Anabole Steroïden, Derivaten Van Testosteron

Anabole steroïden zijn derivaten van het mannelijke hormoon testosteron. Wat dit betekent is dat anabole steroïden chemische neven van testosteron zijn, maar technisch, niet testosteron zijn. Met andere woorden, zijn ze enigszins chemisch anders dan het testosteron gevonden in ons lichaam.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website

Anabole steroïden, derivaten van testosteron

De hele reden anabole steroïden ooit in het laboratorium gemaakt werden was om de androgene pontency verkleinen en vergroten van het aandeel van anabole (weefsel gebouw/verjongen) capaciteiten van de drugs. Op deze manier kunt u minder mannelijke patroon kalende (androgene alopecia), hebben minder kans op prostaat hypertrofie, minder huidproblemen, en de minder algemene anabole steroïde bijbehorende bijwerkingen.

Foto twee anabole steroïde rating schaal gaande van 0 punten tot 1000 punten. Een schaal is voor de androgene potentie en de andere is voor anabole (bouw van de spier) potentie. Elke drug heeft een rantsoen van anabole: de eigenschap van de androgene. Testosteron is de gouden standaard met een rantsoen van 1:1. Testosteron heeft een 1000 punt waardering in de de anabole categorie, en een 1000 punt waardering in de de androgene categorie. Dit geeft ons het rantsoen van 1:1.

Anabole steroïden waren aanvankelijk gesynthetiseerd om te behouden als veel van de 1000 punt anabole punten mogelijk, terwijl het minimaliseren van de punten op de androgene schaal. Door dit te doen, theorie wetenschappers dat spierweefsel gebouw vermogen zou hoog, en bijwerkingen van de androgene gedeelte zou laag moeten zijn.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website

Het lastige ding met ware anabole steroïden (niet testosteron-Zie esters), is dat de androgene en anabole eigenschappen vertegenwoordigen meestal een dubbel zwaard. Dit geldt met name met betrekking tot spier weefsel groei en algehele sterkte van drug. Bijvoorbeeld, anadrol, d-bol, parabolan, etc, alle van de meer de androgene drugs, zijn meestal krachtiger voor grootte en sterkte stimulatie.

Er zijn vele complexe fysiologische redenen voor dit, waarvan vele zijn momenteel niet bekend door de mens. Het is niet zo belangrijk te begrijpen waarom, maar moet u zich bewust van het feit dat dit waar is. Deze factoren komen in het spel voor verschillende gebruikers, omdat het de androgene gedeelte van verschillende drugs die verantwoordelijk voor de meerderheid van bijwerkingen geassocieerd met anabole steroïde gebruik zijn.

Bijvoorbeeld, als u een fruitpers betrokken met haaruitval bent, misschien u niet wilt om te spelen rond met drugs zoals dianabol, anadrol, enz. Zij zal hebben de grootste kans op het versnellen van mannelijke kaalheid wijten aan het feit dat de androgene drugs zijn meer kans om te stimuleren of simuleren van DHT (dihydrotestosteron) en leiden tot mannelijke androgene alopecia (haarverlies in de mannelijke als gevolg van buitensporige androgenen).

Billy zeggen wil niet verliezen zijn haar. Kaalheid loopt in zijn familie, spier niet, en we hebben een collega doorgewinterde juicer. Billy denkt dat hij gewoon nemen zal sommige primobolan of winstrol om te voorkomen dat zijn haarverlies terwijl SAP omdat enkele vrienden op de sportschool hem verteld dat ze niet androgenen zijn. Zoals we weten, heeft elke één anabole steroïde sommige androgene eigenschappen. Het is gewoon hoeveel. Om compliceren de situatie, is Billy niet op de hoogte dat primobolan en winstrol beide DHT derivaten zijn. Dit betekent dat zij dicht genoeg in chemische structuur om op te treden als DHT in het lichaam, hoewel ze zijn niet bekend als de androgene drugs.

De realiteit van de wetenschap is dat primo en Winnie zijn beide slechte keuzes met betrekking tot haarverlies. Het is belangrijk om te weten dit, deze soort dingen zijn essentieel voor het vermijden van ongewenste neveneffecten, vooral voor consistente gebruikers.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *