» » Beneficiile Pentru Sănătate De Ceai Verde

Beneficiile Pentru Sănătate De Ceai Verde

Ceai verde sănătate beneficii.Deci greutate pierderea calităţile consolidarea ceai verde singur nu sunt suficiente pentru a vă şanţ cafeaua şi băuturile răcoritoare face? Să ia o privire la această listă gigantic de beneficiile pentru sănătate care provin de la băut ceai verde şi veţi dori să spun la revedere de la java pentru totdeauna.

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial

Protejează împotriva cancerului si bolilor

Ceaiul verde este ambalat cu antioxidanţi puternic, denumit polifenoli si catechine. Acestea sunt extrem de eficient la combaterea radicalilor liberi, care sunt urât puţin toxine responsabile pentru cauzarea distrugerile celulare, boala, îmbătrânirea şi cancer.

Promoveaza sanatatea pielii si previne aparitia ridurilor

Acelaşi radicalii liberi care cauzează cancer şi boli de asemenea ataca celulele pielii şi contribuie la semnele de imbatranire sub formă de riduri şi pete de piele. Ceai verde găseşte şi se termină acesti radicali liberi şi ajută la promovarea piele sanatos, netede.

Beneficiile Pentru Sănătate De Ceai Verde

Lupta imbatranire

Alături de combaterea semnelor de imbatranire, ceai verde ajută, de asemenea, cu forme mai puţin evidente de imbatranire, precum şi. Un studiu japonez Universitatea a constatat că bea mai mult de 2 cesti de ceai verde pe zi slashed cotele de depreciere cognitive la pacienţii vârstnici cu 64%. Care este un număr uimitor, şi într-adevăr demonstrează puterea de ceai verde împotriva tulburări cognitive, pierderi de memorie, demenţă şi boala Alzheimer.

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial

Îmbunătăţeşte concentrare mentala

Ceaiul verde conţine niveluri uşoară de cafeină, care are un efect stimulativ asupra sistemului nervos. Că nu este atât de uimitor de la sine, dar...Ceaiul verde conţine, de asemenea, aminoacidul L-theanine, care se gaseste aproape exclusiv în ceai de plante. Theanine afectează creierului neurotransmitatori si creste activitatea undelor cerebrale alfa. În termeni simpli acest lucru duce la un mai calm, dar mai mult de alertă, starea de spirit.

Stimulează sistemul imunitar

Vorbind de theanine, un studiu 2003 de Spitalul Brigham si femei constatat că theanine poate ajuta sistemul imunitar al corpului atunci când lupta împotriva infecţiei. Studiul comparativ bautori de cafea la bautori de ceai şi constatat că producerea de proteine anti-bacteriene a fost până la cinci ori mai mare în bautori de ceai, un indicator de răspuns imunitar mai puternic.

Un alt studiu, publicat in numarul din noiembrie 2005 de cercetare antivirale, constatat că unul dintre antixoidants catechin ceai verde (EGCG) în inhibat dramatic replicare de virus gripal. Da, asta înseamnă că ceaiul verde lupta gripei comune prea.

Promovează sănătatea orală

Cercetatorii de la Universitatea din Illinois din Chicago a constatat că polifenolii din ceai verde inhiba dezvoltarea bacteriilor care cauzeaza respiratia urat mirositoare. Aceste proprietăţi antibacteriene ajuta, de asemenea, dinţi şi gingii. De fapt, o universitate de japoneză constatat că consumului regulat de ceai consolidat participant pe dinţi şi a contribuit la prevenirea cariilor dentare.

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial

Alte beneficii de ceai verde

Incepand de a obţine o idee despre beneficiile uimitoare de sănătate de ceai verde? Există mult mai mult prea. Aici sunt câteva lucruri care ceai verde poate face că nu am menţionat până în prezent:

 • Lupte artrita reumatoida
 • Lupte infecţie
 • Mai mic de stres
 • Proteja împotriva bolilor de inima
 • Inhiba ateroscleroza
 • Construirea densitatea oaselor
 • Minimizeaza riscul de atac de cord
 • Viteze de recuperare după un atac de cord
 • Protejează de la leziuni ale creierului
 • Scade tensiunea arterială
 • Protejează rinichii
 • Protejează ficatul
 • Creste rezistenta
 • Protejează împotriva diabetului
Ne veţi termina aceasta pagina cu unul din studiile noastre de preferat ceai verde. Studiul, care a început în Japonia în anul 1994, a urmat 40,530 adulţi până la 11 ani. Aceasta a constatat că femeile care au băut 5 sau mai multe ceşti de ceai verde pe zi au avut un risc mai mic de 23% a muri de orice cauza! Dacă nu este stimulent pentru a începe băut ceai verde, nu ştim ce este.

Click aici pentru a cumpara TavaTea de la site-ul oficial
Beneficiile Pentru Sănătate De Ceai Verde