» » Anabola Steroider, Derivat Av Testosteron

Anabola Steroider, Derivat Av Testosteron

Anabola-steroider är derivat av det manliga hormon testosteron. Vad detta betyder är att anabola steroider är kemiska kusiner av testosteron, men tekniskt sett inte är testosteron. Med andra ord, är de något kemiskt annorlunda än testosteron finns i våra kroppar.

Klicka här för att köpa steroider från officiella hemsida

Anabola steroider, derivat av testosteron

Anabola Steroider, Derivat Av TestosteronHela anledningen till anabola-steroider gjordes någonsin i laboratoriet var att minska den androgena pontency och öka andelen av anabola (vävnad byggnad/föryngrande) förmågor av droger. På detta sätt kan du ha mindre manligt håravfall (androgen alopeci), mindre chans för prostata hypertrofi, mindre hudproblem, och mindre övergripande anabola-steroider associerade biverkningar.

Bild två anabola-steroider betyg vågar gå från 0 poäng till 1000 poäng. En skala är för androgena styrka och den andra är för anabola (muskelbyggande) styrka. Varje läkemedel har en ranson av anabola: androgenic egendom. Testosteron är den gyllene standarden med en ranson av 1:1. Testosteron har en 1000 punkt betyg i kategorin anabola och en 1000 punkt betyg i kategorin androgen. Detta ger oss ransonen av 1:1.

Anabola steroider var ursprungligen syntetiseras för att behålla så många av de 1000 punkt anabola poäng som möjligt, samtidigt minimera punkterna på androgen skala. Genom att göra detta teoretiserade forskarna att muskelvävnad byggnad förmåga skulle vara hög, och biverkningar av den androgena del skulle vara låg.

Klicka här för att köpa steroider från officiella hemsida
Det knepiga med sann anabola steroider (inte testosteron-se estrar), är att androgen och anabola egenskaper utgör vanligtvis ett tveeggat svärd. Detta gäller särskilt när det gäller muskel vävnad tillväxt och övergripande verkan av drogen. Till exempel anadrol, d-bol, parabolan, etc, alla mer androgena droger, är oftast mer potent för stimulering av storlek och styrka.

Det finns många komplexa fysiologiska orsaker till detta, av vilka många inte är för närvarande kända av mannen. Det är inte så viktigt för att förstå varför, du måste dock vara medveten om att detta är sant. Dessa faktorer kommer för olika användare eftersom det är den androgena delen av olika droger som ansvarar för flesta biverkningar som förknippas med anabola steroider användning.

Till exempel om du är en juicepress med håravfall, kanske du inte vill leka med droger som dianabol, anadrol, etc. De kommer att ha störst chans påskynda manligt håravfall på grund av att androgen droger är mer sannolikt att stimulera eller simulera DHT (dihydrotestosteron) och leder till manliga androgen alopeci (håravfall i manlign på grund av överdriven androgener).

Säger Billy vill inte förlora sitt hår. Håravfall går i hans familj, muskel inte och vi har en kollega rutinerade juicepress. Billy tycker att han bara kommer att ta några primobolan eller winstrol att undvika sitt håravfall medan juice eftersom några kompisar på gymmet sa till honom att de inte är androgener. Som vi vet har varje enda anabola steroider vissa androgena egenskaper. Det är bara hur mycket. För att komplicera situationen, är Billy omedvetna om att primobolan och winstrol är båda DHT derivat. Detta innebär att de är nära nog i kemisk struktur att agera som DHT i kroppen, även om de inte är kända som androgen droger.

Verkligheten i vetenskapen är att primo och Nalle är båda dåliga val när det gäller håravfall. Det är viktigt att veta detta, dessa typ av saker är nödvändiga för att undvika oönskade biverkningar påverkar, särskilt för konsekvent användare.

Klicka här för att köpa steroider från officiella hemsida