» » Anabolske Steroider, Derivater Af Testosteron

Anabolske Steroider, Derivater Af Testosteron

Anabolske-steroider er derivater af det mandlige hormon testosteron. Hvad dette betyder er at anabolske steroider er kemiske fætre af testosteron, men teknisk set er ikke testosteron. Med andre ord, er de lidt kemisk anderledes end testosteron fundet i vores kroppe.

Klik her for at købe steroider fra officielle hjemmeside

Anabolske steroider, derivater af testosteron

Anabolske Steroider, Derivater Af TestosteronHele grunden til anabolske-steroider blev nogensinde er lavet i laboratoriet var at mindske den androgene pontency og øge andelen af anabolske (væv bygning/foryngende) evner af narkotika. På denne måde kan du have mindre mandlig mønster skaldethed (androgen alopeci), mindre chance for prostata hypertrofi, mindre hudproblemer, og mindre samlede anabolsk-steroid forbundet bivirkninger.

Billede to anabolske steroid rating scales går fra 0 point til 1000 point. Én skalering er for androgen potens og den anden er anabolske (muskelopbygning) potens. Hvert stof har en ration af anabolske: androgen ejendom. Testosteron er guldstandarden med en ration af 1:1. Testosteron har en 1000 point rating i kategorien anabolske samt en 1000 point rating i kategorien androgen. Dette giver os rationen af 1:1.

Anabolske steroider blev først syntetiseret for at bevare så mange af de 1000 point anabolske point som muligt, og minimere punkterne på androgen-skalaen. Ved at gøre dette, teoretiserede forskere at muskelvæv bygning evne ville være høj, og bivirkninger af den androgene del ville være lav.

Klik her for at købe steroider fra officielle hjemmeside
Det tricky ting med ægte anabolske steroider (ikke testosteron-Se estere), er, at de androgene og anabole egenskaber normalt repræsenterer et dobbelt skarpe sværd. Dette gælder især væv muskelvækst og samlede potens af narkotika. For eksempel, anadrol, d-bol, parabolan, etc, alle af de mere androgen stoffer, er normalt mere potent for størrelse og styrke stimulation.

Der er mange komplekse fysiologiske årsager hertil, hvoraf mange ikke kendes i øjeblikket af mand. Det er ikke så vigtigt for at forstå hvorfor, må du dog være opmærksom på, at dette er sandt. Disse faktorer spiller ind for forskellige brugere, fordi det er den androgene del af forskellige stoffer, der er ansvarlige for størstedelen af bivirkninger forbundet med anabolske steroid brug.

For eksempel, hvis du er en saftpresser beskæftiger sig med hårtab, kan du ikke ønsker at lege med stoffer som dianabol, anadrol, osv. De vil have den største chance for at fremskynde mandlige mønster skaldethed, at androgene stoffer er mere tilbøjelige til at stimulere eller simulere DHT (dihydrotestosteron) og føre til mandlige androgen alopeci (hårtab hos mænd på grund af overdreven androgener).

Sige Billy ønsker ikke at miste sit hår. Skaldethed kører i hans familie, muskel ikke, og vi har en fyr krydret saftpresser. Billy mener, at han kun vil tage nogle primobolan eller winstrol at undgå sin hårtab mens saftpresning fordi nogle kammerater på gym ikke fortalte ham om, at de er af androgener. Som vi ved, har hver enkelt anabolske steroid nogle androgene egenskaber. Det er bare hvor meget. For at komplicere situationen, er Billy uvidende om, at primobolan og winstrol er begge DHT derivater. Det betyder, at de er tæt nok i kemisk struktur til at handle som DHT i kroppen, selv om de ikke er kendt som androgene stoffer.

Virkeligheden i videnskaben er det primo og Peter er begge dårlige valg med hensyn til hårtab. Det er vigtigt at vide dette, disse slags ting er afgørende for at undgå uønskede side påvirker, især for konsekvent brugere.

Klik her for at købe steroider fra officielle hjemmeside