» » Chlorogenic Syre I Grøn Kaffe Bean Uddrag

Chlorogenic Syre I Grøn Kaffe Bean Uddrag

Chlorogenic Syre I Grøn Kaffe Bean UddragFremstillet af rå uristet grøn kaffe bønner af sorten Robusta (Coffea canephora robusta), besidder grønne kaffebønner uddrag en unik plante sammensætning, der er blevet undersøgt i stor detalje. Ved hjælp af den forskning, som blev indsamlet fra både dyre- og humane undersøgelser, forskere har konstateret, at der er en aktiv polyfenol stoffet i rå ikke-Ristede kaffebønner kaldet chlorogenic syre.

Dets primære funktion er at fungere som en kraftfuld antioxidant, der kan neutralisere frie ilt radikaler og hydroxylradikaler i kroppen for at forhindre cellulære skader, vævsskader og vitale organskader.

Antioxidant effekt er faktisk meget højere end grøn te ekstrakt og vindruekerneolie ekstrakt. Men, chlorogenic syre er ikke den eneste aktive ingrediens i grøn kaffe ekstrakt. Det indeholder også caffeic acid, som også besidder en stærk antioxidant effekt.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag

Hvad er Chlorogenic syre?

Chlorogenic syre er til stede i en bred vifte af fødevarer, såsom kirsebær, æbler, Kiwifrugter, artiskokker, æg planter og blommer. Dog er den primære kilde til chlorogenic syre fundet i grønne kaffebønner. Chlorogenic syre udvindes fra rå grønne kaffebønner til at producere en bio-tilgængelige plante koncentrat, der bevarer den unikke identitet og karakteristika af kaffe bønne plante for at få de fleste fordele fra det.

Udpakningen fjerner meget af koffeinindholdet dog fra kaffebønner. Derfor ren grøn kaffe-ekstrakt indeholder et minimalt niveau af koffeinindhold af ca 20 mg per portion, som ikke vil forårsage nervøsitet og rystesyge som en traditionel kop kaffe ville.

Chlorogenic Syre I Grøn Kaffe Bean Uddrag

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag

Ren grøn kaffe Bean uddrag hjælp til vægttab?

Grøn kaffe ekstrakt fandt også for at hjælpe folk tabe en betydelig mængde af vægt. Kombinationen af en mangel på motion, langsom metabolisme og en dårlig kost, der mangler den ernæring, som findes i rå frugter og grøntsager er alle faktorer, der bidrager til vægtøgning. Mange mennesker, der lider af fedme også har en høj risiko for hjerteanfald, slagtilfælde, blodpropper, åreforkalkning, type 2 diabetes, højt blodtryk, koronararteriesygdom, hjertesygdomme og endog kræft.

Med magt af ekstrakt, grøn kaffe, vil din krop være i stand til at fremskynde dets metabolisme, forhindre kalorier og fedt fra at blive absorberet og forbrænde den tidligere lagret fedt i kroppen uden at ændre din kost eller motion vaner. Dette er muligt på grund af de virkninger, som ren grøn kaffebønne ekstrakt har på glukose. Glucose er nødvendige af kroppen for energi. De aktive ingredienser i grøn kaffe ekstrakt faktisk lukker ned leverens processen med at frigøre glukose i blodbanen kan forårsage kroppen til at brænde ud lagret fedt i stedet for glucose og bruge det som energi til brændstof kroppen.

Udover at være en kraftfuld antioxidant og vægttab supplement, det er også blevet konkluderet, at kaffe ekstrakt har vist sig for at hjælpe lavere højt blodtryk, regulere blodsukkeret, forebygge type 2 diabetes, lavere risiko for hjerte-relaterede problemer, og endda hjælpe med at minimere risikoen for kræft. Med alle disse gavnlige effekter som grøn kaffe bean uddrag har på vores sundhed, er det et supplement, der er absolut værd at se på.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag
Chlorogenic Syre I Grøn Kaffe Bean Uddrag