Biverkningar Av Testosteron

Från alla de anabola steroider finns, för den friska vuxna manlign finns mycket få som väl tolererade som testosteron. Även om detta är sant, det arepossible biverkningar av testosteron som kan uppstå på grund av exogena användning.

Lyckligtvis för den friska vuxna manlign biverkningar av testosteron användning är mycket kontrollerbar; i-faktiskt, med ansvarsfull användning det finns ingen anledning som en frisk vuxen hane bör falla offer för en.

För man får testosteron substitutionsterapi, kommer att dessa biverkningar vara mycket lite problem. ju i sitt fall kommer han bara att ersätta vad är bristfällig. För prestationshöjande är där spelet ändras, eftersom det blir supraphysiological doser som kan öppna dörren till problem.

Supraphysiological doser kan användas mycket säkert, men det är något viktigt du behöver hålla i minnet. Som med de flesta anabola steroider, finns det en stark risk och belöning förhållandet; ju mer du tar, desto större belöning, men ju mer du tar, desto större risk. Låt oss diskutera hur eventuella biverkningar av testosteron .

Klicka här för att köpa testosteron tillskott

Möjliga biverkningar av testosteron

När vi kompletterar för testosteron i mängder som tar oss långt utanför vårt genomsnittliga sortiment, finns det fem möjliga biverkningar som kan uppstå. Igen, måste vi betona ordet “möjligt” som detta i något sätt innebär garanteras. Total dosering och mer huvudsakligen individuella svar kommer att diktera totala resultatet mer än något annat, men så kommer de allmänna övergripande livsstil.

I alla fall beror anledningen till att sådana effekter kan uppstå till stor del aromatas processen, av-som testosteron omvandlas till östrogen. Sådana effekter inkluderar:

  • Gynekomasti
  • Överskott vattenretention
  • Högt blodtryck
  • Högt LDL-kolesterol
  • Lågt HDL-kolesterol
Klicka här för att köpa testosteron tillskott

Kampen mot biverkningar av testosteron

Att motverka biverkningar av testosteron finns det några saker vi kan göra. Viktigast är att komplettera med en aromatas hämmare (AI) som Arimidex eller Letrozol. AIS gör precis vad namnet antyder, de hämmar aromatas processen, vilket innebär att de hämmar omvandling till östrogen.

Ytterligare, genom sin natur, AIS också minska den totala mängden östrogen i kroppen, därmed förhindra vad finns inte orsakar ett problem. I alla fall fortfarande AI den primära försvarslinjen.

Utöver AI, och detta kommer att kraftigt skydda ditt blodtryck och kolesterolvärden, vi pratar av vår totala kost. Äta livsmedel som främjar hälsosamma nivåer och undvika aktivitet som rökning och drickande som har en negativ inverkan skyddar kraftigt dig. Att undvika tung alkohol consumptionand se till att din kost är full av gott Omega fettsyror kommer att göra underverk för dig och kraftigt skydda mot biverkningar av testosteron.

Det finns ytterligare en sak vi måste nämna, och detta kretsar kring överskott vattenretention. Som testosteron aromatizes, ofta det får skulden för vätskeretention som vunnits, och absolut, detta kan vara ett problem. Dock med AIS den styrs enkelt, men även med en AI vatten retention fortfarande kan förekomma, men nio gånger av tio är det av en enkel anledning.

Om du komplettering med testosteron, är komplettera med en kvalitet AI ännu fortfarande håller vatten, oddsen du äter för mycket kolhydrater. Om du äter mer kolhydrater än du behöver du kommer att svälla, detta betyder inte att testosteron är problemet, det betyder bara att du overeating.

Klicka här för att köpa testosteron tillskott

Garanteras biverkningar av testosteron

Det finns två biverkningar testosteron användning som absolut garanteras i alla män som komplettera, och de är sammankopplade. När vi komplettera med anabola steroider, även testosteron, kommer att vår naturliga testosteronproduktion undertryckas.

Det spelar ingen roll hur speciell du tror du är, det ingen spelar roll vad din vän eller en stor kille på gymmet sa; Om du kompletterar din naturliga nivåer kommer att falla. Naturligtvis, om du komplettera med testosteron detta är lite oro, som du ger din kropp vad den behöver.

Som testosteron kommer att nivåer undertryckas, eftersom produktionen sker i testiklarna och sker inte längre dina testiklar kommer att krympa. Detta betyder inte att de skrumpna upp och försvinna, det betyder helt enkelt de förlora en del av deras fullkomlighet, men det finns goda nyheter. När anabola steroider användning upphör och alla hormoner har lämnat datorn naturlig testosteronproduktion börjar igen och dina testiklar återgår till sin normala storlek.

Klicka här för att köpa testosteron tillskott

Sanningen om testosteron

Sanningen är så enkelt att det är nästan skrämmande. Vad du har sagt hela ditt liv om anabola steroider, och i detta fall testosteron, i de flesta fall har alla varit en lögn. Testosteron är en av de mest positiva hormoner du någonsin ska komplettera med och genom kompletterande användning kan dramatiskt förbättra ditt liv.

Biverkningar av testosteron användningen är riktiga, detta är inte ett främmande ämne för kroppen, det är inte något din bodywill Visa som en fiende. Testosteron välkomnas av kroppen, och med ansvarsfull användning biverkningar av testosteron kan hållas i schack.

Klicka här för att köpa testosteron tillskott

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *