» » το χλωρογενές οξύ στο πράσινο φασόλι καφέ εκχύλισμα

το χλωρογενές οξύ στο πράσινο φασόλι καφέ εκχύλισμα

το χλωρογενές οξύ στο πράσινο φασόλι καφέ εκχύλισμαΠου λαμβάνονται από ακαβούρντιστη πράσινο άψητοι καφέ της ποικιλίας Robusta (καφέα Ρομπούστα canephora), εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ κατέχει ένα μοναδικό εργοστάσιο σύνθεση που έχει μελετηθεί διεξοδικά. Χρησιμοποιώντας την έρευνα που συλλέχθηκαν από τόσο των ζώων όσο και ανθρώπινη μελέτες, οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει μια πολυφαινόλη ενεργό ουσία στην ακατέργαστη καβουρδισμένο καφέ, που ονομάζεται χλωρογενές οξύ.

Η κύρια λειτουργία του είναι να λειτουργήσει ως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορούν να εξουδετερώσουν ελευθέρων ριζών οξυγόνου και τις ρίζες υδροξυλίου στο σώμα για να αποτρέψει την κυψελοειδή ζημία, βλάβη των ιστών, καθώς και βλάβη του ζωτικής σημασίας όργανο.

Η αντιοξειδωτική δύναμη είναι στην πραγματικότητα πολύ υψηλότερο από εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού. Ωστόσο, Χλωρογενικό οξύ δεν είναι το μόνο ενεργό συστατικό στο πράσινο εκχύλισμα καφέ. Περιέχει επίσης καφεϊκό οξύ το οποίο κατέχει επίσης μια ισχυρή αντιοξειδωτική δύναμη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο εκχύλισμα καφέ

Αυτό που είναι χλωρογενές οξύ;

Χλωρογενικό οξέα είναι παρόντες σε μια ευρεία ποικιλία των τροφίμων όπως κεράσια, μήλα, ακτινίδια, αγκινάρες, αυγό φυτά και δαμάσκηνα. Ωστόσο, η κύρια πηγή χλωρογενές οξύ βρίσκεται σε πράσινους κόκκους του καφέ. Το χλωρογενές οξύ εξάγεται από πράσινο άψητοι καφέ να παράγει ένα πυκνό βιοδιαθέσιμες φυτό που διατηρεί την μοναδική ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά του φυτού του φασολιού καφέ για να πάρει τα περισσότερα οφέλη από αυτό.

Ωστόσο, η διαδικασία εξαγωγής αφαιρεί ένα μεγάλο μέρος η περιεκτικότητα σε καφεΐνη από τα φασόλια καφέ. Ως εκ τούτου το καθαρό πράσινο καφέ εκχύλισμα περιέχει ένα ελάχιστο επίπεδο περιεκτικότητα σε καφεΐνη περίπου 20 mg ανά μερίδα που δεν θα προκαλέσει νευρικότητα και πανικούς σαν ένα παραδοσιακό φλιτζάνι καφέ θα.

το χλωρογενές οξύ στο πράσινο φασόλι καφέ εκχύλισμα

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο εκχύλισμα καφέ

Κάνει καθαρό πράσινο φασόλι καφέ απόσπασμα βοήθεια με την απώλεια βάρους;

Πράσινο εκχύλισμα καφέ έχει βρεθεί επίσης για να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν ένα σημαντικό ποσό του βάρους. Ο συνδυασμός της έλλειψης άσκησης, αργό μεταβολισμό, και μια φτωχή διατροφή που στερείται τις θρεπτικές ότι βρίσκεται στα ωμά φρούτα και λαχανικά είναι παράγοντες που συμβάλλουν στην αύξηση του σωματικού βάρους. Πολλούς ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία, επίσης, έχουν υψηλό κίνδυνο για εμφράγματα, εγκεφαλικά επεισόδια, θρόμβοι αίματος, αθηροσκλήρωση, διαβήτη τύπου 2, υψηλή αρτηριακή πίεση, στεφανιαία νόσο, καρδιακές παθήσεις, και ακόμη και τον καρκίνο.

Με τη δύναμη του καφέ πράσινο εκχύλισμα, το σώμα σας θα είναι σε θέση να επιταχύνει το μεταβολισμό, την πρόληψη θερμίδες και λίπος από να απορροφηθεί, και κάψει το παρελθόν αποθηκευμένο λίπος στο σώμα χωρίς να αλλάξετε τις συνήθειές σας δίαιτα και άσκηση. Αυτό είναι δυνατό λόγω των επιπτώσεων που έχει η καθαρό πράσινο φασόλι καφέ απόσπασμα περί της γλυκόζης και. Γλυκόζη είναι απαραίτητη από τον οργανισμό για την ενέργεια. Τα ενεργά συστατικά στο πράσινο καφέ εκχύλισμα πραγματικά τερματίζεται η λειτουργία του ήπατος διαδικασία απελευθέρωσης της γλυκόζης στην κυκλοφορία του αίματος να αναγκάζουν το σώμα να κάψει το αποθηκευμένο λίπος αντί της γλυκόζης και να χρησιμοποιήσουν ως πηγή ενέργειας για να τροφοδοτήσουν το σώμα.

Εκτός του ότι είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και συμπλήρωμα απώλεια βάρους, είναι επίσης είναι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εκχύλισμα καφέ έχει αποδειχθεί για να βοηθήσει τη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, την πρόληψη διαβήτη τύπου 2, χαμηλότερο προβλημάτων που σχετίζονται με τον κίνδυνο για καρδιά, και ακόμη και να βοηθήσει να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο του καρκίνου. Με όλα αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα ότι εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ που έχει στην υγεία μας, είναι ένα συμπλήρωμα που είναι σίγουρα αξίζει να εξετάσουμε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο εκχύλισμα καφέ
το χλωρογενές οξύ στο πράσινο φασόλι καφέ εκχύλισμα