здравните ползи от зелен чай

Зелен чай обезщетения здраве.Така че на тегло загуба подобряване качествата на зелен чай само не са достатъчно, за да ров на кафе и безалкохолни напитки? Вземете един поглед на този гигантски списък на ползите за здравето, които идват от пиенето на зелен чай и вие ще искате да кажете сбогом на java за добро.

Щракнете тук, за да си купя TavaTea от официалния сайт

Предпазва от рак и болести

Зелен чай е пълен с мощни антиоксиданти, наречен полифеноли и катехини. Това са изключително ефикасна в борбата срещу свободните радикали, които са гадно малко токсини, които са отговорни за причиняване на клетъчни щети, болести, стареене и рак.

Насърчава здрава кожа и предотвратява бръчките

Същите свободни радикали, които причиняват рак и болестта също атакува клетките на кожата и допринасят за признаци на стареене под формата на бръчки и петна по кожата. Зелен чай открие и прекрати тези свободни радикали и помага насърчаване на здрава и гладка кожа.

Стареене се бори

Заедно с борбата на признаците на стареене, зелен чай също помага с по-малко очевидните форми на стареене както извор. Японски университет проучване установи, че пиенето на повече от 2 чаши зелен чай на ден намалил коефициентите на когнитивните увреждания при възрастни пациенти с 64 %. Това е невероятно броя и наистина показва силата на зелен чай срещу когнитивно увреждане, загуба на паметта, деменция и болестта на Алцхаймер.

Щракнете тук, за да си купя TavaTea от официалния сайт

Подобрява психично фокус

Зеленият чай съдържа леко нива на кофеин, която има стимулиращ ефект върху нервната система. Това не е толкова невероятно по себе си, но…Зеленият чай също така съдържа аминокиселина L-theanine, който се намира почти изцяло в растението чай. Theanine влияе на мозъка невротрансмитери и увеличава алфа-мозъчни вълни дейност. С прости думи, това води до по-спокойни, още по-бдителни, състояние на ума.

Укрепва имунната система

Говорейки за theanine, 2003 проучване от Бригъм и жените болница установи, че theanine може да помогне на организма имунната система, когато борбата инфекция. Проучването сравнява кафе поилки за чай поилки и установи, че производството на антибактериални протеини е до пет пъти по-висока в чай поилки, индикатор за по-силен имунен отговор.

Друго проучване, публикувано през ноември 2005 г. издаването на антивирусни изследвания, установено, че един от catechin antixoidants в зелен чай (EGCG) драматично инхибира репликацията на вируса на инфлуенца. Да, това означава, че зелен чай се бори общи грип също.

Засилва здравето на устата

Изследователи от Университета на Илинойс в Чикаго установи, че полифенолите в зеления чай възпрепятстват растежа на бактериите, които причиняват лош дъх. Тези антибактериални свойства също да помогне на зъбите и венците. В действителност един японски университет установи, че редовната консумация на чай засили зъби на участника и помага за предотвратяване на кариес.

Щракнете тук, за да си купя TavaTea от официалния сайт

Други ползи от зелен чай

Започва да получите представа за невероятни ползи за здравето на зелен чай? Има много повече. Ето няколко неща, че зелен чай може да направи, че не са споменати досега:

 • Битки ревматоиден артрит
 • Се бори с инфекции
 • По-ниски стрес
 • Предпазва от сърдечни заболявания
 • Инхибира атеросклероза
 • Изграждане на костната плътност
 • Намалява риска от сърдечен удар
 • Ускорява възстановяването след инфаркт
 • Предпазва от увреждане на мозъка
 • Понижава кръвното налягане
 • Предпазва бъбреците
 • Предпазва черния дроб
 • Увеличава издръжливостта
 • Предпазва от диабет

Ние ще завърши тази страница с един от нашите любими зелен чай проучвания. Проучването, която започна в Япония през 1994 г., след 40,530 възрастни до 11 години. Установено, че жените, които пият 5 или повече чаши зелен чай на ден е 23 % по-нисък риск от смърт от всяка друга причина! Ако това не е стимул, за да започнете да пиете зелен чай, ние не знаем какво е.

Щракнете тук, за да си купя TavaTea от официалния сайт

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *