» » Beneficiile De Zmeura Cetonă

Beneficiile De Zmeura Cetonă

A existat controverse despre zmeura cetonă. Deşi iubit de o mulţime de utilizatorii săi pentru puterea sa de pierdere în greutate, acesta a fost adesea criticat de către utilizatori şi experţi deopotrivă. Deci exact ceea ce sunt beneficiile şi sunt ele obţinute?

În acest articol, vom discuta despre beneficiile pe care promite zmeura cetonă şi, de asemenea, ia în considerare dacă aceste beneficii sunt accesibile sau dacă acestea se încadrează scurt de marca.

Sperăm să acopere o mare varietate de aceste beneficii şi arată-te, cu ajutor de la surse de încredere, adevărul acestor cereri.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Ce este zmeura cetonă?

Beneficiile De Zmeura CetonăÎn primul rând, ceea ce este zmeura cetonă şi unde vine ea?

Ei bine, acesta poate fi găsit exact în cazul în care aţi putea crede că poate fi găsit! -în primul rând în zmeură! Acest compus dă zmeură roşu lor miros de fructe şi plin de viaţă.

Cu toate acestea, nu este doar limitată la acele muşcă-sized îmbujorare padure! Pentru aceasta, de asemenea, se găsesc în afine si mure prea. În acest articol, vom în primul rând discuta zmeura cetonă în ceea ce priveşte beneficiile sale de sănătate.

Hhowever, pentru tine înmugureşte cunoştinţe hoarders, acesta poate fi interesant pentru tine să reţineţi că zmeura cetonă este utilizat în parfumerie, cosmetică şi în industria alimentară. Mirosul său este cu siguranţă un lucru preţuită!

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Care sunt beneficiile de sănătate zmeura cetone?

Suntem toţi interesaţi de sănătatea noastră, şi o mulţime de noi sunt în cauză cu pierderea şi/sau menţinerea că pierderea în greutate. Dar pierderea în greutate poate fi o sarcina dificil şi dificilă, şi menţinându-l poate fi chiar mai dificil.

De fapt, majoritatea oamenilor care pierde in greutate sunt extrem de probabil să-l puneţi înapoi pe peste procedurii unul la cinci ani. Şi aşa, atunci când produse apar (sau în jurul stick pe piaţă) care promit beneficiile de sănătate mare şi revoluţionar, este normal să îşi asume şi chiar doresc pentru ei să lucreze.

La ciocan acasă acest punct, Imaginaţi-vă sunt în magazin, te poate ridica o sticla, un obiect strălucitor de palmier de dimensiuni care se simte buna in Palma odihnă. Apoi începe a citi eticheta.

La început, cuvintele vă şoc, sunteţi confuz, cum ar putea fi aceasta? Cuvinte, pictat în ştiinţifice-ca bold print, începe să ducă mintea spre ceva care pare prea frumos să fie adevărat.

Te simti fâlfâit de stomac, aţi găsit-o. Textul din fata ta te face să doresc să proclame că acest lucru este un "leac miracol! Uita-te la aceste beneficii! Am terminat! Am găsit-o!"

Cumperi produsul şi ia-o acasă, cu inima şi capul umplut cu aşteptările triumfător.

În acest exemplu, aş spune că motivele dumneavoastră sunt solide, pentru toate am fi dorit pentru un astfel de lucru. Călătorie prin pierderea în greutate poate fi o cale de crud şi descurajatoare, şi ne poate toate dispozitivul de blocare pe un produs promisiunile. Dar, ce se întâmplă dacă acest cura de pierdere în greutate a fost nici un miracol de la toate?

Ce trebuie să se facă clar este că toate hype privind produse poate fi o distragere a atenţiei periculoase, şi acoperă beneficiile sale reale (sau chiar mai îngrijorător, efectele sale secundare).

Acest lucru este în special adevărat cu zmeura cetonă. Nu a fost mult timp deoarece acest produs a fost peste sensationalised în America, deşi un spectacol gazduit de Dr. Oz, cu vânzările sale creşterea, şi oameni cumpără produsul în vrac în răspuns la acesta fiind proclamat ca un "leac miracol".

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Sănătate beneficii de zmeura cetonă

Deci, să ne arunca o privire la ce zmeura cetonă a fost salutat ca atare o descoperire miraculoasa.

Ei bine, beneficiile pentru zmeura cetone sunt adesea sugerat să includă; ajutând organismul dumneavoastră rupe în jos de grăsime, reglarea metabolismului, reducerea semnelor de imbatranire, având beneficiile anti-cancer, ajutând organismul lupta împotriva bolilor de inima, ajutând organismul lupta inflamaţie şi durere, şi în cele din urmă a face te simţi mai completă pentru mai.

Este evident pentru oricine că aceste beneficii sunt evident uluitoare, cine nu ar dori pentru a obţine toate aceste beneficii sub formă de capsule! Cu toate acestea, să ne aruncăm o privire la aceste mai în detaliu.

Beneficiile De Zmeura Cetonă

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Ajută organismul descompune grăsimi şi de a reglementa metabolismul

Aceste două fapte sunt legate de o cauză comună. A fost declarat ca zmeura cetonă creste secretia de o proteină numită Adiponectin. Acest produs este că aceste două avantaje găsi lor de origine.

În primul rând, Adiponection tachinează în grăsimea din grăsime magazine dumneavoastră, care permite corpului să mai uşor de pauză în jos de grăsime în corpul dumneavoastră. Acest lucru se întâmplă să rupeţi rapid cele de lire sterline.

Şi adesea este declarat că cu zmeura cetonă pierdere în greutate iniţială te-va şoc din acest beneficiu. Dacă acest lucru este adevărat unul nu poate fi anumite, unii spun o face şi unii spun nu!

Nu sunt nici studiile umane pe acest produs, care ne conduce să frâneze judecata.

S-a spus de asemenea că Adiponectin ajuta la reglarea metabolismului. Dacă nu ştiţi deja, metabolismul este procesul prin care corpul tau angajează într-o serie de reacţii chimice, care sunt toate făcut în scopul de a tine in viata!

Aceasta este rata de organismul dumneavoastră poate utiliza carburantul care vom înghiţi. În cazul în care metabolismul tau este de lucru mai eficient, apoi corpul tau va beneficia, nu doar a pierde în greutate, dar va fi de fapt de operare la un nivel mai eficient.

Metabolismul mai mare va fi egal cu un organism sănătos, dar nivelurile inferioare va conduce la oboseala si, eventual, obezitate. De cercetare s-a constatat că pur zmeură au efectul de a determina secretia de Adiponectin, cu toate acestea, nu poţi fi sigur că dacă acestea se referă la zmeura cetonă. Se pot face bine, dar este lipsit de cercetare ştiinţifică pentru a valida această cerere.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Reduce semnele de imbatranire si are beneficii anti-cancer

Aceste beneficii provin de la ideea ca zmeura cetonă pot reduce radicalii liberi în corpul dumneavoastră. Radicalii liberi sunt răutăcios lucruri mici, care fura altă moleculă electroni, provocând o reacţie de tren de deteriorarea celulelor instabile.

Acest rezultat moartea de celule în multe lucruri, acestea includ; (uneori) cauzează cancer, dar mai frecvent imbatranirea pielii. Zmeura cetonă combate radicalii liberi de a fi un antioxidant.

Antioxidanţi sunt utilizate de organism să se ocupe de radicalii liberi. Prin urmare, cu dreptul de suma de antioxidanti sunteţi sigur că pentru a reduce semnele de imbatranire, precum şi şansele de a obţine anumite tipuri de cancer.

Cu toate acestea, zmeura cetonă nu are suport mult ştiinţifice în spatele ei pentru a susţine această afirmaţie. În plus, unii oameni de ştiinţă de stat că un normal dieta va permite producerea de antioxidanti suficient oricum!

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Ajuta la lupta împotriva bolilor de inima

Acesta a fost, de asemenea, bandied despre ca zmeura cetonă are mari beneficii pentru sanatatea inimii. Reducerea construi până de plăci în artere şi astfel sprijinirea pentru a preveni o întreagă serie de boli cardiovasculare legate.

Nu există dovezi cu toate acestea nu ştiinţifice să sprijine această teorie. Se pare a fi cea mai mare parte anecdotic. Din nou, principala problemă cu zmeura cetonă este că nu au fost nici studiile umane. Toate elementele de probă este la experimente pe animale sau de la selectat aleatoriu mărturii.

Dacă afirmaţiile sunt adevărate, atunci este cel mai probabil datorita cetonă zmeura cu acid salicilic în ea. Acest ingredient este declarat a fi un tratament pentru bolile cardiovasculare.

Acesta a fost bine cercetate, dar nu oferă aproape destul de un efect comparativ cu peste tratamente sau măsuri de prevenire care sunt acolo.

Cu toate acestea, orice ajutor este mai bună decât nici un ajutor, astfel încât dacă există suficient acid salicilic, apoi vom vedea nici un motiv să nu presupune că este posibil să primiţi unele beneficii unele acest produs- dar aceasta este doar un "poate".

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Ajuta la lupta inflamaţie şi durere

Zmeura cetonă a fost declarat, de asemenea, pentru a lupta inflamaţie şi durere. Acesta a fost comparat cu ajutorul aspirina, iar unii au comentat că este mai bună decât aspirina ca sa "toate naturale".

Deşi ele pot fi uitând că zmeura cetonă adesea trece printr-o mulţime de etape de fabricație și de manipulare şi este adesea vândute cu alte ingrediente adăugate, şi cel mai adesea se amestecă real cetonă zmeura cu sintetic zmeura cetonă preparată într-un laborator!

Încă o dată acolo nu pare să fie studiile care susţin această afirmaţie şi chiar studii de animale nu se uita la această calitate special presupusa. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că zmeura cetonă nu are capacitatea de a lupta inflamaţie şi durere doar înseamnă că, ca de încă, juriul este încă pe faptul că unul.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Face să te simţi mai completă, mai repede

Zmeura cetonă se spune ca au un continut ridicat de fibre. Ştim că produsele, care sunt bogate in fibre, poate umple tu pentru mai repede şi mai mult timp.

Fibre (din care vine în două forme) este capabil să ţină corpul bine lubrifiate, precum şi sănătoase şi de muncă ordonată. Ce este un motiv de îngrijorare este că acest lucru este cu siguranţă un beneficiu cunoscute de zmeura adevarata, dar în ciuda eforturilor, găsirea de orice adevăr în această afirmaţie a fost o challenge– parţial din cauza de incapacitatea de a găsi informaţii de conţinut exacte de fibre.

Cu toate acestea, ceea ce se ştie este că, o dată nu există nici un articol ştiinţific publicat să susţină această afirmaţie. Se pare că în mare parte toate aceste beneficii par a fi anecdotice, zvonuri mai mult decât faptele.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Ştiinţa din spatele beneficiile

După cum puteţi vedea temă comună trece prin aceste beneficii este că există o lipsă de dovezi ştiinţifice pentru aceste cereri de despăgubire. Există multe dintre Comentariile oamenilor "pentru" şi "contra" produsul.

Unii pretind a permis pierde toate greutatea au vrut si altii de stat că este un rip-off mare cu nici un 'real' beneficii. Fără dovezi pentru a susţine aceste beneficii, o întrebare va veni în minte. Ce dovezi există pentru aceste afirmaţii?

Ei bine cele mai multe dintre dovezile vine de la studii, care a început în anii 1990 târziu şi au fost refăcute şi editat peste ani. Acestea sunt toate realizate pe şobolani şi şoareci, şi până în prezent nu au fost nici teste pe fiinţe umane.

Testele pe animale au fost de succes. Un studiu a constatat că şobolani, care au primit doze mari de zmeura cetonă, într-adevăr pierde greutate.

De fapt, ei au pierdut o cantitate semnificativa de greutate în comparaţie cu grupul care nu s-au dat zmeura cetonă. minunat! -Vă pot fi de gândire. Aici avem dovezi! Ei bine, din păcate nu este cazul.

Şobolani de testare şi testarea om nu este acelaşi lucru. Noi, deşi genetic similare, au diferenţă foarte mare şi distincte în Biologie noastre şi nu poţi fi sigur că ceea ce funcţionează pentru un animal va lucra pentru un alt.

De asemenea, aceste şobolani s-au dat o doza care dacă transferate de la un om ar fi de 1000 de ori doza de zi cu zi recomandată! (referindu-se la dozele indicate pe o mulţime de produse de zmeura cetonă, care sunt acolo.)

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Concluzia

Cele mai multe beneficii de zmeura cetonă par a fi bazate pe oameni pe comentarii. Şi, deşi acestea pot fi un instrument puternic şi benefic, cum sunt noi menite să decidă care parte este corect?

Ceea ce avem nevoie, pentru a reduce prin această mare de opinii este ceva greu de cercetare bazate pe ştiinţă. Până atunci, suntem convinşi de zmeura cetone eficacitatea.

Vreau sa stiu de unde sa cumpere cetone zmeura, vă rugăm să citiţi noastre în cazul în care pentru a cumpara suplimente de cetonă zmeura?

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus
Beneficiile De Zmeura Cetonă