» » най-добрите анаболни стероиди за увеличаване на силата

най-добрите анаболни стероиди за увеличаване на силата

Най-добрите анаболни стероиди за увеличаване на силата са най-често най-андрогенни. Това е свързано с факта, че андрогенни наркотици обикновено са най-мощните невронни модулатори на мускулното съкращение. Какво означава това е, че на андрогенен компонент на анаболни стероиди е начин за стимулиране на невроните да се свие мускул.

Има вещества, наречени невронни растежни фактори и андрогенни лекарства стимулира тези вещества. Когато това се случи на производството на тези вещества се увеличава и те изостри нервите способността да се каже на мускулите да сключва договори. Biomechanists и физиолози наричат това, “ увеличава нервномускулни ефективност ”. По принцип, когато използвате андрогенни наркотици, нервите стават по-добри (са стимулирани от невронни фактори на растежа) да има по-точен и мощен способност да сключва договори на мускулни влакна, които те стимулирам. Вие сте почти мигновено по-силни!

Щракнете тук, за да купя стероиди от официалния сайт

Най-добрите анаболни стероиди за увеличаване на силата

най-добрите анаболни стероиди за увеличаване на силатаОпитайте се да вземе шепа Тайланд d-bols преди да си следващия ден гърдите и ми кажете, че не разполагате с по-добра тренировка пейка преса. Същото важи и за тестостерон суспензия. Бързо усвояване на лекарството прониква в системата бързо и подобрява моторните неврони способност да сключва договори на мускулните влакна.

По-бързо действа андрогенно имате във вашата система, по-голямо влияние. Това е, когато наистина се чувстват “ пиян ”. Можете да се почувствате доста възбудена. Чувал съм невъобразими хорър истории, включващи домашни любимци! Не е шега, Уестчестър juicebags са ядки!

Има известна прилика с как андрогенни анаболи работа върху нервите и как стимулиращ наркотици работата по нервите. Аз съм лично никога не medaled с наркотици за развлечение много, но можете да си представите, като мускулест доза на стимуланти като Смайващ няколко реда и след това се под тежък бар и натискане на тази издънка. Голям, голям пейка. Проблемът е, голям, голям сърдечен удар. Не правете това, само илюстрират точка на нерв (нервномускулни) възбуждане на мускулното съкращение.

Анаболни стероиди самостоятелно не предизвикват увреждане на системна и сърдечно-съдови и стимулация, които причиняват на наркотици за развлечение. Но един чист пример от кокаин ще бъде ефедрин. Знаеш ли на ефедрин rush. Можете са почти гарантирано да бъде по-силна ако вземете една добра доза на ефедрин преди тренировка. Причината зад това все още държи-нервно-мускулното възбуждане чрез невротрансмитери и модулатори.

Щракнете тук, за да купя стероиди от официалния сайт
Добре, а какви са най-добрите лекарства за увеличаване на силата?

  • Тестостеронът окачване
  • Тестостерон пропионат
  • Dianabol
  • Anadrol
  • Trenbolone
Горните лекарства са обобщения. Всички тестостерон ще работи добре за увеличаване на силата, както и всички форми на тренболон. Въпреки това, като тема, ние сме по-рано заяви: колкото по-високо нивото на андрогенни наркотици, имате активен в системата ви по всяко време, по-висока на невронни стимулация и последващо сила увеличи. Ще забележите по-бавно изграждане нагоре на силата с вече действащи версии на съответните лекарства и не толкова на незабавна андроген rush.

За незабавно Ръш dianabol и окачване са най-добрите. Така е methyltestosterone, но това е силно токсични и не добър анаболен по избор. Също така може да се пие няколко милилитра от Reforvit-B или сумтене някои земята finaplix пелети … intranasal андростендион спрей като немски плуване екип, използван да се използва в Олимпийските игри ще работят изключително добре-Опа … не забравяйте това е само информация, но Уау, може това да Забавни!?

да, така или иначе най-добрите наркотиците като цяло за увеличаване на силата са тестостерон, dianabol, anadrol, тренболон и чрез задържане на креатин и синтез, anavar. Anavar не стимулира сила от същите механизми като тези, описани в този раздел. Това е просто си струва да споменем, защото то наистина помощ сила печалба по-добре от много други анаболи, (ако се приемат в достатъчна доза; на повече от 20-25mg/ден).

Моят любим преди тренировка rush стека е 50 мг ефедрин, 400 мг кофеин и 3-5 Тайланд dianabol. Да не се пред себе си но аминокиселина, L-тирозин ще работи само по себе си механизъм за stimualte невронни изпичане и незабавна сила печалба (за това ще трябва най-малко 2, не повече от 4 грама). Уверете се, че имате празен стомах, добавете някои карбонизация (като червен бик), и целия микс почти в вашата система много по-бързо. да, това сънувах веднъж, аз Хм … всъщност никога не го е направил. Не забравяйте също, аз съм доста млад и въпреки че може да бъде физика/физиология, наркотиците/Културизъм обсебен маниак – са не сърдечносъдови рискови фактори (високо кръвно налягане, холестерол, запушени артерии и др.).

Щракнете тук, за да купя стероиди от официалния сайт