» » Beste Anabole Steroïden Om Sterkte Te Verhogen

Beste Anabole Steroïden Om Sterkte Te Verhogen

De beste anabole steroïden om sterkte te verhogen zijn meestal de meest de androgene. Dit heeft te maken met het feit dat de androgene drugs meestal de meest potente neurale modulatoren van spiercontractie zijn. Wat dit betekent is dat de androgene component van anabole steroïden is een manier om de neuronen te stimuleren om te contract spier.

Er zijn stoffen genoemd neurale groeifactoren en drugs van de androgene stimuleren deze stoffen. Wanneer dit gebeurt de productie van deze stoffen verhoogt en ze sensibiliseren de zenuwen mogelijkheid om te vertellen van de spier te contracteren. Biomechanici en fysiologen noemen dit, “ neuromusculaire efficiënter ”. In feite, wanneer de androgene drugs gebruiken, uw zenuwen worden beter (worden gestimuleerd door de neurale groeifactoren) om een nauwkeuriger en krachtige vermogen tot het aangaan van de spiervezels die ze innervate. U bent bijna ogenblikkelijk sterker!

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website

De beste anabole steroïden om sterkte te verhogen

Beste Anabole Steroïden Om Sterkte Te VerhogenProbeer het nemen van een handvol Thailand d-bols vóór uw volgende borst dag en vertel me dat je niet een betere bankdrukken training hoeft. Hetzelfde geldt voor testosteron schorsing. De snelle assimilatie van de drug krijgt in het systeem snel en verbetert de motor neuronen kunnen contract spiervezel.

De meer snelle handelen androgeen hebt in uw systeem, hoe groter het effect. Dit is wanneer je echt het gevoel “ juiced up ”. U kunt ook voelen vrij geile. Ik heb gehoord onvoorstelbare horrorverhalen waarbij huisdieren! Geen grap, Westchester juicebags zijn noten!

Er is enige gelijkenis met hoe androgene anabolics werken op de zenuwen en hoe stimulerend drugs werk op de zenuwen. Ik heb nooit persoonlijk medaled met recreatieve drugs veel, maar je kunt je voorstellen nemen een flinke dosis van een stimulerende middelen zoals snuiven een paar lijnen en vervolgens krijgen onder een zware balk en te drukken op die sukkel. Grote, grote bank. Probleem is, grote, grote hartaanval ook. Verrichten niet verrichten zulks, slechts ter illustratie van het punt op de zenuw (neuromusculaire) excitatie op spiercontractie.

Anabole steroïden alleen opnieuw niet de systemische en cardiovasculaire schade en stimulatie die recreatieve drugs veroorzaken. Maar een schonere voorbeeld dan cocaïne zou efedrine. U weet de efedrine rush. Bijna bent u verzekerd te zijn sterker als u een goede dosis van efedrine voordat uw training nemen. De reden achter deze nog steeds houdt-neuromusculaire excitatie via neurotransmitters en modulatoren.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website
Oke, dus wat zijn de beste drugs om sterkte te verhogen?

  • Testosteron schorsing
  • Testosteron propionaat
  • Dianabol
  • Anadrol
  • Trenbolon
De bovenstaande drugs zijn generalisaties. Alle testosteron werkt goed voor het verhogen van kracht, evenals alle vormen van trenbolon. Echter, houden met het thema dat we eerder heb gezegd: hoe hoger de androgene drug niveau u actief in uw systeem op een bepaald moment hebt, hoe hoger de neurale stimulatie en de daaropvolgende kracht toenemen. U ziet een langzamer te bouwen van krachtmeting met langere acteren versies van de respectieve drugs en niet zozeer van een onmiddellijke androgeen rush.

Voor een onmiddellijke rush zijn dianabol en schorsing beste. Zo methyltestosterone is maar wel zwaar giftig en niet een goede anabole van keuze. U kon ook drinken van een paar milliliter van Reforvit-B of snort sommige grond finaplix pellets … een intranasale androstenedione spray zoals de Duitse zwemvereniging gebruikte om te gebruiken in de Olympische spectaculair goed zou werken-oops … Vergeet niet dit is informatief, maar wow, kan dit krijgen onderhoudend!?

Ja, dus toch de beste drugs in het algemeen voor grotere sterkte testosteron, dianabol, anadrol, trenbolon zijn en door middel van creatine retentie en synthese, Oxandrolon. Oxandrolon stimuleert niet kracht door dezelfde mechanismen als die in deze sectie beschreven. Het is gewoon de moeite van het vermelden waard omdat het doet, inderdaad steun kracht winst beter dan veel andere anabolics (indien genomen in voldoende dosering; meer dan 20-25mg/dag).

Mijn favoriete pre-workout rush stapel is 50 mg efedrine, 400 mg cafeïne en 3-5 Thailand dianabol. Niet te krijgen voor mezelf maar het aminozuur L-tyrosine door eigen mechanisme om te stimualte neurale vuren en onmiddellijke kracht winst werken zal (hiervoor moet u ten minste 2, niet meer dan 4 gram). Zorg ervoor dat u een lege maag, toevoegen sommige carbonatatie (zoals een Red Bull), en de hele mix krijgt in uw systeem veel sneller. Ja, heb ik dit gedroomd zodra, ik um … nooit eigenlijk deed het. Bedenk ook, ik ben vrij jong en hoewel ik mogelijk een lichaamsbouw/fysiologie, drug/bodybuilding geobsedeerd maniak – hebben geen cardiovasculaire risicofactoren (hoge bloeddruk, cholesterol, verstopte slagaders, etc).

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website