» » Bivirkninger Av Testosteron

Bivirkninger Av Testosteron

Bivirkninger Av TestosteronFra alle anabole steroider tilgjengelig, for den friske voksne mannlige det er svært få som godt tolerert som testosteron. Selv om dette er sant, det konfigureringeneer mulige bivirkninger av testosteron som kan skyldes eksogene bruk.

Heldigvis for den friske voksne mannlige bivirkninger av testosteron bruk er veldig controllable; in-faktisk, ansvarlig bruk det er ingen grunn en sunn voksen mann bør falle byttedyr til en eneste en.

For mannen mottar testosteron erstatning terapi, blir disse bivirkningene av svært liten interesse; tross alt, i hans tilfelle skal han bare erstatte hva er mangelfull. For ytelse enhancer er dette hvor spillet endres, så det blir supraphysiological doser som kan åpne døren til problemer.

Imidlertid supraphysiological doser kan brukes svært trygt, men det er noe viktig du trenger å huske. Som med de fleste anabole steroider, er det en sterk risiko belønne forhold; Jo mer du tar, jo større er belønningen, men jo mer du tar, jo større er risikoen. La oss diskutere mulige bivirkninger av testosteron bruk.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

Mulige bivirkninger av testosteron

Når vi supplere for testosteron i mengder som tar oss langt utover våre gjennomsnittlig, er det fem mulige bivirkninger som kan oppstå. Igjen, må vi legge vekt på ordet "mulig" som dette på ingen måte betyr garantert. Totalt dosering og mer viktigere individuell respons vil diktere totale resultatet mer enn noe annet, men så vil de generelle generelle livsstil.

Uansett, er grunnen slike effekter kan oppstå hovedsakelig på grunn av aromatase prosessen av-som testosteron konverterer til østrogen. Slike effekter inkluderer:

  • Gynecomastia
  • Overskytende vann oppbevaring
  • Høyt blodtrykk
  • Høyt LDL Kolesterol
  • Lav HDL kolesterol
Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

Bekjempe bivirkninger av testosteron

Å bekjempe bivirkninger av testosteron er det et par ting vi kan gjøre. Viktigst er supplere med en Aromatase hemmere (AI) som Arimidex eller Letrozole. AI gjør akkurat hva navnet tilsier, de hemmer aromatase prosessen, mening, de hemmer konvertering til østrogen.

Videre, i sin natur, AI også redusere den totale mengden østrogen i kroppen, og dermed hindre hva finnes ikke fra forårsaker et problem. I alle fall fortsatt AI den primære linjen av forsvar.

Utover AI, og dette vil sterkt beskytte blodtrykket og kolesterolnivået, vi snakker av våre føde. Spise mat som fremmer sunn nivåer og unngå aktivitet som røyking og drikking som har negativ innvirkning vil sterkt beskytte deg. Unngå tunge alkohol consumptionand sikre kosthold er full av mange Omega fettsyrer vil gjøre underverk for deg og sterkt beskytter mot bivirkninger av testosteron.

Det er videre en ting må vi nevne dette dreier overskytende vann oppbevaring. Som testosteron aromatizes, ofte det er skylden for vannretensjon fått og absolutt, dette kan være et problem. Men med AI det er lett kontrollert, men selv med en AI vann oppbevaring kan fortsatt skje, men ni ganger av ti er det for en enkel grunn.

Hvis du er supplere med testosteron, er supplere med en kvalitet AI ennå fremdeles holder vann, oddsen du spiser for mange karbohydrater. Hvis du spiser mer karbohydrater enn du trenger du skal bloat, dette betyr ikke at testosteron er problemet, det betyr bare at du er overspising.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

Garantert bivirkninger av testosteron

Det er to bivirkninger av testosteron bruk som absolutt garantert i alle menn som supplerer de henger sammen. Når vi supplere med anabole steroider, med testosteron, vil naturlig Testosteron produksjon være skjult.

Det spiller ingen rolle hvor spesiell du tror du er, det ingen spiller rolle hva din venn eller en stor fyr på treningsstudioet fortalt deg; Hvis du supplere din naturlige nivåene vil falle. Selvfølgelig, hvis du er supplere med testosteron dette er av liten interesse, som du er gir kroppen din trenger.

Som testosteron vil nivåer være skjult, som produksjon skjer i testicles og skjer ikke deres testicles krymper. Dette betyr ikke at de skrumpe opp og forsvinner, det bare betyr at de mister noen av deres fylde, men det er gode nyheter. Når Anabole steroid bruk er avviklet og alle hormonene har forlatt systemet naturlige testosteronproduksjonen vil starte på nytt og deres testicles tilbake til normal størrelse.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

Sannheten om testosteron

Sannheten er så enkel det er nesten skummelt. Hva du har blitt fortalt hele livet om anabole steroider, og i dette tilfellet testosteron, i de fleste tilfeller det blitt en løgn. Testosteron er en av de mest fordelaktige hormonene du noensinne vil supplere med og gjennom utvidet bruk kan dramatisk forbedre livet ditt.

Mens bivirkninger av testosteron bruk er ekte, dette er ikke en utenlandsk stoff til kroppen, er det ikke noe din bodywill vise som en fiende. Testosteron er velkommen av kroppen, og ansvarlig Bruk bivirkninger av testosteron kan holdes i sjakk.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement