Anaboliset Steroidit, Johdannaisia Testosteronia

Anaboliset steroidit ovat johdannaisia testosteronia. Tämä tarkoittaa, että Anaboliset steroidit ovat kemiallisen serkku testosteroni teknisesti, ei ole testosteroni. Toisin sanoen ne ovat hieman kemiallisesti erilaisia kuin testosteroni löytyy kehossamme.

Klikkaa tästä ostaa steroideja kotisivut

Anaboliset steroidit, johdannaisia testosteronia

Anaboliset steroidit olivat koskaan tehty laboratoriossa koko syy oli vähentää androgeeni pontency ja lisätä suhteessa anabolisia (kudosten rakennus/nuorentaa) kyvyt huumeita. Näin vähemmän Miehille kaljuuntuva (androgeeni hiustenlähtö), on vähemmän mahdollisuuksia eturauhasen liikakasvu, iho-ongelmat, vähemmän ja vähemmän yleinen anabolinen steroidi liittyviä haittavaikutuksia.

Kuva kaksi anabolinen steroidi arviointiasteikot menee 0 pistettä ja 1000 pistettä. Asteikko on androgeeni teho ja toinen on anabolinen (lihaksen rakennuksen) teho. Jokainen lääke on annoksesta ja anabolisten: androgeeni omaisuutta. Testosteroni on kultakanta säännösteltävä on 1:1. Testosteroni on 1000 kohta rating anabolisia luokkaan ja 1000 kohta rating androgeeni luokkaan. Tämä antaa meille annos 1:1.

Anaboliset steroidit olivat aluksi syntetisoida säilyttämiseksi niin monta 1000 pisteen anabolisia pistettä mahdollisimman minimoiden pistettä androgeeni mittakaavassa. Näin tutkijat teorian, että lihaskudoksen rakentaminen kyky olisi korkea androgeeni osa sivuvaikutuksia olisi alhainen.

Klikkaa tästä ostaa steroideja kotisivut

Hankala asia totta anabolisten steroidien (ei testosteroni-Katso esterit) on androgeeni ja anabolisia ominaisuuksia edustavat yleensä kaksiteräinen miekka. Tämä koskee erityisesti lihasten kudoksen kasvua ja yleistä tehoa huumeiden. Esimerkiksi anadrol d-bol, parabolan jne, kaikki enemmän androgeeni huumeet ovat yleensä voimakkaampi koko ja vahvuus stimulaatio.

On olemassa monia monimutkaisia fysiologisia syitä, joista monet eivät ole tällä hetkellä tiedossa mies. Se ei ole niin tärkeää ymmärrä, miksi sinun täytyy kuitenkin olla tietoinen siitä, että tämä on totta. Nämä tekijät kuvaan eri käyttäjille, koska se on androgeeni osa eri lääkkeitä, jotka ovat vastuussa useimpien sivuvaikutuksia anabolisten steroidien käyttö.

Esimerkiksi jos olet huolissaan hiustenlähtö juicer, sinun ei kannata leikkiä huumeet kuten dianabol, anadrol, jne. Ne on suurimmat mahdollisuudet on nopeuttaa Miehille hiustenlähdön, että androgeeni lääkkeet ovat todennäköisemmin edistää tai simuloida DHT (dihydrotestosteroni) ja johtaa mies androgeeni hiustenlähtö (hiustenlähtö johtuu liiallinen androgeenien miehillä).

Sanoa Billy ei halua menettää hänen hiukset. Kaljuuntuminen toimii hänen perheensä, lihas ei ja meillä mies kokenut juicer. Billy ajattelee, että hän vain ottaa primobolan tai winstrol välttää hänen hiustenlähtö kun mehun koska kavereitaan salilla kertonut hänelle, että ne eivät ole androgeenien. Kuten tiedämme, jokainen yksittäinen anabolinen steroidi on androgeeni ominaisuuksia. Se on kuinka paljon. Vaikeuttaa tilannetta, Billy ei tiedä, että primobolan ja winstrol ovat molemmat DHT johdannaisia. Tämä tarkoittaa, että ne ovat tarpeeksi lähellä kemiallisen rakenteen toimimaan kuten DHT elimistössä, vaikka ne eivät ole tiedossa kuin androgeeni lääkkeitä.

Tiede todellisuudessa että primo ja Nalle ovat molemmat vääriä valintoja osalta hiustenlähtö. On tärkeää tietää nämä eräänlainen asiat ovat välttämättömiä välttämiseksi toivottuja sivuvaikutuksia erikoisen ajaksi johdonmukaisesti käyttäjä.

Klikkaa tästä ostaa steroideja kotisivut

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *