Bijwerkingen Van Testosteron

Van alle de anabole steroïden beschikbaar, voor de gezonde volwassen mannetje zijn er zeer weinig als goed getolereerd als testosteron. Hoewel dit waar is, er is enzijnmogelijk bijwerkingen van testosteron die als gevolg van exogene gebruik optreden kunnen.

Gelukkig voor de gezonde volwassen mannetje de neveneffecten van testosteron gebruik zijn zeer controleerbaar; in feite, met verantwoord gebruik er is geen enkele reden dat een gezonde volwassen mannetje moet ten prooi vallen aan één.

Voor de man die testosteron vervangende therapie ontvangen, zullen deze bijwerkingen van weinig belang is; immers, in zijn geval zal hij alleen worden vervangen wat is gebrekkig. Voor de prestaties te verhogen is dit waar het spel verandert, als het supraphysiological doses die de deur naar problemen openen kunnen zal zijn.

Echter supraphysiological doses zeer veilig kunnen worden gebruikt, maar er is iets belangrijks moet u in gedachten te houden. Zoals met de meeste anabole steroïden, is er een groot risico beloning ratio; Hoe meer je neemt, hoe groter de beloning, maar hoe meer je neemt, hoe groter het risico. Laten we bespreken het gebruik van de mogelijke bijwerkingen van testosteron .

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling

Mogelijke bijwerkingen van testosteron

Wanneer we voor testosteron in bedragen die ons ver buiten ons gemiddelde bereik aanvullen nemen, zijn er vijf mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden. Nogmaals, moeten we het woord “mogelijk” als dit in geen enkele manier impliceert gegarandeerd benadrukken. Totale dosering en meer belangrijker individuele reactie zal dicteren het totale resultaat meer dan iets anders, maar zo zal degenen algemene algemene levensstijl.

In ieder geval is de reden dat dergelijke effecten kunnen optreden grotendeels te wijten aan het aromatase-proces, door-die testosteron bekeerlingen tot oestrogeen. Dergelijke effecten omvatten:

  • Gynaecomastie
  • Overtollig waterretentie
  • Hoge bloeddruk
  • Hoge LDL Cholesterol
  • Laag HDL Cholesterol
Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling

Bestrijding van de neveneffecten van testosteron

Ter bestrijding van de neveneffecten van testosteron , er zijn een paar dingen die we kunnen doen. Belangrijkst is aanvulling met een inhibitor van de omwenteling (AI) van de Aromatase zoals Arimidex of letrozol. AI’s doen precies wat hun naam al zegt, zij het proces van aromatase, wat betekent dat ze remmen de conversie naar oestrogeen remmen.

Verder, door hun aard, AI’s ook verminderen de totale hoeveelheid oestrogeen in het lichaam, waardoor wat niet bestaat uit een probleem veroorzaakt. AI’s blijven in ieder geval de primaire lijn van verdediging.

Buiten AI, en dit zal sterk beschermen uw bloeddruk en cholesterolgehalte, we speaking van onze totale voeding. Eten van voedingsmiddelen die gezonde niveaus bevorderen en het vermijden van activiteit zoals roken en drinken die een negatief effect hebben zal sterk je beschermen. Het vermijden van zware alcohol trainingsadvies ervoor te zorgen uw dieet is vol van veel Omega vetzuren zal wonderen doen voor u en sterk beschermen tegen de neveneffecten van testosteron.

Verder is er één meer ding die moeten we noemen, en dit draait rond overtollige waterretentie. Zoals testosteron aromatizes, vaak is het de schuld van de waterretentie opgedaan, en absoluut, kan dit een probleem zijn. Echter, met AI’s het gemakkelijk is gecontroleerd, maar zelfs met een AI water retentie nog steeds kan optreden, maar negen keer van de tien het is om een eenvoudige reden.

Als u aan te met testosteron vullen bent, aan te vullen met een kwaliteit AI nog bedrijf nog steeds water, zijn de kansen dat u eet te veel koolhydraten. Als je eet meer koolhydraten dan je nodig hebt u gaan zwellen, dit betekent niet het testosteron is het probleem, het betekent gewoon u bent overeten.

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling

Gegarandeerd neveneffecten van testosteron

Er zijn twee bijwerkingen van testosteron gebruik die absoluut gegarandeerd bij alle mannen die vullen, en ze zijn met elkaar verbonden. Wanneer we met anabole steroïden, zelfs testosteron aanvullen, zal onze natuurlijke testosteron productie worden onderdrukt.

Het maakt niet uit hoe speciaal je gelooft dat u bent, het maakt niet uit wat uw vriend of sommige grote jongen op de sportschool verteld u; Als u uw natuurlijke aanvulling niveaus zal vallen. Natuurlijk, als u zijn aanvulling met testosteron dit is van weinig belang zijn, zoals u zijn het verstrekken van uw lichaam met wat het nodig heeft.

Als testosteron zal niveaus worden onderdrukt, zoals productie vindt plaats in de testikels en zich niet langer voordoet dat uw testikels zal krimpen. Dit betekent niet dat ze verschrompelen omhoog en verdwijnen, het betekent gewoon ze verliest een deel van hun volheid, maar er is goed nieuws. Zodra anabole steroïde gebruik wordt stopgezet en de hormonen hebben verlaten uw systeem natuurlijke testosteron productie zal opnieuw beginnen, en uw testikels zal terugkeren naar hun normale grootte.

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling

De waarheid over testosteron

De waarheid is zo eenvoudig, dat het is bijna eng. Wat je hebt verteld je hele leven met betrekking tot anabole steroïden heeft, en in dit geval testosteron, in de meeste gevallen het allemaal een leugen. Testosteron is een van de meest gunstige hormonen u ooit zult vullen met, en door middel van aanvullende gebruik kan drastisch verbeteren uw leven.

Terwijl het gebruik van de neveneffecten van testosteron zijn echt, dit is niet een vreemde stof aan het lichaam, het is niet iets wat uw bodywill bekijken als een vijand. Testosteron is verwelkomd door het lichaam, en met verantwoord gebruik de neveneffecten van testosteron op afstand kan worden gehouden.

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *