» » Bedste Anabolske Steroider For At øge Styrken

Bedste Anabolske Steroider For At øge Styrken

De bedste anabolske steroider for at øge styrken er oftest den mest androgene. Dette har at gøre med, at androgene stoffer er normalt de mest potente neurale modulatorer af muskelsammentrækning. Hvad dette betyder er, at anabolske steroider Androgen komponent har en måde at stimulere neuronerne til kontrakt muskler.

Der er stoffer kaldet neurale vækstfaktorer og androgene stoffer stimulerer disse stoffer. Når dette sker produktionen af disse stoffer øger og de bevidstgøre nerver evnen til at fortælle musklen til kontrakt. Bioteknologer og Fysiologer kalder dette, “ steg neuromuskulær effektivitet ”. Dybest set, når du bruger androgene stoffer, nerverne bliver bedre (stimuleres af de neurale vækstfaktorer) at have en mere præcis og potent evne til at indgå de muskelfibre, som de innerverer. Du er næsten øjeblikkeligt stærkere!

Klik her for at købe steroider fra officielle hjemmeside

De bedste anabolske steroider for at øge styrken

Bedste Anabolske Steroider For At øge StyrkenPrøv at tage en håndfuld Thailand d-bols før din næste bryst dag og fortælle mig, at du ikke har en bedre bænkpres træning. Det samme gælder for testosteron suspension. Hurtig assimilering af stoffet får ind i systemet hurtigt og forbedrer de motoriske neuroner evne til kontrakt muskelfiber.

Den mere hurtig virkende androgen du har i dit system, jo større påvirker. Dette er, når du virkelig føler “ juiced op ”. Du kan også føle sig temmelig liderlig. Jeg har hørt ufattelige skrækhistorier der involverer kæledyr! Ingen joke, Westchester juicebags er nødder!

Der er nogle lighed til hvordan androgen anabolske arbejde på nerverne og hvordan stimulerende medicin arbejde på nerverne. Jeg har aldrig personligt medaled med rekreative stoffer meget, men du kan forestille dig, at tage en heftig dosis en stimulans ligesom fnysende et par linjer og derefter få under en tung bjælke og trykke på sucker. Stor, stor bænk. Problemet er, store, store hjerteanfald for. Ikke gør det, bare illustrerer punkt på nerve (neuromuskulær) excitation på muskelsammentrækning.

Anabolske steroider alene forårsager ikke den systemiske og hjerte-kar-skade og stimulation, rekreative stoffer forårsage. Men en renere eksempel end kokain ville være efedrin. Du kender efedrin rush. Du er næsten garanteret at være stærkere, hvis du tager en god dosis af efedrin før din træning. Årsagen til denne stadig holder-neuromuskulære excitation via neurotransmittere og modulatorer.

Klik her for at købe steroider fra officielle hjemmeside
Okay, så hvad er de bedste medicin for at øge styrken?

  • Testosteron Suspension
  • Testosteron propionat
  • Dianabol
  • Anadrol
  • Trenbolon
De ovenstående stoffer er generaliseringer. Alle testosteron vil fungere godt for stigende styrke, som vil enhver form for trenbolon. Dog at holde med det tema, vi tidligere har sagt: jo højere androgene stoffer niveau du er aktiv i dit system på et givet tidspunkt, jo højere den neurale stimulation og efterfølgende styrke øge. Du vil bemærke en langsommere bygge op af styrke med længere handler versioner af de respektive stoffer og ikke så meget af en umiddelbar androgen rush.

For en umiddelbar rush er dianabol og suspension bedst. Så er methyltestosterone, men det er stærkt giftigt og ikke en god anabolske valg. Du kan også drikke et par milliliter af Reforvit-B eller fnys nogle jorden finaplix pellets … en intranasal androstenedion spray som den tyske Svømmeklub plejede at bruge i de Olympiske Lege ville arbejde spektakulært godt-ups … Husk dette er kun oplysende, men wow, kan dette få underholdende!?

Ja, så alligevel bedst narkotika i almindelighed for at øge styrken er testosteron, dianabol, anadrol, trenbolon og som kreatin fastholdelse og syntese, anavar. Anavar stimulerer ikke styrken af de samme mekanismer som beskrevet i dette afsnit. Det er bare værd at nævne, fordi det gør, faktisk støtte styrke gevinst bedre end mange andre anabolics (hvis taget i tilstrækkelig dosis; mere end 20-25mg/dag).

Min favorit pre-workout rush stak er 50 mg efedrin, 400 mg koffein og 3-5 Thailand dianabol. Ikke at komme foran mig men aminosyren L-tyrosin vil arbejde ved sin egen mekanisme til stimualte neurale fyring og umiddelbar styrke gevinst (for dette skal du mindst 2, ikke mere end 4 gram). Sørg for du har en tom mave, tilføje nogle kulsyre (ligesom en Red Bull), og hele blandingen kommer ind i dit system meget hurtigere. Ja, jeg har drømt dette når, jeg um … faktisk aldrig gjorde det. Husk også, jeg er forholdsvis ung og selv om jeg kan være en fysik/fysiologi, stof/bodybuilding besat maniac – har ingen kardiovaskulære risikofaktorer (højt blodtryk, kolesterol, tilstoppede arterier, osv).

Klik her for at købe steroider fra officielle hjemmeside