екстракт от хлорогенна киселина в зелено кафе на зърна

Получен от сурова непечен зелено кафе на зърна от сорта робуста (Coffea canephora робуста), екстракт от зелено кафе на зърна притежава уникален растителен състав, който е проучен в детайли. С помощта на изследователската дейност, която е събрана от животински и човешки проучвания, учените са открили, че има активен полифенолни вещества в суровите непечен кафе на зърна нарича хлорогенна киселина.

Неговата основна функция е да действа като мощен антиоксидант, който може да се неутрализира свободните кислородни радикали и хидроксилни радикали в тялото, за да се предотврати клетъчни щети, увреждане на тъканите, както и увреждане на жизненоважни органи.

Антиоксидант мощност е действително много по-високи от гроздови семена екстракт и екстракт от зелен чай. Въпреки това хлорогенна киселина не е единствената активна съставка в екстракт от зелено кафе. Той също така съдържа кафеена киселина, която също притежава сила силен антиоксидант.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе

Какво е хлорогенна киселина?

Хлорогенна киселини се намират в голямо разнообразие от храни, като череши, ябълки, киви, плодове, ябълки, яйца растения и сливи. Въпреки това основният източник на хлорогенна киселина се намира в зелено кафе на зърна. Хлорогенна киселина се извлича от сурови зелени кафе на зърна за производство на био налични растителна концентрат, който запазва уникална идентичност и характеристики на растението кафе на зърна, за да получат най-големи ползи от него.

Въпреки това процеса на екстракция премахва голяма част от съдържанието на кофеин от кафе на зърна. Затова чисто зелено кафе екстракт съдържа минимално ниво на съдържание на кофеин от приблизително 20 мг на порция, което няма да доведе до нервност и нерви като традиционните чаша кафе ще.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе

Чисто зелени кафе на зърна екстракт помощ при загуба на тегло?

Екстракт от зелено кафе също така е установено да помогне на хората да губят значителна част от теглото. Комбинацията от липсата на упражняване, бавен метаболизъм и лош хранителен режим, който не разполага с храненето, която се намира в сурови плодове и зеленчуци са всички фактори, които допринасят за повишаване на теглото. Много хора, които страдат от затлъстяване също имат висок риск за инфаркти, инсулти, образуването на кръвни съсиреци, атеросклероза, диабет тип 2, високо кръвно налягане, исхемична болест на сърцето, сърдечни заболявания и дори рак.

Със силата на екстракт от зелено кафе тялото ви ще бъде в състояние да ускорят метаболизма си, предотвратяване на калории и мазнини се абсорбира и горят преди това съхраняват мазнини в тялото, без да променя навиците си диета или упражнения. Това е възможно благодарение на ефекти, които чисто зелени кафе на зърна екстракт има на глюкоза. Глюкозата е необходима на тялото за енергия. Активните съставки на екстракт от зелено кафе всъщност спиране на черния дроб процес на освобождаване на глюкоза в кръвта да причини на организма да горят натрупаните мазнини вместо глюкоза и го използвате като енергия за гориво на тялото.

Освен, че е мощен антиоксидант и добавка за загуба на тегло, то е също е до заключението, че екстракт от кафе е доказано да помогне на по-ниски високо кръвно налягане, регулира нивата на кръвната захар, предотвратяване на диабет тип 2, по-нисък риск за сърцето проблеми, свързани с и дори да намали риска от рак. С всички тези полезни ефекти този екстракт от зелено кафе на зърна има върху здравето ни, това е добавка, която е определено си струва гледам в.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *