τσάι Tava Κριτικές

Ο καλύτερος τρόπος για την αποφυγή τυχόν κινδύνους για την υγεία όσον αφορά τα συμπληρώματα είναι μέσα από την εξέταση των συστατικών. Το πιο φυσικά και βιολογικά τα συστατικά, το ασφαλέστερο είναι ένα συγκεκριμένο προϊόν. Εάν είστε πρόθυμοι για τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους χωρίς λήψη αμφισβητήσιμη βάρος απώλεια χάπια, τότε σας καλύτερη εναλλακτική λύση θα πρέπει να λαμβάνουν TavaTea!

Ναι, το τσάι είναι γνωστές ευεργετικές για την υγεία και που περιλαμβάνει την απώλεια βάρους. Μερικά από τα γνωστά τσάγια όπως το πράσινο τσάι, μαύρο τσάι και άσπρο τσάι συσκευάζονται με αντιοξειδωτικά και είναι γνωστό το βάρος παράγοντες ζημίας. Ωστόσο, TavaTea είναι ένα είδος τσαγιού που έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για ευεξίας, αλλά και για την εξέταση ζητημάτων του σωματικού σας βάρους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι TavaTea;

TavaTea γίνεται από αδυνάτισμα ε.π.ε. Μια φαρμακευτική εταιρεία που κατασκευάζει προϊόντα υγείας και ευεξίας. TavaTea δεν σχεδιάστηκε ακριβώς να σας τακτικό πρωινό τσάι. Στην πραγματικότητα, είναι ιδανικό για όσους κάνουν δίαιτα, καθώς και για τους ανθρώπους που θέλουν να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος. Ακόμη, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν θα πρέπει να αλλάξει το χρονοδιάγραμμά σας, απλά να επωφεληθούν από τις συνέπειές του αδυνατίσματος.

Αυτό το τσάι έχει ένα μοναδικό μείγμα από τρία αγνό και βιολογικό βότανα, που είναι όλες γνωστές ενώσεις για απώλεια βάρους – sencha, oolong και εκχυλίσματα pu-erh. Αυτά τα βότανα δεν είναι νέο κινεζικό λαό που έχουν χρησιμοποιήσει για εκατοντάδες χρόνια ως μια ιατρική των βοτάνων. Έτσι, αυτά τα τρία αποσπάσματα είναι γνωστό για τις ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες αλλά πάνω από όλα, επίσης μπορεί να υποκινήσει το σώμα σας να παράγει την απώλεια βάρους.

Συστατικά του TavaTea

Σύμφωνα με ορισμένες κλινικές μελέτες, Oolong τσάι μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσουν Παχύς μεταβολισμός του σώματός σας, η οποία είναι μια σημαντική πτυχή της απώλειας βάρους. Δεν είναι μόνο ότι, μαύρο τέϊον εκχυλίσματα μπορεί επίσης να βοηθήσει να χαμηλώσουν τα επίπεδα χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης σας σύνολο αίματος. Έτσι, λαμβάνοντας TavaTea ακριβώς δεν θα ενίσχυσης σας βάρος απώλεια δίλημμα, θα βελτιώσει επίσης την υγεία σας ειδικά το καρδιαγγειακό σύστημα.

Pu-erh τσάι εκχυλίσματα μπορεί να βοηθήσει να βοηθήσει το σώμα σας από λίπος πέψη, ειδικά όσον αφορά το φούσκωμα μετά από ένα βαρύ γεύμα. Έτσι εάν αγαπάτε λιπαρά ή τα λιπαρά τρόφιμα, εκχυλίσματα pu-erh μπορεί να βοηθήσει προστατεύουν το σώμα σας από τις βλαβερές συνέπειες. Pu-erh μπορεί επίσης να μειώσει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων και άλλα επίπεδα χοληστερόλης σας.

Τέλος, sencha εκχυλίσματα τσαγιού είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που είναι γνωστό για την εξάλειψη των ελευθέρων ριζών. Του Sencha περιεχόμενο σε κατεχίνες (πολυφαινόλες) είναι ο κύριος ένοχος της ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του TavaTea.

Έτσι πάνω από όλα, το TavaTea είναι το πλήρες βάρος απώλεια τσάι για τις προσπάθειές σας υγεία. Έτσι, αν ψάχνετε για προϊόν αδυνατίσματος ή συμπλήρωμα της υγείας, TavaTea είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς λειτουργεί η TavaTea;

Πιθανώς ακούσατε πολλή αδυνάτισμα θαύματα για το πράσινο τσάι. Στην πραγματικότητα, το TavaTea ισχυρίζεται να ξεπεράσει ότι οφέλη με εκχυλίσματα του τρεις ισχυρό τσάι περιεχομένου. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτά τα τρία αποσπάσματα είναι επίσης γνωστή για εκατοντάδες χρόνια για τα πολλά υγεία και fitness οφέλη, ακριβώς όπως το πράσινο τσάι.

Τόσο πώς λειτουργεί αυτό το σήμα τσάι; Ο τύπος ήταν τέλεια αναμειγνύονται για την παραγωγή διαδικασία καψίματος θερμίδων αποτελεσματική που θα οδηγούσε σε απώλεια βάρους. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορεί να καψει 2,5 φορές περισσότερες θερμίδες από το κανονικό πράσινο τσάι.

Μια μελέτη που διεξήχθη στο της Ιαπωνίας Πανεπιστήμιο του Tokushima Σχολή της ιατρικής ανακάλυψε ότι πότες τσαγιού μαύρο τέϊον (το οποίο είναι ένα από το κύριο συστατικό του TavaTea) έμπειρο υπέροχη διαδικασία καψίματος θερμίδας, πάνω από δύο φορές το αποτέλεσμα του τι το πόσιμο πράσινο τσάι μπορεί να δώσει.

Οχι μόνο αυτό, οι επιστήμονες του ερευνητικού κέντρου Suntory στην Οσάκα, ανακάλυψε ότι πίνοντας τσάι μαύρο τέϊον πριν από το φαγητό τα υδατανθρακούχα τρόφιμα θα βοηθήσει να ελαττώσει σας αύξηση της ινσουλίνης, η οποία είναι μια φυσιολογική διαδικασία, όταν τρώει υδατάνθρακες. Εάν δεν γνωρίζετε, υψηλά επίπεδα της ινσουλίνης θα σταματήσει τη διαδικασία καψίματος του σώματός σας λίπους αλλά αντίθετα προωθεί την αποθήκευση λίπους οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους.

Τι λέτε για την χοληστερόλη; Σε μια κλινική μελέτη που διεξήχθη στην Ταϊβάν, 78 παχύσαρκες γυναίκες έλαβαν 400mg εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, τρεις φορές την ημέρα για 12 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα ήταν μια σημαντική μείωση στις τους κακή χοληστερόλη επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των τριγλυκεριδίων, ενώ τους επίπεδα καλής χοληστερόλης αυξήθηκε σημαντικά.

Στη Γαλλία, 500 ασθενείς υπερλιπιδαιμία (μια κατάσταση προηγμένες χοληστερόλη) δόθηκε μια καθημερινή δόση των 3-4 φλιτζάνια εκχυλίσματα pu-erh. Μετά από 30 ημέρες, τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, όπως σχεδόν διπλασιάζει το αποτέλεσμα του τι πράσινο τσάι κάνει να ιαπωνικές γυναίκες στη μελέτη Οσάκα. Δείχνει ότι pu-erh μπορεί να βοηθήσει χαμηλότερα τα επίπεδα κακής χοληστερόλης σας αυξάνοντας το καλό επίπεδο χοληστερόλης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

ΟΔΗΓΙΕΣ για την TavaTea

TavaTea γίνεται μόνο από τα καλύτερα και πιο αγνά φυσικά συστατικά που είναι όλα γνωστά βάρος παράγοντες ζημίας. Κάθε τσάι συσκευάζεται σε μια πυραμίδα τσάντες (σκέψη υπάρχουν κάποια “αξίας” συσκευασίες που διατίθενται), 20 κομμάτια για 1 μήνα προμήθεια. Αυτό μπορεί να κάνει τουλάχιστον 60 πλήρη δοχεία του TavaTea (περίπου 8 φλιτζάνια ανά δοχείο).

Για να πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα που επιθυμείτε με TavaTea, κατασκευαστής του προϊόντος συνιστά τα ακόλουθα παρασκευάσματα απλό τσάι:

 1. 600-700 Ml καθαρό βραστό νερό χύνεται μια τσαγιέρα.
 2. Αφήστε το νερό δροσερό κάτω λίγο για τουλάχιστον 75-80 βαθμό Κελσίου.
 3. Για την πρώτη έγχυση, αφήστε το τσάι, απότομες για τουλάχιστον 3 λεπτά. Το τσάι χρώμα πρέπει να είναι θερμή χρυσή καφετιά πριν μπορεί να καταναλωθεί.
 4. Μην πετάτε μακριά σας teabag αμέσως μετά την πρώτη χρήση σας. Όλες οι γεύσεις και τα αντιοξειδωτικά δεν έχει ακόμη πλήρως απελευθερώνονται.
 5. Για σας δεύτερη έγχυση, Βράζουμε 500-600 ml νερού και αδειάστε το σε σας τσαγιέρα.
 6. Επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα πριν το πιείτε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της TavaTea

Όπως με οποιαδήποτε άλλα προϊόντα τσαγιού, TavaTea έχει τη δική του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Παρακάτω είναι τα αναφερόμενα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του TavaTea.

 • Καταστέλλει την όρεξή σας
 • Ένα blocker εξαερωτήρων αποτελεσματική
 • Ένα προϊόν ισχυρό αντιοξειδωτικό
 • Μειωμένη τους κινδύνους μολύνσεως
 • Λιγότερο φούσκωμα όπως τα λίπη αφομοιώνονται γρήγορα
 • Έχει μια κατευναστική επίδραση λόγω TavaTea «αμινοξύ περιεχόμενο
 • Καλό για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος (μειώνει την χοληστερίνη και αρτηριακή πίεση)
 • Βοηθήσει ενίσχυσης δερματικά προβλήματα
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα
 • Πρόληψη των ασθενειών όπως ο διαβήτης και η παχυσαρκία

Μειονεκτήματα της TavaTea περιλαμβάνει:

 • Ένα κομμάτι ακριβό για ένα τσάι
 • Δεν ενδείκνυται για όξινα άτομα (στην πραγματικότητα, σχεδόν όλα τα είδη τσαγιού δεν είναι adviseable για όξινα άνθρωποι)
 • Μπορεί να προκαλέσει υπερβολική απώλεια βάρους, αν δεν χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες
 • Μπορεί να επηρεάσει σας υπάρχοντα φάρμακα
 • Πέρα από την κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, ανώμαλοι κτύποι της καρδιάς, διάρροια, ναυτία, δυσκοιλιότητα και απώλεια της όρεξης.

TavaTea πάνω από όλα είναι απόλυτα ασφαλείς για οποιαδήποτε άτομα που προσπαθούν να χάσουν βάρος μέσω του πόσιμου τσάι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μέτρια TavaTea το πρόγραμμά σας και να φάτε μια καλά ισορροπημένη διατροφή, να παράγει αποτελέσματα απώλειας βάρους θετική. Επίσης, συνδυάζοντας ένα πρόγραμμα συνεπής προπόνηση θα επίσης να ενισχύσουν τις πιθανότητές σας απώλεια βάρους γρήγορη αλλά υγιή.

Όλα τα τσάγια έχουν σχεδιαστεί για πολλά οφέλη για την υγεία όπως αντιοξειδωτικά και απώλειας βάρους. Αλλά TavaTea είναι ένα από τα καλύτερα σχεδιασμένα τσάι στην αγορά που αποτελείται από όχι μόνο ένα απόσπασμα, αλλά τρεις ισχυρό τσάι εκχυλίσματα τα καλά αποτελέσματα θα αναπόφευκτη προϊόντα για την υγεία σας! Αν σας αρέσει να σας TavaTea αυτή τη στιγμή, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για την αγορά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *