» » направят колаген добавки работи?

направят колаген добавки работи?

Колаген добавки могат да бъдат взети за борба с проблемите, свързани с образуването на този протеин, но ефикасността на тези добавки е спорен въпрос. Превъртете надолу, за да разберете истината за тези добавки.

Колагенът е влакнести Фибриларен белтък на съединителната тъкан, която осигурява подкрепа за всички тъкани и клетки на тялото, включително кожата, косата, ноктите, костите, мускулите, сухожилията и др. Заедно с кератин и еластин колаген поддържа еластичността на кожата и го прави изглежда гладка, стегната и еластична. Той също играе ключова роля в здравето на костите и укрепва кръвоносните съдове и хрущяла.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Необходимостта от колаген добавки

направят колаген добавки работи?Производството на колаген се забавя с възрастта, което причинява кожата да губи своята еластичност. Това води до появата на бръчки и фини линии.

Колаген добавки, които идват под формата на хапчета, инжекции, или като течност, обещават да компенсира намаляването на свързани с възрастта производството на колаген. Тези добавки обикновено са получени от тъкани на животни като крави, пиле или прасета.

Колаген добавки работи? От козметична хирургия записване на хирургия, хирургия на раната, за възстановяването на кости, има широк спектър от медицински и промишлени цели на тези добавки. ‘ Работят те? "е все още спорен въпрос все пак. Ефективността на повечето от тези добавки е все още да се докаже.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Колаген добавки за кожата грижи

Твърди се, че тези добавки помогне да забави процеса на стареене чрез набиране на нивото на колаген в тялото и по този начин помагат да се поддържа по-младежки вид.

Много проучвания показаха, че те не успяват да доведе до желаните резултати, особено когато се използва за противодействие на ефектите на стареене на кожата. Това е вероятно защото колаген молекули са толкова големи, със сложна молекулярна структура, че те не могат да се абсорбират от кожата ни.

Дори ако те се абсорбират, възникнат проблеми при тяхното усвояване с естествени колаген, произведени от нашето тяло. Много хора са на мнение, като функционални кератин и Нано-Lipobelle могат да помогнат да се стимулира производството на колаген. Следователно тези вещества са показали повече ефикасност в намаляването на бръчките и фините линии в сравнение с колаген добавки.

направят колаген добавки работи?

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Колаген добавки за съвместни проблем

Колаген се смята да предостави освобождаване от скованост и болки в ставите. Тя улеснява по-бързо зарастване на рани и сълзи. Хората, страдащи от артрит и остеоартроза могат да се възползват от като колаген хапчета.

Хората с артрит и дегенеративни артрит са били докладвани да се възползват от тези добавки. Значително намаляване на болки в ставите и повишената мобилност е било опит от много хора след като се допълва. Тези добавки са намерени да бъде ефективен за намаляване на ставно възпаление, свързани с ревматоиден артрит.

Друга важна полза е, че те могат да укрепване на кръвоносните съдове и по този начин подобрява кръвообращението. Някои проучвания, проведени върху животни са посочили, че тези добавки могат да бъдат полезни при лечение на остеопороза, както и.

Тъй като тези добавки са произведени от тъканите на крави, прасета и пилешко и може да съдържа дрожди, миди, пшеница, глутен, соя и т.н., адекватни грижи трябва да се вземат от хора, които имат алергии към тези хранителни продукти. Така преди предприемането на всякакъв вид на добавки, винаги се консултирайте с един експерт здравни грижи практикуващ да знаете различните аспекти като обезщетения, страничните ефекти и др.

Така че по принцип има единодушно становище по отношение на ползата от тези добавки. Те работят само за Гериатрична заболявания или са еднакво ефективни в грижа за кожата? Повечето експерти са на мнение, че колаген добавки могат да се ползват тези, които страдат от ставни проблеми, но анти-стареене добавки не са ефективни.

По-скоро продукти за грижа против стареене на кожата, които съдържат някои естествени вещества като кератин могат да окажат по-полезни, тъй като те стимулират тялото на естественото производство на колаген. Витамин С е способността да стимулира естественото производство на колаген. По същия начин лизин, основна аминокиселина може също така помощ в това отношение.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка