странични ефекти на тестостерон

От всички анаболни стероиди на разположение, за здрави възрастни мъж има много малко като добре понася като тестостерон. Докато това е вярно, там arepossible странични ефекти от тестостерона , който може да възникне поради екзогенен употреба.

За щастие за здрави възрастни мъжки странични ефекти от тестостерона употреба са много контролируеми; в действителност, с отговорно използване там е причина здрав възрастен мъж трябва да стават жертва на нито един.

За човек, получаване на тестостерон заместителна терапия тези странични ефекти ще бъдат много малко загриженост; в крайна сметка в неговия случай той ще само бъде замяна Какво е дефицит. За производителността и Удължаващ това е където играта се променя, тъй като ще бъде supraphysiological дози, които могат да отварят вратата на проблемите.

Въпреки това supraphysiological дози може да се използва много безопасно, но има нещо важно, което трябва да имате предвид. Както е с повечето анаболни стероиди, има силен риск да възнагради съотношение; колкото повече взимаш, толкова по-голяма награда, но колкото повече взимаш, толкова по-голям риск. Нека обсъдим възможните странични ефекти от тестостерона употреба.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Възможните странични ефекти на тестостерон

Когато ние допълни за тестостерон в количества, които да ни отведе далеч извън нашата средна гама, има пет възможни странични ефекти, които могат да възникнат. Отново ние трябва да наблегне на думата “възможно”, като това по никакъв начин не предполага гарантирано. Общо дозиране и повече-важното индивидуалния отговор ще диктува цялостния резултат повече от всичко друго, но така ще такива общи цялостната начин на живот.

Във всеки случай причина, такива ефекти могат да се появят е до голяма степен поради процеса на ароматаза, от което тестостерон се преобразува в естроген. Тези ефекти включват:

  • Гинекомастия
  • Задържане на излишната вода
  • Високо кръвно налягане
  • Висока LDL холестерол
  • Нисък HDL холестерол
Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Борба със страничните ефекти на тестостерон

За борба с странични ефекти от тестостерона , има няколко неща, ние можем да направим. Най-важното е допълване с ароматаза инхибитор (AI), като Arimidex или Летрозол. На AI ще направи точно това, което подсказва и името им, те възпрепятстват процеса на ароматаза, което означава, те инхибират превръщането в естроген.

Освен това по своя характер, Амнести Интернешънъл намали общата сума на естроген в тялото, което да предотвратява това, което не съществува от причинява проблема. Във всеки случай Амнести Интернешънъл остават на основната линия на отбраната.

Отвъд AI и това значително ще защити кръвното налягане и нивата на холестерола, ние говорим за нашата обща диета. Консумирането на храни, които насърчават здравословни нива и да се избегне дейност като пушене и пиене, които имат отрицателно въздействие значително ще ви предпази. Избягване на тежки алкохол consumptionand гарантира вашата диета е пълен с много Омега мастни киселини ще направи чудеса за вас и значително предпазва от странични ефекти от тестостерона.

Допълнително има още едно нещо, ние трябва да говорим, и това се върти около задържане на излишната вода. Тъй като тестостерон aromatizes, често тя е виновен за задържане на вода опит, и абсолютно, това може да бъде проблем. Въпреки това с Гай лесно се контролира, но дори с AI вода задържане все още може да се случи, но девет пъти от десет, че е за една проста причина.

Ако вие сте допълване с тестостерон, допълване с качество AI още задържате вода, шансовете са сте яде прекалено много въглехидрати. Ако ядете повече въглехидрати, отколкото ви трябва ти започваш да се подувам, това не означава, тестостерон е проблем, това просто означава, вие сте преяждане.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Гарантирано странични ефекти от тестостерона

Има два странични ефекти от тестостерона употреба, които са абсолютно гарантирани във всички мъже, които допълват, и те са свързани помежду си. Когато ние допълни с анаболни стероиди, дори тестостерон, нашите естественото производство на тестостерон ще бъде потиснат.

Няма значение колко специални смятате, че сте, няма значение какво си приятел или някой голям човек в салона казал; Ако можете да допълнят вашия естествен нива ще падне. Разбира се ако ви се допълват с тестостерон, това е от малко значение, както ти се предоставят тялото си с това, което трябва.

Като тестостерон нива ще бъде потиснат, тъй като производството се среща в тестисите и вече настъпва тестисите ще се свие. Това не означава те сбръчка и да изчезне, това просто означава, те губят някои от техните пълнота, но има добри новини. След като анаболен стероид употреба е прекратено и всички хормони са напуснали вашата система физически производството на тестостерон ще започне отново, и тестисите ще се върне към нормалния си размер.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Истината за тестостерон

Истината е толкова проста, това е почти страшно. Това, което сте казал целия си живот по отношение на анаболни стероиди, и в този случай тестостерон, в повечето случаи всичко е било лъжа. Тестостеронът е един от най-полезните хормоните ти някога ще допълни с и чрез допълнително използване може да подобри драстично живота си.

Докато странични ефекти от тестостерона употреба са реални, това не е чуждо вещество за организма, това не е нещо си bodywill Покажи като враг. Тестостеронът е приветстван от тялото, и с отговорно използване на странични ефекти от тестостерона може да се съхранява в залива.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *