» » зелен чай преглед

зелен чай преглед

Последните научни изследвания са били потвърждение на нещо, че китайците са известни над 4000 години...Зелен чай е един от най-здравословните неща на планетата.

Какво означава това точно? Е все повече и повече доказателства показва, че зелен чай е пълен с множество ползи за здравето. Дори Умерената консумация на зелен чай може да ви даде тези положителни ефекти. Тук са само няколко неща, които може да направи зелен чай:

  • Увеличаване на метаболизма
  • Увеличаване на енергия
  • Блок дебел поглъщане
  • Засилване на имунната система
  • Насърчава здрава кожа
  • Увеличават фокуса и психическо функция
  • Борба с процеса на стареене
  • Промоция на оралното здраве
  • Защита на тялото срещу болести
Щракнете тук, за да си купя TavaTea от официалния сайт

Какво е зелен чай?

зелен чай преглед – зелен чай за отслабванеВсички чайове идват от едно и също растение (Camellia sinensis) и могат да бъдат групирани в четири основни типа: бял чай (което може би може да се нарече зелен чай), зелен чай, Oolong чай и черен чай.

Чай тип се определя чрез процес, наречен окисляване. Ще ви спестя досадните подробности, просто знам, че повече окисляване чай претърпява по време на преработката, по-тъмните става. Силно окислява чай е много тъмно с повече вкус и повече кофеин. Зелен чай е неокислени. Това означава, че има по-малко аромат и кофеин, но той запазва много повече от своите мощни хранителни вещества и антиоксиданти.

Вкус и разнообразие

Зелен чай е по-малко аромати от Oolong или черен чай, но това не го прави по-малко вкусни. Вкусът е най-добре описва като пресни и леки и е чудесно освежаващо върху лед (не е нужно да го пие горещо!). Говорейки за вкусове, има толкова много различни сортове и вкус на зелен чай, че ще отнеме цял живот да опита всички тях!

Щракнете тук, за да си купя TavaTea от официалния сайт

Зелен чай & Отслабване

Една от по-вълнуващо и добре известни ползи от зелен чай е способността му за помощ в загуба на тегло. Както и ви дава тласък на допълнително енергия, зелен чай стимулира обмяната на веществата при едновременно блокира усвояването на мазнини.

Вие трябва да знаете, че има някои тегло загуба твърдения за зелен чай, които не са били правилно тествани чрез научни изследвания. Но въпреки това се трупат доказателства. Има със сигурност достатъчно за нас да кажа уверено, че Зеленият чай трябва да бъде напитка на избор за всеки, който се опитва да губят паунда.

зелен чай преглед – зелен чай за отслабване

Щракнете тук, за да си купя TavaTea от официалния сайт

Ползи за здравето на зелен чай

През 2006 г. публикувана в европейски вестник по клинична храненето проучване установи, че чай е по-здравословен избор от почти всички напитки, включително вода. Да, вие четете това право. Зелен чай е по-здрави за вас от чиста вода!

Не само прави зелен чай хидратирате тялото като вода прави, тя също така осигурява хранителни вещества, както и мощни антиоксиданти, които защитават срещу широк спектър от заболявания като: болести, рак, инсулти, сърдечни проблеми, вируси и др.

Варенето и пиенето на зелен чай

Така че сега сте продават на идеята за пиенето на зелен чай (разбира се!), и искате да знаете откъде да започнете. Това е лесно. Зелен чай е евтина и лесно достъпна. Можете да го получите в teabags или, ако сте сериозни, като хлабав листа чай. Го пивоварната е лесно, и можете да го пият вместо сутрешното си кафе или върху лед като освежаващо заместител на нездравословни безалкохолни напитки.

Щракнете тук, за да си купя TavaTea от официалния сайт

зелен чай преглед – зелен чай за отслабване