» » Ceai Verde Clienţilor

Ceai Verde Clienţilor

Studii ştiinţifice recente au fost confirmând ceva care chinezii au cunoscut pentru peste 4000 de ani...Ceaiul verde este una dintre cele mai sanatoase lucruri pe planeta.

Ce înseamnă asta exact? Ei bine, mai multe şi mai multe dovezi Arată că ceaiul verde este dotat cu o întreagă serie de beneficii de sănătate. Chiar şi moderat consumul de ceai verde poate da aceste efecte pozitive. Aici sunt doar câteva lucruri care pot face ceai verde:

  • Creşte metabolismul
  • Creşterea energiei
  • Bloc absorbţia grăsimilor
  • Stimula sistemul imunitar
  • Promovează mai sănătoase piele
  • Spori focalizare şi funcţia mentală
  • Lupta procesul de imbatranire
  • Promovarea sănătăţii orale
  • Protejează organismul împotriva bolilor
Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial

Ce este ceaiul verde?

Ceai Verde Clienţilor – Ceai Verde Pentru Scădere în GreutateToate ceaiurile provin din aceeaşi plantă (Camellia sinensis), şi pot fi grupate în patru tipuri principale: alb ceai (care fără îndoială ar putea fi numit ceai verde), ceai verde, ceai Oolong şi ceaiul negru.

Tip de ceai este determinat de un proces denumit oxidare. Vom rezervă detalii plictisitoare, doar ştii că oxidare mai mult un ceai suferă în timpul prelucrării, acesta devine mai închisă. Ceai puternic oxidat este foarte închis cu mai multe arome si mai multa cofeina. Ceaiul verde este neoxidate. Acest lucru înseamnă că are mai puţin aroma si cofeina, dar păstrează mult mai puternic nutrienţi şi antioxidanţi.

Aroma & varietate

Ceaiul verde are arome mai puţine decât Oolong sau ceai negru, dar asta nu face nici mai puţin delicioase. Aroma sa este cel mai bine descris ca proaspete şi uşoare, şi este minunat revigorant peste gheaţă (nu aveţi nevoie să-l bea fierbinte!). Vorbind de arome, există atât de multe soiuri diferite şi arome de ceai verde, care ar lua o viaţă să le încercaţi pe toate!

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial

Ceai verde & pierdere în greutate

Una dintre cele mai interesante şi bine cunoscut beneficii de ceai verde este capacitatea sa de a ajuta la pierderea in greutate. Alături de oferindu-vă un impuls suplimentar de energie, ceaiul verde stimuleaza metabolismul în timp ce simultan blochează absorbţia grăsimilor.

Trebuie să ştiţi că există unele greutate pierderea susţine despre ceai verde care nu au fost testate în mod corespunzător de studii ştiinţifice. Dar totuşi dovezi este adăugarea de. Este cu siguranţă suficient pentru a ne spune cu încredere că ceaiul verde ar trebui să fie bauturi de alegere pentru oricine care încearcă să-şi piardă de lire sterline.

Ceai Verde Clienţilor – Ceai Verde Pentru Scădere în Greutate

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial

Ceai verde sănătate beneficii

În 2006, un studiu publicat în European Journal of Clinical Nutrition a constatat că ceaiul este o alegere mai sănătos decât aproape orice băutură, inclusiv apa. Da, ai citit acest drept. Ceaiul verde este mai sănătos pentru tine decât apa pură!

Nu numai ca face ceai verde hidrata organismul ca apa nu, acesta oferă, de asemenea, nutrienti si antioxidanti puternici, care protejează împotriva o varietate de afectiuni cum ar fi: boli, cancer, accidente vasculare cerebrale, probleme cardiace, viruşi şi mai mult.

Bere & consum ceai verde

Deci, acum sunt vândute pe ideea de a bea ceai verde (evident!), şi vrei să ştii de unde să încep. Care este uşor. Ceaiul verde este ieftină şi uşor accesibile. Puteţi să-l în teabags sau, daca esti serios, ca loose frunze de ceai. O bere este uşor, şi puteţi bea ea în loc de cafeaua de dimineaţă sau peste gheaţă ca un înlocuitor revigorant pentru bauturi nesanatoase.

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial

Ceai Verde Clienţilor – Ceai Verde Pentru Scădere în Greutate