» » τεστοστερόνη για τις γυναίκες

τεστοστερόνη για τις γυναίκες

τεστοστερόνη για τις γυναίκεςΤόσο ιατρικό τομέα και ενίσχυση της απόδοσης είναι ένα από τα πιο ταμπού θέματα όλων? είμαστε μιλάμε φυσικά τεστοστερόνης για τις γυναίκες και το ταμπού της φύσης έχει νόημα? μετά από όλα, η τεστοστερόνη είναι η κύρια ανδρική ορμόνη και είναι επίσης ένα αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές.

Ενώ αυτό είναι όλα αλήθεια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια ορμόνη που πρέπει να φοβόμαστε, στην πραγματικότητα η τεστοστερόνη για τις γυναίκες είναι μεγάλης σπουδαιότητας για χωρίς αυτό, όπως και οι άνδρες υφίστανται σε μεγάλο βαθμό.

Ενώ ο πιό κοινός λόγος για να εφαρμόσει την θεραπευτική τεστοστερόνης για τις γυναίκες που περιστρέφεται γύρω από τα χαμηλά επίπεδα πολλές γυναίκες συμπλήρωμα με σκοπό την βελτίωση των επιδόσεων ή τουλάχιστον παράγωγα της τεστοστερόνης.

Όταν μιλάμε για μη θεραπευτικούς τεστοστερόνης για τις γυναίκες μιλάμε φυσικά υψηλά επίπεδα και όταν τα επίπεδα πάρει πάρα πολύ υψηλό, ενώ δεν μπορεί να είναι καταστροφικές με την έννοια της χαμηλά επίπεδα μπορεί να προκαλέσει αρνητικά χαρακτηριστικά για να εμφανιστεί.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα

Τεστοστερόνη για τις γυναίκες

Δυστυχώς όταν προσπαθείτε να μάθουν την αλήθεια, όταν πρόκειται για τις στεροειδείς ορμόνες είναι συχνά πολύ δύσκολο να βρεθεί? όπως η τεστοστερόνη είναι ζωτικής σημασίας συζητείται ακόμα συχνά μόνο σε μια συναισθηματική αίσθηση λόγω της οικογένειας των ορμονών που ανήκει.

Ενώ υπάρχουν πολλοί μύθοι και τα καταφανή ψέματα σχετικά με αναβολικά στεροειδή σε γενικές γραμμές, όταν είμαστε μιλάμε της τεστοστερόνης για γυναίκες τόσο στην ενίσχυση της απόδοσης και φυσική παραγωγή αίσθηση υπάρχουν κάμποσα ψέματα πολύ και συχνά πολύ γελοίο χαρακτήρα. Χωρίς τεστοστερόνη γυναίκες δεν είναι οι γυναίκες, που χρειάζονται την ορμόνη, ακριβώς όπως ένας άνθρωπος κάνει, αλλά αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό παρεξηγημένη.

Έχουμε λάβει κάποια από τα πιο κοινά μύθους και παρανοήσεις σχετικά με την τεστοστερόνη για τις γυναίκες και αριστερά σας με μόνο την αλήθεια. Έχουμε πάρει αυτά τα ψέματα στα ανοικτά διάφορα πίνακες μηνυμάτων και ιστοσελίδες που ασχολούνται σε τέτοια σχετικές συζητήσεις και να ελπίζουμε ότι με τον όρο ότι με τουλάχιστον μια μικρή τροφή για σκέψη. Ενώ θα βρείτε ακόμα θα υπάρχουν πολύ περισσότερα να μάθουμε, ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε αυτό να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα
Μύθος: Η τεστοστερόνη για τις γυναίκες είναι γελοίο? χρειάζονται μόνο οιστρογόνα και προγεστερόνη.

Αλήθεια: Οι δύο άνδρες και γυναίκες παράγουν φυσικά τεστοστερόνη? Ωστόσο, άτομα φυσικά παράγουν σχεδόν δέκα φορές περισσότερο, αν υποτεθεί δικής μας παραγωγής είναι μέχρι την ισοτιμία.Ωστόσο, και στις δύο περιπτώσεις η τεστοστερόνη διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη σεξουαλική λειτουργία? γυναίκες που έχουν χαμηλά επίπεδα θα εμφανίσουν μαζική συντριβές της λίμπιντο.

Όσοι υποφέρουν από μειωμένη σεξουαλική ορμή πράγματι μπορεί να χρειαστεί να αναζητήσουν θεραπευτική τεστοστερόνης για τις γυναίκες, ιδίως εάν λάβουμε υπόψη τα πολλά άλλα αρνητικά αποτελέσματα χαμηλά επίπεδα μπορεί να έχει, όπως: απώλεια μυών ιστών, κατάθλιψη, και αύξηση του σωματικού λίπους, απώλεια της δύναμης, απώλεια ενέργειας, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, και ακόμη και μια έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένες περιπτώσεις.

Μύθος: Οι γυναίκες που περνούν από την εμμηνόπαυση εξυπηρετούνται καλύτερα με τη συμπλήρωση με προγεστερόνη.

Αλήθεια: Σε πολλές περιπτώσεις η θεραπεία για την εμμηνόπαυση είναι η τεστοστερόνη, όπως εμμηνόπαυση μπορεί να προκαλέσει μείωση της ορμόνης από όσο το 80% και ακόμη μεγαλύτερη σε ορισμένες περιπτώσεις. Αν αυτή είναι μια περίοδος της ζωής στην οποία ένα περίπτερα τεστοστερόνης για τις γυναίκες γίνεται πιο σημαντικό από ό, τι ποτέ όπως είναι σε αυτή την περίοδο εσωτερικό εαυτό της γυναίκας μπορεί να ανατραπεί.

ΜΥΘΟΣ: τον έλεγχο των γεννήσεων δεν επηρεάζει τεστοστερόνη, επηρεάζει μόνο τις ωοθήκες.

Αλήθεια: Οι περισσότεροι όλα αντισυλληπτικά καταστρέψει όλα ορμονικές παραγωγές της τεστοστερόνης, οιστρογόνων και της προγεστερόνης τάξης? δεν έχει σημασία πόσο ξεχωριστή πιστεύετε ότι είστε αυτό θα συμβεί. Για το λόγο αυτό, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν έλεγχο των γεννήσεων έντονα καλούνται να κρατήσει ένα μάτι για το συνολικό ορμονικό τους επίπεδο και εάν τα επίπεδα μειώνονται θεραπευτική τεστοστερόνης για τις γυναίκες είναι συχνά ιδιαίτερα ενθαρρύνεται.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα