колаген добавки

Какви са ползите за здравето и страничните ефекти на колаген добавки? Превъртете надолу, за да намерите информация за колаген хапчета.

Колагенът е влакнест протеин, който поддържа по-меки тъкани на тялото. Поради своята голяма якост на опън образува системата за подкрепа за няколко телесни тъкани като кости, сухожилия, хрущялите, мускулите и кожата. Тя помага при оформянето на тъканите и дава твърдост за тях. Той също така поддържа външната структура на клетките. Тя дава форма на тялото тъкани и ги прави силни и гъвкави.

Нашето тяло произвежда естествено този протеин в достатъчни количества, но тъй като ние възраст, производство на този протеин започва да намалява. На видимите ефекти от намалението на производството му са развитието на бръчки, увиснала кожа, чупливи нокти и болки в ставите. Тези дни много хора са като колаген, хапчета за компенсиране на спада в производството на този протеин, влакнести.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Видове на колаген хапчета

Повечето от нас искат да запазят нашите младежки вид, но бръчки и фини линии се появят както ние възраст. Хората, които са в съзнание за външния си вид обикновено са тези, които чувстват нужда да се отървете от бръчки. Не е чудно, пазарът е наводнен с колаген добавки за кожа. Тези козметични продукти са достъпни под формата на хапчета, кремове и инжекции.

Ефекта, който тези добавки ще имат върху тялото ви ще зависи от вида на колаген съдържат. Тези, които страдат от проблеми с костите или артрит обикновено трябва да вземат добавки, които съдържат glucosamine и колаген II. Колаген II е основният компонент на хиалинен хрущял.

Този хрущял линии краищата на костите и образува на повърхността на ставите. Следователно тази добавка се смята да помогнат за облекчаване на болки в ставите. Тези, които желаят да вземат тези хапчета да подмлади кожата си и да обърне процеса на стареене, ще трябва да вземат добавки, които съдържат колаген I и III.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

Предимства и странични ефекти на колаген добавки

Изследванията показват, че тези, които страдат от ревматоиден артрит и остеоартрит могат да се ползват като тези добавки. Тези добавки може да помогне за подобряване на мобилността и ще осигури освобождаване от болката. Тези добавки може да повиши мобилността на ставите, а също и помага за намаляване на възпалението.

Тъй като ние възраст, намалява производството на този протеин, влакнести. Това може да доведе до отслабване на съединителната тъкан и ставите. Това ни прави податливи на наранявания. Смята се, че допълнение на този протеин ще укрепи съединителната тъкан и ускори процеса на зарастване. Смята се, че тези добавки може да помогне за укрепване на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението. Също така се смята, че колаген тип ІІ може да играе положителна роля за намаляване на сърдечни болести.

Въпреки че производителите на колаген хапчета за кожата правят високи вземания за техните продукти, някои проучвания показват тези хапчета не може да бъде много ефективна. Някои проучвания са разкрили факта, че колаген молекули не може да се абсорбира от кожата поради своята сложна молекулярна структура.

Усвояване на този протеин от тези добавки заедно с тялото на естествен колаген също така поставя някои проблеми. Тъй като те се преработват от тъканите на крави, прасета и пилета, Вие първо трябва да сте сигурни, че не сте алергични към някоя от тези хранителни елементи. Колаген инжекции понякога може да предизвика алергични реакции като гадене, главоболие и повръщане.

Трябва да се консултира с лекар, за да знам дали трябва да вземете тези добавки или не. Следвайте здравословен хранителен режим и пазят себе си хидратирана. Направите необходимите промени, свързани с начина на живот да запазите здравето в добро състояние.

Ако планирате да приемате тези добавки, се уверете, че сте се консултирайте с лекар. Въпреки че тези добавки са били полезни при даването на облекчаване на болката артрит пациенти, няма достатъчно доказателства на други предимства на тези добавки. Що се отнася до стареене, здравословен начин на живот ще направи голяма разлика.

Щракнете тук, за да купуват колаген добавка

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *