» » Cele Mai Bune Steroizi Anabolizanti Pentru A Creşte Puterea

Cele Mai Bune Steroizi Anabolizanti Pentru A Creşte Puterea

Cele mai bune steroizi anabolizanti pentru a creşte puterea sunt cel mai adesea cele mai androgen. Acest lucru are de a face cu faptul că androgen medicamente sunt, de obicei, cel mai puternic modulatoare neuronale de contracţia musculară. Ce înseamnă asta este că componenta androgen steroizi anabolizanţi are un mod de neuroni de stimulare a contracta musculare.

Există substanţe numite factori de creştere neuronale şi droguri androgen stimula aceste substanțe. Când acest lucru are loc producţia acestor substanţe creşte şi ele sensibiliza capacitatea de nervi a spune musculare la contract. Biomechanists şi fiziologilor numesc acest lucru, “ neuromusculare eficienta a crescut ”. Practic, atunci când se utilizează medicamente androgen, nervii devin mai bine (sunt stimulate de factori de creştere neuronale) pentru a avea o mai exacte şi puternic capacitatea de a contracta fibrele musculare care le inerveaza. Esti practic instantaneu mai puternică!

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial

Cele mai bune steroizi anabolizanti pentru a creşte puterea

Cele Mai Bune Steroizi Anabolizanti Pentru A Creşte PutereaÎncercaţi să luaţi o mână de Thailanda d-bols înainte de a vă următoarea zi de piept si spune-mi că nu aveţi un antrenament de banc de presa mai bine. Acelaşi lucru este valabil pentru suspendare de testosteron. Asimilare rapidă de droguri ajunge în sistemul rapid şi îmbunătăţeşte capacitatea de neuroni motori a contract de fibre musculare.

Mai rapid acţionează androgeni aveţi în sistemul dumneavoastră, cea mai mare efect. Acest lucru este atunci când vă simţiţi cu adevărat “ juiced ”. Puteţi simţi, de asemenea, destul de excitat. Am auzit poveşti de groază de neimaginat care implică animale de companie! Nu glumă, Westchester juicebags sunt nuci!

Există unele asemănării cum androgen Anabolizante funcţionează pe nervii si cum stimulatorii medicamente munca pe nervi. I-am niciodată personal medaliaţi cu droguri de mult, dar vă puteţi imagina având un voinic doza de un stimulent ca horcăit câteva linii si apoi obtinerea sub un bar grele şi apăsând că fraier. Banc de mare, mare. Problema este, atac de inima mare, mare prea. Nu face acest lucru, doar ilustrează punctul excitarea nervului (neuromusculare) pe contracţia musculară.

Steroizi anabolizanţi singur nu provoacă daune sistemice şi cardiovasculare şi de stimulare care cauzează droguri recreative. Dar un exemplu mai curat decat cocaina ar fi Efedrina. Stii graba de efedrină. Vă sunt aproape garantat să fie mai puternică dacă luaţi o doză bună de efedrină înainte de antrenament. Motivul din spatele această excitaţie încă deţine-neuromusculare prin neurotransmitatori si modulatoare.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial
OK, deci ce sunt cele mai bune medicamente pentru a creşte puterea?

  • Suspendare de testosteron
  • Testosteronul propionat
  • Dianabol
  • Anadrol
  • Trenbolon
Medicamentele de mai sus sunt generalizări. Toate testosteron va lucra bine pentru puterea în creştere ca toate formele de trenbolon va. Cu toate acestea, păstrarea cu tema ne-am afirmat anterior: este mai mare nivelul de androgen droguri aveţi activă în sistemul dumneavoastră în orice moment, mai mare în stimularea neuronale şi de ulterioare puterea creşte. Veţi observa un construi mai lent sus de putere cu mai acţionează versiuni ale medicamentelor respective şi nu atât de mult de un rush de androgeni imediată.

Pentru o grabă imediată, dianabol şi suspendarea sunt cele mai bune. Deci, este methyltestosterone, dar este foarte toxic şi nu un bun anabolic de alegere. Ai putea, de asemenea, bea o pereche de mililitri de Reforvit-B sau snort unele sol finaplix pelete … o androstenedione intranazal spray ca echipa de inot German folosit pentru a utiliza în Jocurile Olimpice ar lucra spectaculos bine-oops … Amintiţi-vă acest lucru este informaţii numai, dar wow, poate aceasta obţine divertisment!?

Da, deci oricum cele mai bune medicamente în general pentru puterea în creştere sunt Testosteronul, Dianabolul, anadrol, trenbolon și prin retenţie de creatina şi sinteza, anavar. Anavar nu stimulează puterea prin mecanisme aceleaşi ca cele descrise în această secţiune. Este doar mentionat deoarece acesta într-adevăr ajutor puterea câştig mai bine decât multe alte Anabolizante (dacă sunt luate în doze suficiente; mai mult de 20-25mg/zi).

Grămada mea preferat pre-antrenament rush este 50 mg Efedrina, 400 mg cofeina si 3-5 Thailanda dianabol. Nu pentru a obţine înainte de mine dar aminoacidul L-tirozină va lucra de propriul mecanism de ardere neuronale stimualte şi imediat puterea câştig (pentru acest lucru veţi avea nevoie cel puţin 2, cel mult 4 grame). Asiguraţi-vă că aveţi stomacul gol, Adauga unele carbonatarea (cum ar fi un Red Bull), şi întregul amestec devine în sistem mult mai rapid. Da, am visat acest lucru o dată, am um … niciodată de fapt a făcut-o. Amintiţi-vă, eu sunt destul de mici şi deşi am putea fi un fizic/fiziologie, de droguri/culturism obsedat maniac – nu au cardiovasculare risc factori (tensiune arterială ridicată, colesterol, arterelor înfundate, etc).

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial