Chlorogenic Happo Vihreä Kahvipapujen Ote

Hankkinut raaka paahtamattomien vihreät kahvipavut Robusta lajikkeen (Coffea canephora robusta), vihreä kahvipapujen otteen hallussaan ainutlaatuinen kasvi koostumus, joka on tutkittu yksityiskohtaisesti. Tutkimus, joka on kerätty sekä eläinten että ihmisten tutkimuksissa, tutkijat ovat löytäneet raaka paahtamattomien kahvipavut on aktiivinen polyphenol aine nimeltään chlorogenic happo.

Sen ensisijainen tehtävä on toimia on voimakas antioksidantti, joka voi neutraloida vapaiden happiradikaalien ja hydroksyyliryhmä elimistössä estämään soluvauriot, kudosvaurioita ja elintärkeitä elinvaurioita.

Itse asiassa paljon enemmän kuin vihreä tee-uute ja rypäleiden siemenet ote on antioksidantti tehon. Chlorogenic happo ei kuitenkaan ole vain aine vihreä kahvi ote. Se sisältää myös caffeic happo, joka on myös hallussaan vahva antioksidantti tehon.

Klikkaa tästä ostaa vihreän teen uute

Mikä on Chlorogenic Acid?

Chlorogenic happoja esiintyy monenlaisia elintarvikkeita, kuten kirsikoita, omenat, kiiviä, artisokat, muna kasveja ja luumut. Kuitenkin ensisijainen lähde chlorogenic happo löytyy vihreät kahvipavut. Chlorogenic happo on erotettu raaka vihreä kahvipavut tuottaa biosaatavan tehtaan tiiviste, joka säilyttää ainutlaatuinen identiteetti ja ominaisuudet kahvipapujen kasvi jotta saat eniten hyötyä siitä.

Kuitenkin purkuprosessi poistaa paljon kofeiinipitoisuus kahvin pavut. Siksi puhdas vihreän teen uute sisältää vähimmäistaso kofeiinipitoisuus on noin 20 mg annosta, joka ei aiheuta hermostuneisuus ja hermostuneisuus kuin perinteinen kupin kahvia olisi.

Klikkaa tästä ostaa vihreän teen uute

Pure Green Coffee Bean ote auttaa laihtuminen?

Vihreä kahviuutetta on todettu auttaa ihmisiä menettää huomattavan määrän paino. Yhdessä liikunnan puutetta, hidas aineenvaihdunta, ja huono ruokavalio, joka ei ole ravintoa, joka löytyy raaka hedelmiä ja vihanneksia ovat kaikki tekijöitä, jotka edistävät painonnousu. Monet ihmiset, jotka kärsivät liikalihavuudesta on myös suuri riski sydänkohtauksia, aivohalvauksia, veren hyytymistä, ateroskleroosi, tyypin 2 diabetes, korkea verenpaine, sepelvaltimotauti, sydänsairaus ja jopa syöpää.

Voimalla vihreän teen uutetta kehosi voi nopeuttaa sen aineenvaihduntaa, estää kaloreita ja rasvaa imeytyy ja polttaa pois aiemmin tallennettuja rasvaa kehossa muuttamatta tottumukset ruokavaliota tai liikuntaa. Tämä on mahdollista siksi vaikutus puhdas vihreä kahvipapujen ote on glukoosia. Glukoosi tarvitaan kehon energiaa. Vihreän teen uute tehoaineet sammuu itse maksan prosessi vapautuu glukoosia verenkiertoon aiheuttaa kehon polttaa varastoida rasvaa eikä glukoosia ja käyttää energiaa polttoaineen kehon.

Lisäksi voimakas antioksidantti ja laihtuminen täydentää, se on ollut jo tehneet teen uute on osoittautunut auttaa alentamaan korkeaa verenpainetta, säätelemään verensokeria, estää tyypin 2 diabetes, pienempi riski sydän liittyviä ongelmia ja jopa vähentää syöpäriskiä. Kaikki nämä myönteiset vaikutukset vihreä kahvipapujen ote on ihmisten terveyteen on täydentää, että on ehdottomasti tarkastelun arvoinen.

Klikkaa tästä ostaa vihreän teen uute

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *