A Tesztoszteron A Nők

Mind az orvosi területen, és a teljesítmény fokozása, ez az egyik leginkább tabu témákról mi beszélünk természetesen tesztoszteron a nők számára, és a tabu jellegű értelme; Végtére is a tesztoszteron az elsődleges férfi nemi hormon, és ez egyben egy anabolikus androgén szteroidok.

Bár ez minden igaz, ez nem jelenti azt, hogy egy hormon, félő, a tény tesztoszteron a nők számára van egy nagy jelentőségű nélkül, mint a férfiak szenvednek nagyban.

Míg a leggyakoribb ok végrehajtására terápiás tesztoszteron a nők alacsony szint körül forog sok nő kiegészítve ez a célból, a teljesítmény növelése, vagy a legkisebb tesztoszteron származékai.

Amikor beszél nem terápiás tesztoszteron a nők számára természetesen beszélünk magas, és ha a szint kap túl magas, miközben nem lehet katasztrofális, abban az értelemben, az alacsony szint okozhat negatív vonások jelenik meg.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron-kiegészító

A tesztoszteron a nők

Sajnos ha akarsz tanulni az igazat, amikor a szteroid hormonok gyakran igen nehéz megtalálni; a tesztoszteron elengedhetetlen még mindig gyakran csak tárgyalt érzelmi értelemben a család tartozik a hormonok miatt.

Bár vannak sok mítoszok és a leplezetlen hazugság tekintetében anabolikus szteroidok általában, mikor mi beszélünk a tesztoszteron a nők mind a teljesítmény fokozása és a természetes termelési értelme is van egy pár fekszik, és gyakran nagyon nevetséges jellegű. Tesztoszteron nők nélkül nem lenne meg a nők, a hormon van szükségük, mint ahogy az ember nem, de ez nagyrészt, félreértik.

Tettünk néhány a leg–bb mindennapi mítoszok és tévképzetek vonatkozó tesztoszteron a nők számára és bal oldalon csak az igazság. Ezek a hazugságok, különböző üzenet deszkák és weboldalak, amelyek foglalkoznak az ilyen kapcsolódó, és remélhetőleg rendelkezik legalább egy kicsit elgondolkodtató vettünk. Miközben találsz, akkor is lesz sokkal többet tanulni, és remélhetőleg talál ez-hoz egy jó kiindulási pont.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron-kiegészító

Mítosz: A tesztoszteron a nők számára, nevetséges; Ők csak kell, ösztrogén és progeszteron.

Az igazság: A férfiak és a nők természetes termel a tesztoszteron; azonban férfiak természetesen termék közel tízszer annyiba, feltételezve, hogy a saját termelési színvonalas.Azonban mindkét esetben tesztoszteron létfontosságú szerepet játszik a szexuális funkciót; a nők, akik alacsony élményben lesz hatalmas összeomlik a libidó.

Azok, akik szenvednek a csökkent nemi vágy valóban lehet, hogy találják meg a terápiás tesztoszteron a nők számára, különösen ha figyelembe vesszük, hogy a sok más negatív hatások alacsony szinten lehet, mint például: veszteség izom szövetek, a depresszió és a zsír nyereség, veszteség, erő, veszteség az energia, a legyengült immunrendszer és még hiányzik a koncentráció egyes esetekben.

Tévhit: A nők, akik mennek keresztül menopauza szolgálja legjobban a progeszteron kiegészítésével.

Az igazság: Sok esetben a gyógymód a menopauza, a tesztoszteron, amint a menopauza okozhat csökken a hormon, mint 80 %-kal, és még nagyobb, bizonyos esetekben. Ha ez az az időszak az élet az, ami egy áll tesztoszteron a nők számára válik több létfontosságú, mint valaha, mert ebben az időszakban a nő belső self lehet esztergált fejjel lefelé.

Tévhit: a születés-szabályozás nem érinti a tesztoszteron, csak érinti a petefészkek.

Az igazság: A legtöbb minden fogamzásgátló megsemmisíteni minden hormonális productions, a tesztoszteron, ösztrogén és progeszteron osztály; nem számít, milyen különleges úgy gondolja, hogy fog bekövetkezni. Ebből kifolyólag a nők, akik fogamzásgátló erősen arra ösztönzik, hogy tartsa a szemét az összes hormon szintje, és ha szintje csökken terápiás tesztoszteron a nők gyakran erősen ajánlott.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron-kiegészító

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *