teže?

Zeleno kavo ekstrakt je bilo ugotovljeno, da pomaga ljudem izgubiti veliko količino teže. Kombinacija pomanjkanja vaje, počasno presnovo in slaba prehrana, ki nima prehrane, ki se nahaja v surovo sadje in zelenjava so vsi dejavniki, ki prispevajo k telesne mase. Veliko ljudi, ki trpijo zaradi debelosti so tudi veliko tveganje za srčni infarkt, kapi, krvnih strdkov, ateroskleroze, diabetesa tipa 2, visok krvni tlak, Koronarna bolezen, bolezni srca in celo raka.

Z močjo zeleno kavo ekstrakt, vaše telo bo lahko pospeši svojo presnovo, preprečuje pripojena kalorij in maščob in gorijo off predhodno shranjenimi maščob v telesu, brez spreminjanje vaš diet ali exercise navade. To je mogoče zaradi učinkov, ki ekstrakt čistega zelenih kavnih zrn je na glukozo. Glukoza je jih potrebuje telo za energijo. Aktivne sestavine v zeleni kavi ekstrakt dejansko zaustavi na jetra proces sproščajo glukozo v krvni obtok vzrok organu, da gorijo off shranjeno maščobo namesto glukoze in uporabiti kot energijo za gorivo telo.

Poleg tega, da je močan antioksidant in težo izguba dopolnilo, je bil tudi bilo sklenjeno, da kavni ekstrakt dokazano pomaga zniževati visok krvni tlak, uravnavajo raven sladkorja v krvi, preprečevanje sladkorne bolezni tipa 2, nižje tveganje za srce povezane težave, in celo pomaga zmanjšati tveganje za raka. Z vsemi temi koristne učinke ta citat zelenih kavnih zrn je na naše zdravje, je dodatek, ki je zagotovo vredno preučiti.

Kliknite tukaj kupiti zeleno kavo ekstrakt
Citat Chlorogenic Kisline V Zelenih Kavnih Zrn