» » Ceai Verde Pentru Scădere în Greutate

Ceai Verde Pentru Scădere în Greutate

Verificaţi partea din spate a sticlei de multe pastile dieta populare şi veţi vedea ceai verde sau ceai verde extract enumerate ca fiind unul dintre ingredientele.

Dieta pastile sunt adesea ambalate cu alte ingrediente nesănătoase şi periculoase, dar există un motiv, ele folosesc ceai verde. Ceai verde vă ajută să piardă în greutate. Desigur, acesta nu va fi 20 de lire sterline într-o săptămână sau alte non sens ca de companii de marketing pentru a pretinde, dar ceai verde a fost dovedit ştiinţific pentru a arde calorii şi blochează absorbţia grăsimilor.

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial

Ceai verde arde grăsime

Ceai Verde Pentru Scădere în GreutateAlimentare (inclusiv zahăr şi grăsimi) este sintetizată într-o substanţă numită de trigliceride in ficat si intestinul subtire. Acesta este apoi dus in sange la alte ţesuturi din organism.

Trigliceride este folosit ca sursa de energie pentru viaţă de sprijin şi activităţi fizice, şi este foarte necesar. Problema vine despre când există cantităţi excesul de trigliceride, pentru că atunci este transformat în grăsime care ulterior provoaca obezitate.

Aceasta este în cazul în care ceai verde vine. Acesta conţine cantităţi mari de polifenoli, care activa enzima care este responsabil pentru dizolvarea excesul de trigliceride. Pe termen lung, acest lucru înseamnă că ceai verde în mod eficient SIDA în arderea grasimilor.

Ceaiul verde conţine cafeină, care este cunoscut pentru a creşte termogeneza (un proces biologic implicat în arderea de calorii). Într-un raport 2007 la Jurnalul American de Fiziologie: reglementare, integratoare şi fiziologiei Comparative, oamenii de stiinta de stat că ceaiul verde poate lupta scădere în metabolismul care însoţeşte de obicei pierderea in greutate. Potrivit autorilor raportului, ceai verde, de asemenea, poate inhiba efectele cateholului-O-metiltransferază (o enzimă cunoscute pentru a declanşa defalcarea de produse chimice creierului implicate în reglarea poftei de mâncare).

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial

Ceaiul verde stimuleaza metabolismul & accelereaza pierderea in greutate

Ceaiul verde conţine antioxidanţi puternic, denumit polifenoli catechin, care sunt responsabile pentru multe dintre beneficiile pentru sănătate de ceai verde. Unul dintre ei în special, galat epigallocatechin (sau EGCG pentru scurt), a fost găsit pentru a stimula metabolismul şi să accelereze pierderea in greutate.

EGCG, împreună cu cofeina din ceaiul verde, stimuleaza sistemul nervos central şi cauzele de grăsime să fie lansat în fluxul de sânge pentru ca organismul să utilizeze drept combustibil. Acest proces de grăsime pentru energie este denumit termogeneza. Acesta oferă plus de energie, aruncă apa în exces, şi, de asemenea, ajută să ardă grăsime corporală.

Deşi cafeina singur poate stimula metabolismul în acest fel, este important să reţineţi că cercetătorii au constatat că ingredientele combinate de ceai verde au fost mult mai eficient la acest proces decât doar cofeina în sine.

Ceai Verde Pentru Scădere în Greutate

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial

Ceai verde vă ajută să vă exercita mai mult

Toată lumea ştie cât de important exerciţiu este de a pierde în greutate. Acesta arde calorii, creşte energia şi construieşte musculare care la rândul său stimulează metabolismul chiar mai mare. Polifenoli catechin în ceai verde par pentru a stimula utilizarea de acizi graşi de ficat şi celulele musculare. Ulterior acest lucru reduce rata că carbohidratii sunt utilizate şi permite mai rezistenta si mai mult exerciţiu ori.

De fapt, un studiu folosind extract de ceai verde pe şobolani de laborator crescut cantitatea de timp animalele ar putea inota înainte de a deveni epuizat cât mai mult de 24%.

Rezistenta mai mult înseamnă mai multe exercitii, ceea ce înseamnă mai multe calorii arse, şi toate adaugă până la mai multe kilograme pierdute pentru tine.

Ceai Verde Pentru Scădere în Greutate

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial

Ceaiul verde este eficient

Anumite antioxidanţi găsite în ceai verde par să aibă un "mic efect pozitiv" pierdere în greutate şi menţinerea greutate, potrivit unui raport publicat în Jurnalul Internaţional de obezitate , în 2009. În analiza studiilor 11 pe ceai verde si pierderea in greutate sau greutate de întreţinere, cercetatorii au descoperit că antioxidanţii ceai verde cunoscute ca catechine poate ajuta la creşterea metabolismului.

Totusi, National Institutes of Health (NIH) atenţie că nu există suficiente dovezi ştiinţifice pentru a determina dacă ceai verde este efectivă pentru pierderea în greutate. Cu toate acestea, galat epigallocatechin (o catechine găsite în ceai verde) poate ajuta persoanele moderat supraponderal, pierde în greutate, Potrivit NIH.

Ceaiul verde este sigur

În timp ce ceaiul verde este probabil sigure pentru majoritatea adulţilor, băut mai mult de cinci cesti pe zi poate duce la efecte adverse legate de cafeină (cum ar fi dureri de cap, nervozitate, probleme de somn, şi batai neregulate ale inimii). Cofeina din ceaiul verde poate agrava, de asemenea, unele condiţii de sănătate, inclusiv anxietate, hipertensiune arterială şi diabet zaharat.

Când ar trebui să utilizaţi ceai verde?

Pentru majoritatea adulţilor, moderat creşterea aportului de ceai verde poate produce unele greutate pierderea beneficii fără a cauza efecte negative de sănătate. Dar pentru a experimenta pierderea in greutate semnificativa, este important să combine o dieta sanatoasa cu exercitii fizice regulate (inclusiv cel puțin de două şi jumătate ore de intensitate moderata aerobe activitatea şi două sesiuni de rezistenţă de formare pe săptămână). Dacă sunteţi în vedere utilizarea de ceai verde Suplimente (sau orice alt ajutor de pierdere în greutate naturale), asiguraţi-vă că să se consulte medicul dumneavoastră înainte de a începe tratamentul.

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial