» » Как да се увеличи тестостерон?

Как да се увеличи тестостерон?

Как да се увеличи тестостерон?Не е тайна, ако сте спортист, плъх фитнес или някой, който просто иска да изглежда малко по-добре на по-високи можете да увеличите тестостерон ще бъде по-добре; в крайна сметка Тестостеронът е основният анаболен хормон.

Когато се опитваме да се увеличи тестостерон първото нещо, което често идва на ум е анаболни стероиди, тъй като това е една от основните роли, но всъщност има много неща можем да направим, за да се увеличи тестостерон освен редовни инжекции.

Не се заблуждавайте, ако един се нуждае или желае да увеличи тестостерон анаболни стероиди, винаги ще бъде най-добре в условията на способността, нищо друго ще се затвори, но ние естествено може да осигури малки допълнителни увеличения, ако ние следваме някои принципи.

Обаче в голямата схема на нещата, докато тези приложения ще се окаже полезно когато те наистина обувки е подпомагане в странят от нисък тестостерон; не, това не е гаранция, но в значително подобрява шансовете си.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Увеличаване на тестостерона с храна

Вие сте чували за поговорка, нищо не е по-анаболни отколкото храна и това е съвсем вярно; когато става въпрос за растеж и производителността нищо на земята може да победи или замени храна.

В тази светлина има определени храни, които са доказали да има положителен ефект върху нашите естествените нива на тестостерон и много изследвания са показали, че хората, които консумират диети, богати на тези храни често се увеличи производството на тестостерон. Същото може да се каже в обратна посока; някои храни са доказано, че има обратен ефект и ако се опитвате да увеличите тестостерон или поне да го поддържа те ще бъдат храни, които искате да избегнете.

За човек, който е вегетарианец следващата част е вероятно ще бъде някои доста тъжна новина; Ако търсите за увеличаване на тестостерона чрез храната, която ядем не ще да бъде в състояние да го направи чрез вегетарианска диета стил. Не, меса са не само храни, които ще увеличат тестостерона но неща като червено месо и яйца са нашите основни все инструменти.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка
Най-добрите храни за увеличаване на производството на естествен тестостерон включват:

  • Червено месо
  • Цели яйца
  • Свинско месо
  • Сьомга
  • Ядки и бобови растения
  • Броколи (в допълнение, не сам)
  • Зеле (в допълнение, не сам)
  • Карфиол (в допълнение, не сам)
От гледаш списъка може да бъде малко загрижен с холестерол, особено когато помислим, червено месо и цели яйца да бъдат нашите две основни хранителни източници. Не позволявайте на сърцето си мрънка, идеята за тези храни, е враждебен към нивата на холестерола е отдавна изтекъл и нито ще увеличи LDL нива; Ако приемем, вие не сте обхваща си пържола и яйца с масла, масло, огромно количество сирене, и др.

Следващата стъпка ще бъде да се избегне определени храни; не, ние искаме списък тези, или вие ще се чете за следващите три и половина седмици, но ние може да ви даде доста добра идея. Наситени мазнини е доказано да е нещо което трябва да се увеличи тестостерон, но той трябва да идват от източници като тези по-горе; наситени мазнини, сте се на вашия любим бързо хранителната верига не е такава мазнина.

Освен това, преработени храни като цяло са показали да бъдат ужасяващи на влиянието им върху производството на тестостерон, така че поуката от тази история е проста; не ям толкова много и стой далеч от преработени храни; Това е наистина толкова просто и там не е много повече да кажа.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Увеличаване на тестостерона с начина на живот избор

Има три основни фактори извън храната, която може значително да повлияе на нашата нивата на тестостерон; нашата физическа активност ниво, стрес и употреба на алкохол, най-важното е физическа активност. Мъже, които са по-активни, отколкото другите мъже естествено поддържа по-високи нива на тестостерон и е доказано, че физическите упражнения, най-вече на тегло обучение значително засили производството на тестостерон.

За човек, който се нуждае или желае да увеличи тестостерон производство началото на редовно и планирано тренировка рутинни трябва да бъде един от първите поръчки на бизнеса.

Стрес и алкохол; имаме стрес в живота ни и така ние пием да се облекчи натоварването на още алкохол е доказано да бъде един от най-вредните неща на тази земя за производството на тестостерон, когато се консумират редовно; не само се го повреди производство но тя насърчава мазнини печалба и унищожава мускулна тъкан.

Обаче на отговорен алкохол е лесно нещо за контрол, като има предвид, че стресът може да бъде малко трудно. Стресът не просто означава тревожи или загриженост; Въпреки, че е роля ние сме по-свързани с физическото натоварване, липсата на сън и почивка и физически стрес, които могат да бъдат причинени от точно тези неща.

Когато тялото ни е в състояние на стрес, ние в крайна сметка освобождаване на големи количества от хормони на стреса, известен като глюкокортикоиди стероиди и ако се опитвате да се увеличи тестостерон това се случва в грешна посока.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Заключение

Долната линия е прост; няма нищо по магичен за увеличаване нивата на тестостерон, няма никаква тайна не е казал, няма специална тренировка или скрита тайна, само елита знаят за.

Ако желаете да произвеждат по-високо ниво на тестостерон или най-малкото поддържа това, което вече имате просто след здравословен начин на живот ще направи повече за вас отколкото нещо друго, в действителност, кратко на инжектиране на първична анаболен андрогенен стероид тестостерон, това е доста много си само подходяща опция.

Да, това е полезно и много много, така, но трябва да има разбиране. Разберете как да увеличите храненето с ежедневието си и да видите вашите нива на тестостерон, по-добре от вашите приятели.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка