» » Beste Steroider For økt Styrke

Beste Steroider For økt Styrke

Beste anabole steroider for å øke styrken er ofte mest androgene. Dette har å gjøre med det faktum at androgene narkotika er vanligvis de mest potente nevrale modulatorer av muskel sammentrekning. Hva dette betyr er at komponenten androgene anabole steroider har en måte å stimulere neurons kontrakt muskler.

Det er stoffer som kalles nevrale vekstfaktorer androgene narkotika stimulere disse stoffene. Når dette skjer produksjon av disse stoffene øker og de sensitize nerver evnen å fortelle muskelen å kontrakt. Biomechanists og fysiologer kaller dette “ økt nevromuskulær effektiviteten ”. I utgangspunktet, når du bruker androgene narkotika, nerver bli bedre (stimulert av nevrale vekstfaktor) å ha et mer nøyaktig og potent evne til å trekke muskelfibre som de innervate. Du er nesten umiddelbart sterkere!

Kjøp steroider fra offisielle hjemmeside

De beste steroider for økt styrke

Beste Steroider For økt StyrkePrøv å ta en håndfull Thailand d-bols før neste brystet dagen og fortell meg at du ikke har en bedre benkpress trening. Det samme gjelder for testosteron suspensjon. Rask assimilasjon av stoffet kommer inn i systemet raskt og forbedrer motor neurons's evne til å trekke muskel fiber.

Rask, fungerende androgen som du har i systemet, jo større innvirkning. Dette er når du virkelig føler “ juiced opp ”. Du kan også føle ganske kåt. Jeg har hørt ufattelig skrekkhistorier som involverer dyr! Ingen spøk, Westchester juicebags er nøtter!

Det er visse likhetstrekk til hvordan androgene anabolics arbeid på nervene og hvordan stimulerende medisiner arbeid på nervene. Jeg har aldri personlig medaled med rekreasjon narkotika mye, men du kan forestille deg tar en heftig dose av en stimulerende som sniffet et par linjer og deretter få under en tung bar og trykke som grønnskolling. Stor, stor benk. Problemet er stor, stor hjerteinfarkt også. Ikke gjør dette, bare illustrerer poenget på nerve (nevromuskulær) eksitasjon på muskel sammentrekning.

Anabole steroider alene forårsaker ikke systemisk og hjerte skader og stimulering som Rekreasjonsrusmidler forårsake. Men en renere eksempel enn kokain ville være efedrin. Du vet efedrin rush. Du er nesten garantert å være sterkere hvis du tar en god dose av efedrin før treningen. Årsaken bak dette fortsatt holder-nevromuskulær eksitasjon via nevrotransmittere og modulatorer.

Kjøp steroider fra offisielle hjemmeside
OK, så hva er de beste stoffene for å øke styrke?

  • Testosteron suspensjon
  • Testosteron Propionate
  • Dianabol
  • Anadrol
  • Trenbolone
Over narkotika er generaliseringer. Alle testosteron fungerer godt for å øke styrken som vil alle former for trenbolone. Imidlertid holde med temaet vi har tidligere nevnt: Jo høyere androgene narkotika nivået du har aktive i systemet til enhver tid, jo høyere den nevrale stimulering og påfølgende styrke øker. Du vil merke en tregere bygge opp styrke med lengre fungerende versjoner av respektive narkotika og ikke så mye av en umiddelbar androgen rush.

For en umiddelbar rush er dianabol og suspensjon best. Så er methyltestosterone men det er svært giftig og ikke en god anabole valgfrihet. Du kunne også drikk et par ml av Reforvit-B eller fnyse noen bakken finaplix pellets … en intranasal androstenedione spray som den tyske svømmegruppen pleide bruk i OL ville fungere svært godt-oops … husk dette er bare til informasjon, men wow, kan dette bli underholdende!

Ja, så uansett best narkotika generelt for økt styrke er testosteron, dianabol, anadrol, trenbolone og som kreatin oppbevaring og syntese, anavar. Anavar stimulerer ikke styrke av de samme mekanismene som beskrevet i denne delen. Det er bare verdt å nevne fordi det gjør, faktisk hjelpe styrke gevinst bedre enn mange andre anabolics (hvis tatt i tilstrekkelig dosering, mer enn 20-25mg/dag).

Min favoritt pre-Workout rush er 50 mg efedrin, 400 mg koffein og 3-5 Thailand dianabol. Ikke å få foran meg men aminosyren L-Tyrosin fungerer ved sin egen mekanisme for å stimualte nevrale skyte og umiddelbar styrke gevinsten (for dette du trenger minst 2, ikke mer enn 4 gram). Kontroller at du har en tom mage, legge til noen carbonation (som en Red Bull), og hele blandingen blir til systemet mye raskere. Ja, jeg drømt dette, jeg um … aldri gjorde det. Husker også, jeg er ganske ung, og selv om jeg kan være en fysikk/fysiologi, narkotika/bodybuilding besatt galning – har ingen kardiovaskulære risikofaktorer (høyt blodtrykk, kolesterol, tette arterier, etc).

Kjøp steroider fra offisielle hjemmeside