тестостерон за жени

В областта на медицината и на повишаване на производителността е един от най-табу теми на всички; Ние говорим на ход на тестостерона при жените и табу характер има смисъл; в крайна сметка Тестостеронът е основният мъжки полов хормон и също така е анаболен андрогенен стероид.

Въпреки че всички вярно, това не означава, че е хормон да се страхувате, в действителност тестостерон за жени е от голямо значение за без него, като мъже, те значително страдат.

Докато най-честата причина за прилагане на терапевтични тестостерон за жени се върти около ниски нива много жени допълни с него с цел подобряване на производителността или по-малко тестостерон производни.

Когато се говори за не терапевтичната тестостерон за жените естествено ние говорим на високи нива и когато нивата стават прекалено високи, докато тя не може да бъде пагубно в смисъл на ниски нива, може да предизвика отрицателни черти да се появи.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Тестостерон за жени

За съжаление когато се опитвате да научите истината, когато става въпрос за стероидните хормони често е много трудно да се намери; тъй като Тестостеронът е жизненоважен все още често само се обсъжда в емоционален смисъл поради семейството на хормони, той принадлежи към.

Макар че има много митове и откровени лъжи по отношение на анаболни стероиди по принцип, когато ние говорим за тестостерон за жени в повишаване на производителността и естественото производство в смисъл има доста лъжи, също и често много нелепо характер. Без тестостерон жените не би жените, те се нуждаят хормона, точно както човек прави, но това е до голяма степен неразбрани.

Взели сме някои от най-честите митове и заблуди по отношение на тестостерона при жените и ви остави със само истината. Ние са взели тези лъжи от различни табла за съобщения и уеб сайтове, които се занимават с такива свързани с дискусия и Дано ви поне малко храна за размисъл. Докато вие ще намерите все още ще има много повече, за да научите се надяваме ще намерите това е добра отправна точка.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Мит: Тестостерон за жените е смешно; те се нуждаете само естроген и прогестерон.

Истината: И двамата мъже и жени естествено произвеждат тестостерон; обаче мъжете произвеждат естествено почти десет пъти повече, ако приемем собствено производство е до ал.Обаче и в двата случая тестостерона играе жизнено важна роля в сексуалната функция; жени, които имат ниски нива ще изпитате масивна катастрофи в либидото.

Тези, които страдат от намалена полово влечение наистина може да се наложи да се търси терапевтични тестостерон за жените, особено когато помислим, че много други отрицателни ефекти ниски нива може да има, като: загуба на мускулна тъкан, депресия и мазнини печалба, загуба на сила, загуба на енергия, отслабена имунна система и дори липсата на концентрация в някои случаи.

Мит: Жени, които минават през менопаузата са най-добре чрез допълване с прогестерон.

Истината: В много случаи лечението за менопауза е тестостерон, тъй като менопаузата може да доведе до спад на хормона, с толкова, колкото 80 % и дори по-голям в някои случаи. Ако това е период на живот в което един стои тестостерон за жените става по-важно, отколкото някога както е в този период на жената вътрешно самоуправление може да бъде обърната с главата надолу.

Мит: Противозачатъчните не засяга тестостерон, тя засяга само яйчниците.

Истината: Повечето всички контрацептиви унищожи всички хормонални продукции на тестостерон, естроген и прогестерон класа; без значение колко специални смятате, че сте това ще се случи. По тази причина жени, които използват противозачатъчни силно насърчаваме да държи под око на техните общо хормон нива и ако нива паднат терапевтични тестостерон за жените е често е силно препоръчително.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *