странични ефекти на колаген таблетки

Колаген таблетки се използват за преодоляване на много проблеми, свързани със здравето. Но като всяка друга добавка, има няколко колаген таблетки странични ефекти, които могат да причинят сериозни усложнения.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Колаж е един от най-важните протеини на организма тъкан, който се намира в костите, кожата, съединителната тъкан. Тъй като възрастта се увеличава, колаген се развали което води до бръчки и други кожни проблеми. С помощта на синтетични колаж, която е направена от колаген от крави, пилета и прасета може да се получи опънат кожата.

Следователно той се използва в много продукти против стареене и терапии. Колаген добавки помогне в ремонта и изцеление на увредени кости и хрущяли, а също и за поддържането на еластичността на ставите. Те могат да бъдат взети чрез инжекции, таблетки или може да се използва като кремове.

Но има много странични ефекти на колаген добавки, които могат да бъдат тежки, също. В сравнение с колаген инжекции колаген таблетки имат по-малко странични ефекти.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Странични ефекти на колаген таблетки

Колаген поддържа тялото, когато то се намира в естествена форма, но когато се инжектира под формата на добавки, шансовете за приемане на този протеин намалява. Наблюдавано е, че на колаген кремове се абсорбират от тялото, но колаген не показва никакви ефекти върху кожата, тъй като молекулите на колаген са твърде големи, за да се абсорбира от кожата.

Работоспособността на колаген таблетка винаги са противоречиви, но при много хора тя показа положителни резултати също. Въпреки това има много странични ефекти на колаген таблетки, които ще намерите в следните точки.

Алергични реакции

Около 3 % хора показват алергични реакции към колаген добавки. Тези реакции може да причини кожни язви, нежни подутини, кошери, затруднено дишане, ниско кръвно налягане, гадене, повръщане, и др. За да избегнете такива условия, консултирайте с вашия лекар преди да става за тези таблетки.

Хиперкалциемия

Много проучвания показват, че консумацията на колаген хапчета, които са направени от хрущял от акула и други морски създания може да доведе до увеличаване на нивото на калций в организма. Това може да доведе до хиперкалцемия, която може да предизвика много усложнения. Болки в ставите, умора, гадене, повръщане, абнормен сърдечен ритъм, запек, и т.н., са някои от възможните здравни усложнения, които могат да се наблюдават.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Неприятен вкус в устата

Колаген таблетки може да остави много неприятно и лош вкус в устата с лоша миризма. Това обикновено се дължи в колаген таблетки, които са направени от морски източници. Да се прикрие това условие, можете да пиете сокове докато приемате таблетки. Опитайте се да избягвате кисели плодове, тъй като те могат да намалят ефективността на колаген хапчета.

Храна чувствителни реакции

Някои хора могат да бъдат алергични към животните, от които добавки са направени като прасе, крава или морски създания. Въпреки, че това се случва рядко, тя може да покаже някои отрицателни въздействия върху някои хора. Следователно купуват колаген добавка на известен компанията и се консултирайте с вашия лекар в случай на съмнения.

Кожни проблеми

Колаген добавки може да предизвика кожни проблеми също. Те могат да доведат до неравностите на кожата и може дори причина кожата некроза. В кожна некроза кръвта не е предоставена правилно тъканите поради запушване на кръвоносните съдове и това може да доведе до смъртта на клетките.

Въпреки че колаген добавки са показали положителен резултат в може хората, тези резултати са временни. Ако сте подложени на неговото лечение след това то може да продължи само за няколко месеца и трябва да продължи лечението.

Трябва да ги редовно, което може или не може да бъде толкова ефективен. Опитайте се да разберете други опции за поддържане на кожата здрава и за борба срещу други болести. Не забравяйте да се консултира с вашия лекар преди да приемате тези добавки.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *