» » Anabole Steroider, Derivater Av Testosteron

Anabole Steroider, Derivater Av Testosteron

Anabole steroider er derivater av det mannlige hormon testosteron. Hva dette betyr er at steroider er kjemisk fettere av testosteron, men teknisk sett er ikke testosteron. Med andre ord, er de litt kjemisk annerledes enn testosteron i kroppen vår.

Kjøp steroider fra offisielle hjemmeside

Anabole steroider, derivater av testosteron

Anabole Steroider, Derivater Av TestosteronHele grunnen steroider som ble gjort i laboratoriet var å redusere den androgene pontency og øke andelen av anabole (vev bygning/foryngende) evner av narkotika. På denne måten kan du ha mindre mannlig mønster balding (androgene alopecia), mindre sjanse for prostatakreft hypertrofi, mindre hudproblemer, og mindre total Anabole steroid tilhørende bivirkninger.

Bilde to Anabole steroid Vurderingsskalaer går fra 0 poeng til 1000 poeng. En skala for androgene styrke og den andre er anabole (muskel bygningen) styrke. Hver stoffet har en rasjon av anabole: androgene eiendom. Testosteron er gull standard med en rasjon av 1:1. Testosteron har et 1000 poeng vurdering i kategorien anabole og et 1000 poeng vurdering i kategorien androgene. Dette gir oss rasjonen av 1:1.

Anabole steroider ble opprinnelig syntetisert for å beholde så mange av de 1000 poeng anabole poengene som mulig, samtidig som punktene på androgene skala. Denne theorized forskere at muskelvev bygge evnen ville være høyt, og bivirkninger av androgene delen vil være lav.

Kjøp steroider fra offisielle hjemmeside
Det vanskelige tingen med ekte anabole steroider (ikke testosteron-se estere), er at de androgene anabole og egenskapene representerer vanligvis en dobbel edged sverd. Dette gjelder særlig når det gjelder muskel vevvekst og totale styrken av stoffet. For eksempel, anadrol d-bol, parabolan, osv., alle mer androgene narkotika, er vanligvis sterkere for størrelse og styrke stimulering.

Det er mange komplekse fysiologiske grunner til dette, mange av dem ikke er er kjent av mann. Det er ikke så viktig for å forstå hvorfor, må du imidlertid være klar over at dette er sant. Disse faktorene tiltre lek for ulike brukere fordi det er den androgene delen av ulike stoffer som er ansvarlig for fleste bivirkninger forbundet med Anabole steroid behandling.

For eksempel hvis du er en juicer opptatt av hårtap, kan ikke du leke med stoffer som dianabol, anadrol, etc. De vil ha størst sjanse på akselererende mannlig mønster baldness skyldes det faktum at androgene narkotika er mer sannsynlig å stimulere eller simulere DHT (dihydrotestosteron) og føre til mannlige androgene alopecia (håravfall i menn på grunn av overdreven androgener).

Si Billy ønsker ikke å miste håret. Skallethet går i familien, muskel ikke, og vi har en andre erfarne juicer. Billy mener at han vil bare ta noen primobolan eller winstrol å unngå hans hårtap mens juicing fordi noen kamerater på treningsstudioet fortalte ham at de ikke er androgener. Som vi vet, har hver enkelt Anabole steroid noen androgene egenskaper. Det er hvor mye. For å komplisere situasjonen, er Billy uvitende om at primobolan og winstrol er begge DHT derivater. Dette betyr at de er nær nok i kjemisk struktur å opptre som DHT i kroppen, selv om de ikke kjent som androgene narkotika.

Realiteten av vitenskapen er at primo Winnie er begge dårlige valg med hensyn til håravfall. Det er viktig å vite dette, disse type ting er avgjørende for å unngå uønskede side påvirkes, spesielt for konsekvent brukere.

Kjøp steroider fra offisielle hjemmeside