» » Bivirkninger Af Testosteron

Bivirkninger Af Testosteron

Bivirkninger Af TestosteronFra alle anabolske steroider rådighed, for at sunde voksen mand der er meget få som veltolereret som testosteron. Mens dette er sandt, der arepossible bivirkninger af testosteron , der kan opstå på grund af eksogen brug.

Heldigvis, for de sunde voksne mandlige bivirkninger testosteron brug er meget styrbar; i-fact, med ansvarlig brug der er ingen grund til en sund voksen mand skal blive offer for en enkelt.

Manden modtager testosteron substitutionsterapi, bliver disse bivirkninger meget lidt bekymring; efter alt, i sin sag afløser han kun hvad er mangelfuld. For ydeevnen forhøjer er dette hvor spillet ændres, som det vil være suprafysiologiske doser, der kan åbne døren for problemer.

Dog suprafysiologiske doser kan bruges meget sikkert, men der er noget vigtigt, du skal huske. Som med de fleste anabolske steroider, er der en stærk risiko for at belønne ratio; jo mere du tager, jo større belønning, men jo mere du tager, jo større er risikoen. Lad os diskutere mulige bivirkninger testosteron brug.

Klik her for at købe testosteron supplement

Mulige bivirkninger af testosteron

Når vi supplere for testosteron i mængder, der tager os langt ud over vores gennemsnitlige spænd, er der fem mulige bivirkninger der kan forekomme. Igen, må vi understrege ordet "muligt" som dette på ingen måde indebærer garanteret. Samlede dosering og mere vigtigere individuelle svar vil diktere den samlede resultat mere end noget andet, men så vil dem generelle samlede livsstil.

Under alle omstændigheder skyldes årsagen til sådanne virkninger kan forekomme i vid udstrækning aromatase processen, ved-som testosteron konverterer til østrogen. Disse virkninger omfatter:

  • Gynækomasti
  • Overskydende væskeophobning
  • Højt blodtryk
  • Høj LDL kolesterol
  • Lavt HDL kolesterol
Klik her for at købe testosteron supplement

Bekæmpelse af bivirkninger af testosteron

At bekæmpe de bivirkninger af testosteron , der er et par ting vi kan gøre. Vigtigst er supplere med en Aromatase hæmmer (AI) som Arimidex eller Letrozole. AIS gøre præcis, hvad deres navn antyder, de hæmmer den aromatase proces, hvilket betyder, at de hæmmer konvertering til østrogen.

Yderligere, efter deres natur, AIS også reducere den samlede mængde af østrogen i kroppen, derved forhindre hvad eksisterer ikke forårsager et problem. Under alle omstændigheder fortsat AIS den primære linje i forsvaret.

Ud over AI'S, og dette vil høj grad beskytte dit blodtryk og kolesterolniveauer, vi taler om vores samlede kost. Spise fødevarer, der fremmer sund niveauer og undgå aktivitet som ryger og drikker, som har en negativ effekt vil høj grad beskytte dig. Undgå tung alkohol consumptionand sikre din kost er fuld af masser Omega fedtsyrer vil gøre underværker for dig og høj grad beskytter mod bivirkninger af testosteron.

Der er yderligere en flere ting vi skal nævne, og det drejer sig om overskydende væskeophobning. Som testosteron aromatizes, ofte det er skylden for væskeophobning vundet, og absolut, dette kan være et problem. Dog med AIS det styres let, men selv med en AI vand opbevaring kan stadig forekomme, men ni gange ud af ti er det af den simple årsag.

Hvis du supplere med testosteron, er supplere med en kvalitet AI endnu stadig holder vand, odds du spiser for mange kulhydrater. Hvis du spiser flere kulhydrater end du har brug for du gonna bloat, dette betyder ikke testosteron er problemet, det betyder blot, du overspisning.

Klik her for at købe testosteron supplement

Garanteret bivirkninger af testosteron

Der er to bivirkninger testosteron brug, der er absolut garanteret i alle mænd, som supplement til, og de er indbyrdes forbundne. Når vi supplere med anabolske steroider, selv testosteron, undertrykkes vores naturlige testosteronproduktion.

Det er ligegyldigt, hvor særlige du tror du er, det er ligegyldigt hvad din ven eller nogle store fyr på gym fortalte dig; Hvis du supplerer din naturlige niveauer vil falde. Selvfølgelig, hvis du supplere med testosteron, det er lidt bekymrende, som du giver din krop hvad den behøver.

Som testosteron vil niveauer blive undertrykt, som produktionen sker i testiklerne og ikke længere forekommer dine testikler vil skrumpe. Det betyder ikke de visne op og forsvinder, det betyder blot, de mister nogle af deres fylde, men der er gode nyheder. Når anabolske steroid brug afbrydes og alle hormonerne har forladt dit system naturlige testosteronproduktion vil begynde igen, og dine testikler vil vende tilbage til deres normale størrelse.

Klik her for at købe testosteron supplement

Sandheden om testosteron

Sandheden er så simpelt, det er næsten skræmmende. Hvad du har fået at vide hele dit liv om anabolske steroider, og i dette tilfælde testosteron, i de fleste tilfælde det har alle været en løgn. Testosteron er et af de mest gavnlige hormoner du nogensinde vil supplere med, og gennem supplerende anvendelse kan dramatisk forbedre dit liv.

Mens bivirkninger testosteron brug er reelle, dette er ikke et fremmed stof til kroppen, det er ikke noget din bodywill Se som en fjende. Testosteron er hilst velkommen af kroppen, og med ansvarlig brug bivirkninger testosteron kan blive holdt i skak.

Klik her for at købe testosteron supplement