» » Bästa Steroider För Att öka Styrka

Bästa Steroider För Att öka Styrka

De bästa steroider för att öka styrka är oftast mest androgen. Detta har att göra med det faktum att androgen droger är oftast de mest potenta neurala modulatorer av muskelkontraktion. Vad detta betyder är att den androgena anabola steroider har ett sätt att stimulera nervceller att kontrakt muskel.

Det finns ämnen som kallas neurala tillväxtfaktorer och androgena droger stimulera dessa ämnen. När detta sker produktionen av dessa ämnen ökar och de medvetandegöra nerver förmågan till berätta muskeln att ingå avtal. Biomekaniker och fysiologer kallar detta, “ ökad neuromuskulär effektivitet ”. I grund och botten när du använder androgena droger, nerverna bli bättre (stimuleras av de neurala tillväxtfaktorer) att ha en mer exakt och potenta förmåga att avtala muskelfibrer som de innerverar. Du är praktiskt taget omedelbart starkare!

Klicka här för att köpa steroider från officiella hemsida

De bästa steroider för att öka styrka

Bästa Steroider För Att öka StyrkaProva att ta en handfull Thailand d-bols innan din nästa dag med bröstet och berätta att du inte har en bättre bänkpress träning. Detsamma gäller för testosteron suspension. Snabb assimilering av drogen blir in i systemet snabbt och förbättrar den motoriska nervceller förmåga att ingå avtal muskelfiber.

Den mer snabbt agera androgen du har i din system, den större effekten. Detta är när du känner verkligen “ juiced ”. Du kan också känna ganska kåt. Jag har hört ofattbara skräckhistorier som husdjur! Inget skämt, Westchester juicebags är nötter!

Det finns vissa likheter med hur androgena anabola arbete på nerverna och hur stimulerande droger arbete på nerverna. Jag har aldrig personligen medaled med droger mycket, men du kan tänka dig ta en rejäl dos av en stimulerande som frustande några rader och sedan få under en tung bar och trycka på att sucker. Stor, stor bänk. Problemet är, stora, stora hjärtattack också. Gör inte detta, bara illustrerar punkten på nerven (neuromuskulära) magnetiseringen på muskelsammandragning.

Anabola steroider ensam orsakar inte den systematiska och kardiovaskulära skador och stimulering som droger orsakar. Men ett renare exempel än kokain är efedrin. Du vet att efedrin rusa. Du garanterat nästan att vara starkare om du tar en god dos av efedrin innan träningen. Anledningen bakom detta fortfarande innehar-neuromuskulära magnetiseringen via signalsubstanser och modulatorer.

Klicka här för att köpa steroider från officiella hemsida
Okej, så vad är de bästa läkemedel för att öka styrka?

  • Testosteron Suspension
  • Testosteron Propionate
  • Dianabol
  • Anadrol
  • Trenbolon
Ovanstående droger är generaliseringar. Alla testosteron fungerar bra för att öka styrka som kommer alla former av trenbolon. Dock hålla med temat vi har tidigare sagt: ju högre den androgena drog nivå du har aktiv i ditt system vid en viss tidpunkt, ju högre nervstimulering och efterföljande styrka ökar. Du kommer att märka en långsammare bygga upp styrka med längre agera versioner av respektive läkemedel och inte så mycket av en omedelbar androgen rush.

För ett omedelbart rusa är dianabol och fjädring bäst. Så är methyltestosterone men det är starkt toxiskt och inte ett bra anabola val. Du kan också dricka ett par milliliter av Reforvit-B eller fnysa lite marken finaplix pellets … en intranasal androstendion spray som tysk simma laget använde i de olympiska spelen skulle fungera spektakulärt bra-Oj … kom ihåg detta är information endast, men wow, kan detta få underhållande!?

Ja, så i alla fall bäst droger i allmänhet för öka styrka är testosteron, dianabol, anadrol, trenbolon och genom lagring av kreatin och syntes, anavar. Anavar stimulerar inte styrka av samma mekanismer som beskrivs i detta avsnitt. Är det värt att nämna eftersom det gör det, verkligen stöd styrka vinst bättre än många andra anabolics (om tas i tillräcklig DOS, mer än 20-25mg/dag).

Min favorit pre-Workout rush stack är efedrin 50 mg, 400 mg koffein och 3-5 Thailand dianabol. Inte för att få före mig själv men aminosyran L-tyrosin kommer att arbeta genom sin egen mekanism för att stimualte neurala bränning och omedelbar styrka vinst (för detta behöver du minst 2, högst 4 gram). Kontrollera att du har en tom mage, lägga till några kolsyran (som en Red Bull), och hela blandningen blir i datorn mycket snabbare. Ja, jag drömde detta en gång, jag um … faktiskt aldrig gjorde det. Minns också, jag är ganska ung och även om jag kan vara en fysik/fysiologi, läkemedel/bodybuilding besatt galning – har inga kardiovaskulära riskfaktorer (högt blodtryck, kolesterol, tilltäppta artärer, etc).

Klicka här för att köpa steroider från officiella hemsida