Bringebær Keton Bivirkninger

FDA (Food and Drug Administration) klassifiserer bringebær ketoner som trygt i små mengder hvis det brukes som et supplement til mat.

Imidlertid mengden bringebær keton i en diet pill er trolig bli høyere enn dette, og siden det ikke har vært noen tester på mennesker, det er ikke nok informasjon til å se hvor sikkert det er når det brukes som et supplement for menneskelig konsum.

Det er ofte oppgitt at med mindre du har en allergi å bringebær bør du opplever bivirkninger ved å ta et supplement som inneholder denne kjemisk forbindelse.

Det har vært bekymring for sikkerheten til tar bringebær ketoner på grunn av det er kjemisk beslektet med en stimulerende kalt synephrine.

Synephrine brukes i kosttilskudd for vekttap erstatte efedrin, som ble bannlyst av FDA på grunn av bekymringer at efedrin forårsaket hjerte toksisitet. Det har også vært frykt som synephrine på grunn av likheten sin til efedrin kan også være en risiko.

Kjøp RaspberryKetonePlus

Grunnet dette, det er en mulighet at ved å ta bringebær keton kan du oppleve noen bivirkninger, la oss se på hver av disse.

Stimulering:

Ketoner som ligner på synephrine, kan du oppleve en økning i hjerteslag, en økning i blodtrykket, og kan du også oppleve uregelmessige hjerteslag (arytmi).

Jitters:

Noen mennesker har rapportert at etter å ha tatt bringebær ketoner de opplevde en nervøs eller vaklende effekt. Det er ikke et sentralstimulerende midler som koffein, men det kan øke hastigheten på stoffskiftet.

Når stoffskiftet kjører, vil for fort det brenne mer kalorier og produsere mer energi som du er vant til. Resultatet av dette forårsaker jitteriness og nervøsitet som folk har opplevd.

Overoppheting:

Thermogenic effekten av tillegget kan føre deg til å svette mer enn du er vant til, som kan være ganske ubehagelige først.

Kjøp RaspberryKetonePlus

Fettforbrenning:

Når du brenne opp fett celler giftstoffer kan frigis tilbake i kroppen, som kan forårsake bivirkninger. For mye fettforbrenning kan forårsake hodepine, svimmelhet og selv dårlig ånde.

Disse bivirkningene er ikke påvist. Det har bare vært studier på mus å bevise bivirkninger av dette spesielle tillegget, derfor sjansene for å oppleve de samme bivirkningene når tar bringebær ketoner er lav.

På grunn av kjemisk likheter mellom bringebær keton til synephrine og capsaicin, bør pasienter med alle hjerte forhold unngå å ta noen kosten komplettere det behersker bringebær keton.

Så mens det er ingen bevist bevis at ved å ta bringebær ketoner vil du oppleve bivirkninger bør du likevel være forsiktig spesielt hvis du lider av hjerteproblemer eller andre medisinske tilstander. Hvis du ikke allerede sjekk ut våre bringebær ketoner gjennomgå.

Kjøp RaspberryKetonePlus

Hvordan gjør bringebær ketoner arbeid?

De fungerer på to måter. Først øke de hjernen kjemisk kalt norepinephine, som er et stoff utgitt naturlig av nerve celler.

Økningen på denne kjemiske til slutt bryter ned fett i fett celler kalt adipocytter, som er en celle som styrer nivåer av fett, enten det er produsert eller lagret.

Den andre måten som bringebær ketoner arbeid er at de øker utskillelsen av adiponectin, dette er en protein, som er skapt av fett celler, som bidrar til å bryte ned fett, regulere sukker nivåer og regulere stoffskiftet. Det har blitt funnet at mange overvektige mennesker faktisk har lave nivåer av adiponectin.

Det har blitt sagt at effekten av bringebær keton fungerer bare når ekstrakt brukes, og i sin reneste form, og lignende karakter og dose hva ble brukt i kliniske forsøk.

Kjøp RaspberryKetonePlus

Helsemessige fordeler av bringebær keton

Vekttap er ikke den eneste fordelen av å ta bringebær ketoner; Det har vært anbefaler for å hjelpe mange helseproblemer som senke kroppen kolesterol, bekjempelse av kreft, det kan også hjelpe med smerte opplevd etter intens trening.

La oss se nærmere på disse ekstra fordeler. Det spiller en viktig rolle i å kontrollere blodsukkeret og kroppen kolesterolnivået uten å påvirke de viktigste funksjonene av det kardiovaskulære systemet.

Bringebær ketoner inneholder Salisylsyre så det kan også hjelpe bekjempe åreforkalkning og hjertesykdommer.

Studier har vist at bringebær ketoner har anti-kreft fordeler, som gir dem mulighet til å bekjempe ulike typer kreft.

Dette skyldes store mengder fytokjemikaliene som er rikelig i anti-kreftfremkallende, noen kjemiske som reduserer forekomsten av kreft, egenskaper.

Den beskytter kroppens celler som inneholder naturlige antioksidanter. Antioksidantegenskaper i denne forbindelsen beskytter mot sykdom og skade.

Anti-inflammatorisk egenskaper kan også redusere betennelse, noe som lindrer muskelsmerter som kan oppleves etter anstrengende trening.

Kjøp RaspberryKetonePlus

Det forbedrer også produksjon av omega 3 fettsyrer, som er ansvarlig for å hindre hudlidelser, øker nivåene av HGH, veksthormon, forbedre hjernefunksjoner og øke produksjonen av veksthormoner.

Det er mange andre fordeler, som bringebær ketoner kan også hjelpe mennesker som lider av alopecia. Men har ingen av disse fordelene studert grundig nok for å bevise effektiviteten.

Betyr bevise dette bringebær ketoner som alt rundt helsemessig gevinst, og at det er et vekttap mirakel pille?

Vel nei det ikke. Det har ennå ikke vært tester på mennesker å se hvis ved å ta denne kjemisk forbindelse kan du miste vekt uten bivirkninger.

Også mange av bringebær keton tablettene bare utelukkende inneholder ikke bringebær ketoner, som kaster tvil om nytten av den, og til menneskelige studier har tatt sted det er ingen garanti for at de fungerer.

Mennesker har mange mer komplekse grunner til å spise så gnagere, så å takle over spiser dette må vurderes.

Kjøp RaspberryKetonePlus

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *