» » Anabolikus Szteroidok, A Tesztoszteron Származékai

Anabolikus Szteroidok, A Tesztoszteron Származékai

Anabolikus szteroidok a férfi hormon, a tesztoszteron származékai. Ez azt jelenti, hogy anabolikus szteroidok tesztoszteron kémiai unokatestvérek, de technikailag nem tesztoszteron. Más szavakkal ők kémiailag kissé más, mint a tesztoszteron, a testünk.

Kattintson ide, hogy vásárlás szteroidok hivatalos honlapja

Anabolikus szteroidok, a tesztoszteron származékai

Anabolikus Szteroidok, A Tesztoszteron SzármazékaiAnabolikus szteroidok voltak valaha készült a laboratóriumban egész oka az volt, hogy csökken az androgén pontency, és növeli az anabolikus (szövet épület/fiatalító) aránya a gyógyszerek képességek. Ily módon kevesebb férfi minta kopaszodás (androgén alopecia), akkor kevesebb esélye a prosztata megnagyobbodás, kevesebb a bőr problémákat, és kevésbé átfogó anabolikus szteroid kapcsolódó mellékhatások.

Kép két anabolikus szteroid értékelő skálákkal megy 0 pontot a 1000 pontot. Egy skála androgén hatékonysági, a másik pedig anabolikus (izomépítő) potenciát. Minden gyógyszer van egy adag anabolikus: androgén tulajdonság. A tesztoszteron a gold standard, egy adag 1:1. Tesztoszteron anabolikus kategóriában értékelés 1000 pont, és egy 1000 pont Értékelés: androgén kategória van. Ez ad nekünk az adag 1:1.

Anabolikus szteroidok voltak kezdetben szintetizált megőrizhető az 1000 pont anabolikus pont annyi lehetséges, miközben minimalizálja a pontokat a androgén skálán. Mellett csinálás ez, a tudósok theorized, hogy izomszövet épület képesség magas lenne, és a mellékhatások az androgén része alacsony lenne.

Kattintson ide, hogy vásárlás szteroidok hivatalos honlapja
A trükkös dolog igaz anabolikus szteroidok (nem-lásd a tesztoszteron észterek),, hogy az androgén és az anabolikus tulajdonságok általában képviselik egy kétélű kard. Ez különösen igaz, izom szövetek növekedését és összességében potencia gyógyszer. Például anadrol, a d-bol, parabolan stb, mind androgén gyógyszerek általában több, hatásosabb, mérete és ereje stimuláció.

Sok oka van összetett élettani, amelyek közül sok jelenleg nem ismert ember. Ez nem olyan fontos megérteni, hogy miért, Önnek azonban tisztában kell lennie a tényt, hogy ez igaz. Ezek a tényezők jön-ba játék a különböző felhasználók különböző gyógyszerek, amelyek felelősek a legtöbb anabolikus szteroid használat szedésével androgén része azért.

Például ha egy facsaró a hajhullás, nem érdemes játszani körül gyógyszerek, mint dianabol, anadrol, stb. A legnagyobb esélye a gyorsítása férfi minta kopaszság, tény, hogy androgén gyógyszerek nagyobb valószínűséggel serkentik vagy szimulálja a DHT (dihidro), és vezető férfi androgén alopecia (hajhullás a férfi miatt túlzott androgének) rendelkeznek.

Billy mondani, nem akarja elveszíteni a haját. Kopaszság fut a családját, izom nem, és van egy fickó tapasztalt facsaró. Billy úgy gondolja, hogy ő csak veszi néhány primobolan és winstrol, hogy elkerüljék a hajhullás, miközben gyümölcscentrifugálás, mert néhány bimbózó az edzőteremben azt mondta neki, hogy nem ők androgének. Mint tudjuk, minden egyetlen anabolikus szteroid néhány androgén tulajdonságokkal rendelkezik. -A ' csak, hogy mennyi. Bonyolítja a helyzetet, Billy tudatában annak, hogy primobolan és winstrol mindkét DHT származék. Ez azt jelenti, hogy ők elég közel, a kémiai szerkezetét úgy viselkedni, mint a DHT a szervezetben, annak ellenére, hogy ezek nem az úgynevezett androgén kábítószer.

A valóság a tudomány, hogy primo és Winnie mind rossz döntések tekintetében a hajhullás. Fontos tudni, hogy ez, ezek a fajta dolgok elengedhetetlen ahhoz, hogy elkerüljék a nem kívánt mellékhatások érinti, különösen a következetes felhasználók számára.

Kattintson ide, hogy vásárlás szteroidok hivatalos honlapja