» » анаболни стероиди, производни на тестостерона

анаболни стероиди, производни на тестостерона

Анаболните стероиди са деривати на мъжкия хормон тестостерон. Какво означава това е, че анаболни стероиди са химически братовчеди на тестостерона, но не са технически, тестостерон. С други думи те са леко химически различен от тестостерона, намерени в нашите тела.

Щракнете тук, за да купя стероиди от официалния сайт

Анаболни стероиди, производни на тестостерона

анаболни стероиди, производни на тестостеронаЦялата причина анаболни стероиди са правени в лабораторията е да намали андрогенни pontency и увеличаване на дела на анаболни (изграждане/подмладяващ тъкан) способности на наркотици. По този начин можете да имате по-малко мъжки модел оплешивяване (андрогенна алопеция), по-малко шанс за хипертрофия на простатата, по-малко кожни проблеми, и по-малко цялостната анаболен стероид свързани странични ефекти.

Снимка две анаболен стероид рейтинг скали става от 0 точки до 1000 точки. Една скала е за андрогенен ефикасност, а другата е за анаболни (мускулни сграда) ефикасност. Всяко лекарство има съотношение на анаболен: андрогенно собственост. Тестостеронът е златен стандарт с една дажба от 1:1. Тестостеронът има 1000 точка рейтинг в категорията анаболни и 1000 точка рейтинг в категорията андрогенен. Това ни дава дажба от 1:1.

Анаболни стероиди са синтезирани първоначално за да запази колкото се може повече от 1000 точка анаболни точки е възможно, като същевременно минимизират точки по скалата на андрогенни. По този начин, учените теоретизира, че мускулната тъкан способността ще бъде висока, и странични ефекти на андрогенни част ще бъде ниска.

Щракнете тук, за да купя стероиди от официалния сайт
Сложен нещо с истински анаболни стероиди (не естери на тестостерон-виж), е, че андрогенен и анаболен свойства обикновено представляват двойно двуостър меч. Това е особено вярно по отношение на растежа на мускулната тъкан и цялостната ефикасност на наркотици. За пример, anadrol, d-bol, parabolan т.н., всички от по-андрогенни наркотици, са обикновено по-мощен за размера и силата стимулация.

Има много сложни физиологични причини за това, много от които в момента не са известни от човека. Това не е толкова важно да се разбере защо, въпреки това трябва да сте наясно с факта, че това е вярно. Тези фактори влезе в игра за различните потребители, тъй като е андрогенен част от различни лекарства, които са отговорни за голяма част от страничните ефекти, свързани с анаболен стероид употреба.

Например ако сте сокоизстисквачка, занимаващи се със загуба на коса, може да не искате да си поиграем с наркотици като dianabol, anadrol и др. Те ще имат най-голям шанс ускоряване мъжки модел плешивост, дължи на факта, че андрогенни лекарства са по-вероятно да стимулират или симулира ДХТ (дихидротестостерон) и водят до мъжки андрогенно алопеция (загуба на коса при мъжете поради прекомерно андрогени).

Казвам били не иска да губи косата си. Плешивост работи в семейството си, мускулите не, и ние имаме колеги подправен сокоизстисквачка. Били мисли, че той просто ще вземе някои primobolan и winstrol да се избегне си загуба на коса при Изцеждането защото някои приятели в салона му казал, че те не са андрогени. Както знаем, всеки един анаболен стероид има някои андрогенни свойства. Това е точно колко. За да усложни ситуацията, били е знаел, че primobolan и winstrol са двете DHT производни. Това означава, че те са достатъчно близки в химичната структура да действа като ДХТ в тялото, въпреки че те не са известни като андрогенен наркотици.

Реалността на науката е, че primo и Мечо са двете бедни избор по отношение на загуба на коса. Важно е да знаете това, тези вид неща са от съществено значение за избягване на нежелани странични ефекти, особено за потребители, последователно.

Щракнете тук, за да купя стероиди от официалния сайт