» » Anabolični Steroidi, Derivati Testosterona

Anabolični Steroidi, Derivati Testosterona

Anabolični steroidi so derivati moškega hormona testosterona. Kaj to pomeni je, da Anabolični steroidi so kemični bratranci testosterona, vendar tehnično, niso testosterona. Z drugimi besedami, so kemično nekoliko drugačen od testosterona, najdemo v naših telesih.

Kliknite tukaj za nakup steroidi iz uradne spletne strani

Anabolični steroidi, derivati testosterona

Anabolični Steroidi, Derivati TestosteronaCelo razlog anaboličnih steroidov so bile doslej v laboratoriju je bil zmanjšati androgenih pontency in povečanja deleža anabolični (tkiva stavbe/pomlajevalno) sposobnosti droge. Na ta način lahko imate manj moški vzorec Proćelav (androgenih alopecija), manj možnosti za hipertrofijo prostate, manj težav s kožo, in manj splošno anabolični steroid povezanih stranskih učinkov.

Slika dveh anabolični steroid rating lestvice od 0 točk boš 1000 točk. Ena skala je androgenih jakost, drugi pa za anabolični (mišice stavbe) jakost. Vsakih drog je obrok anabolic: androgeni lastnine. Testosteron je zlati standard z obrok 1:1. Testosteron ima 1000 točke, rating v kategorijo anabolične in 1000 točke, rating v kategorijo androgeni. To nam daje obrok z 1:1.

Anaboličnih steroidov so bile sprva sintetizira namenom ohraniti čim več 1000 točk točka anabolični čimbolj ob hkratnem zmanjšanju točk na lestvici androgeni. S tem, znanstveniki theorized da bi bilo mišičnega tkiva, gradnjo sposobnost visoke in stranske učinke androgenih dela bi bila nizka.

Kliknite tukaj za nakup steroidi iz uradne spletne strani
Rafiniran stvar z res anaboličnih steroidov (ne glej testosterona estri), je, da androgene in anabolične lastnosti ponavadi predstavljajo dvojni robovi meč. To še posebej velja za rast tkiva mišic in splošnega učinka droge. Na primer anadrol, d-bol, parabolan, itd, vse bolj androgenim drog, so ponavadi bolj močan za velikost in moč stimulacije.

Obstaja veliko kompleksnih fizioloških razlogov za to, mnogi, ki trenutno niso znani po človeku. To ni tako pomembno razumeti, zakaj, vendar morate zavedati dejstva, da je to res. Ti dejavniki pridejo v poštev za različne uporabnike, saj je androgenih del različnih zdravil, ki so odgovorni za večino neželenih učinkov, povezanih z anaboličnim steroidom uporabo.

Na primer, če ste sokovnik, ki se ukvarjajo z izgubo las, morda ne boste igrati z drogami kot dianabol, anadrol, itd. Bodo imeli največje možnosti na pospeševanje moški vzorec Ćelavost da androgenih zdravila so bolj verjetno, da spodbujajo ali simulira DHT (dihidrotestosteron) in vodijo k moški androgenih alopecija (izpadanje las pri moških zaradi pretirane androgenov).

Billy reči ne želite izgubiti svoje lase. Ćelavost teče v svojo družino ne mišic in imamo kolegi začinjeno sokovnik. Billy misli, da bo le vzel nekaj primobolan ali winstrol, da se prepreči njegovo izpadanje medtem ko sokove, ker nekateri prijatelji v telovadnici, mu je povedal, da niso androgenov. Kot vemo, ima vsak eno anabolični steroid neki za androgene lastnosti. To je samo, koliko. Zapletla položaj, Billy je vedela, da so primobolan in winstrol obeh izvedenimi finančnimi instrumenti DHT. To pomeni, da so dovolj blizu, da kemične strukture deluje kot DHT v telesu, čeprav so ne znani kot androgeni drog.

Realnost znanost je to primo in Winnie so tako slabe odločitve glede na izpadanje. To je pomembno vedeti, ta, te vrste stvari so bistvenega pomena za preprečevanje nezaželenih neželeni vpliva, zlasti za skladen uporabnikov.

Kliknite tukaj za nakup steroidi iz uradne spletne strani