Πώς να αυξηθεί η τεστοστερόνη;

Δεν είναι μυστικό, αν είστε αθλητής, ένας αρουραίος γυμναστήριο ή κάποιον που απλά θέλει να εξετάσουμε λίγο καλύτερα το υψηλότερο μπορείτε να αυξήσετε την τεστοστερόνη, ο καλύτερος εσείς θα είναι? μετά από όλα, η τεστοστερόνη είναι η κύρια ορμόνη αναβολικά.

Όταν προσπαθούμε να αυξηθεί η τεστοστερόνη το πρώτο πράγμα που έρχεται συχνά να απασχολήσει είναι αναβολικά στεροειδή, όπως αυτό είναι ένας από τους κύριους ρόλους, αλλά υπάρχουν πραγματικά πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να αυξηθεί η τεστοστερόνη εκτός από τις τακτικές ενέσεις.

Μην κάνετε κανένα λάθος, αν κάποιος πρέπει ή επιθυμίες για την αύξηση της τεστοστερόνης αναβολικά στεροειδή θα πάντα είναι καλύτερη σε-όροι ικανότητα, τίποτα άλλο δεν θα έρθει κοντά, αλλά φυσικά μπορούμε να παρέχουμε μικρές αυξήσεις επαυξητική, αν ακολουθήσουμε ορισμένες αρχές.

Ωστόσο, στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, ενώ αυτές τις εφαρμογές θα αποδειχθεί χρήσιμο όπου λάμπουν πραγματικά βοηθούν σε staving off χαμηλή τεστοστερόνη? όχι, δεν αποτελεί εγγύηση αλλά σε βελτιώνει σημαντικά τις πιθανότητές σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα

Αύξηση τεστοστερόνης με τρόφιμα

Έχετε ακούσει το παλαιό ρητό, τίποτα δεν είναι πιο αναβολική από τρόφιμα και αυτό είναι αλήθεια? όταν πρόκειται για ανάπτυξη και απόδοση τίποτα στη γη να νικήσει ή να αντικαταστήσετε τροφίμων.

Βάσει των ανωτέρω, υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που έχουν αποδειχθεί ότι έχουν θετική επίδραση σε μας φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης και πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι άτομα που καταναλώνουν δίαιτες πλούσιες σε αυτά τα τρόφιμα συχνά αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση? ορισμένα τρόφιμα έχουν αποδειχθεί ότι έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, και αν προσπαθείτε να αυξηθεί η τεστοστερόνη ή να τη διατηρήσετε τουλάχιστον θα είναι τα τρόφιμα που θέλετε να αποφύγετε.

Για το άτομο που είναι χορτοφάγος το επόμενο μέρος πιθανώς θα είναι κάποια αρκετά θλιβερή είδηση? Αν ψάχνετε να αυξήσει την τεστοστερόνη μέσα από τα τρόφιμα που τρώτε δεν πρόκειται να είναι σε θέση να το κάνουν μέσω μια χορτοφαγική διατροφή στυλ. Οχι, κρέατα είναι τα μόνα τρόφιμα που θα αυξήσει την τεστοστερόνη, αλλά τα πράγματα όπως το κόκκινο κρέας και τα αυγά είναι τα κύρια εργαλεία μας αυξανόμενη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα

Τα καλύτερα τρόφιμα για την αύξηση της φυσικής τεστοστερόνης παραγωγής περιλαμβάνουν:

  • Κόκκινο κρέας
  • Ολόκληρα αυγά
  • Χοιρινό
  • Σολομός
  • Ξηροί καρποί, όσπρια & λαδερά
  • Μπρόκολο (Επιπροσθέτως, δεν μόνο)
  • Λάχανο (στην προσθήκη, δεν μόνο)
  • Κουνουπίδι (Επιπροσθέτως, δεν μόνο)

Από κοιτάζοντας τη λίστα σας μπορεί να είναι μια μικρή ανησυχία με τη χοληστερόλη, ιδίως εάν λάβουμε υπόψη το κόκκινο κρέας και ολόκληρα αυγά να μας δύο πηγές πρωτογενούς τροφίμων. Μην αφήνετε την καρδιά σας εκνευρίζομαι, την ιδέα από αυτά τα τρόφιμα είναι εχθρική στα επίπεδα χοληστερόλης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ούτε θα αυξήσει τα επίπεδα της LDL? Υποθέτοντας ότι δεν καλύπτετε σας μπριζόλα και αυγά με έλαια, βούτυρο, τεράστιες ποσότητες τυριού, κλπ.

Το επόμενο βήμα θα είναι να αποφύγετε ορισμένες τροφές? όχι, θέλουμε λίστα αυτά έξω ή μπορείτε θα διάβαζαν για τα επόμενα τρεισήμισι εβδομάδες αλλά μπορεί να σας δώσει μια πολύ καλή ιδέα. Κορεσμένα λιπαρά έχει αποδειχθεί να είναι κάτι που θα πρέπει να αυξηθεί η τεστοστερόνη, αλλά πρέπει να προέρχονται από τις σωστές πηγές όπως τα παραπάνω? το κορεσμένο λίπος που παίρνετε σε σας αγαπημένο Φάστ φούντ αλυσίδα δεν είναι ένα τέτοιο λίπος.

Περαιτέρω, επεξεργασμένα τρόφιμα γενικά έχουν αποδειχθεί ότι είναι τρομακτική για το πώς αυτές επηρεάζουν την παραγωγή τεστοστερόνης, έτσι το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι απλή? δεν τρώνε έξω τόσο πολύ και να μείνετε μακριά από τα επεξεργασμένα τρόφιμα? είναι πραγματικά τόσο απλό, και δεν υπάρχει πολύ περισσότερο να πω.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα

Αύξηση τεστοστερόνης με επιλογές τρόπου ζωής

Υπάρχουν τρεις σημαντικοί παράγοντες πέρα από τρόφιμα που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα επίπεδα τεστοστερόνης μας? μας το κατανάλωση, επίπεδο, άγχος και το αλκοόλ, σωματική δραστηριότητα, το πιο σημαντικό είναι η σωματική δραστηριότητα. Άνδρες οι οποίοι είναι πιο δραστήριοι από άλλους άνδρες διατηρούν φυσικά υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, και έχει αποδειχθεί ότι η σωματική άσκηση, βάρος κυρίως εκπαίδευση σε μεγάλο βαθμό την ενίσχυση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Για το άτομο που χρειάζεται ή επιθυμεί να αυξήσει την τεστοστερόνη παραγωγής αρχή μια τακτική και προγραμματισμένη προπόνηση ρουτίνας θα πρέπει να είναι ένα από την πρώτη διάταξη των εργασιών.

Στρες και το αλκοόλ· έχουμε άγχος στη ζωή μας και έτσι να πίνουμε να διευκολύνει το φορτίο ακόμα αλκοόλ έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα πιο επιβλαβή πράγματα σε αυτή τη γη να την παραγωγή τεστοστερόνης, όταν καταναλώνεται σε τακτική βάση? όχι μόνο αυτό βλάπτει την παραγωγή αλλά προωθεί την πρόσληψη λίπους και καταστρέφει το μυϊκό ιστό.

Ωστόσο, η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοολούχων είναι ένα εύκολο πράγμα για τον έλεγχο ότι το στρες μπορεί να είναι λίγα δυσνόητα. Άγχος δεν σημαίνει απλά ανησυχείτε ή αφορούν? Αν και αυτός είναι ένας ρόλος, είμαστε περισσότερο ενδιαφέρονται με σωματική καταπόνηση, η έλλειψη ύπνου και ξεκούρασης και σωματική καταπόνηση που μπορεί να προκληθεί από μόνο εκείνα τα πράγματα.

Όταν το σώμα μας είναι σε κατάσταση στρες που καταλήγουμε να απελευθερώνοντας τα μεγαλύτερα ποσά των ορμονών του στρες που ονομάζονται γλυκοκορτικοειδή στεροειδή, και αν προσπαθείτε να αυξηθεί η τεστοστερόνη αυτό πρόκειται προς τη λάθος κατεύθυνση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα

Συμπέρασμα

Η κατώτατη γραμμή είναι απλή? υπάρχει κάτι μαγικό για την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης, δεν υπάρχει κανένα μυστικό δεν έχω ενημερωθεί, δεν υπάρχει ειδική προπόνηση ή κρυμμένο μυστικό που μόνο οι ελίτ που γνωρίζουν.

Εάν θέλετε να παράγει ένα υψηλότερο επίπεδο της τεστοστερόνης ή τουλάχιστον να διατηρήσουμε αυτό που ήδη έχετε απλά μετά έναν υγιεινό τρόπο ζωής θα κάνει περισσότερα για εσάς από οτιδήποτε άλλο, στην πραγματικότητα, μικρή ενέσιμης χρήσης την πρωτογενή αναβολικά ανδρογόνων στεροειδών τεστοστερόνη αυτό είναι λίγο πολύ μόνο αξιόλογη επιλογή σας.

Ναι, είναι αξίζει τον κόπο και πολύ πολύ έτσι, αλλά θα πρέπει να έχετε κατανόηση. Καταλαβαίνω πώς να μεγιστοποιήσετε τη διατροφή σας με την καθημερινή ζωή σας και να δείτε τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι καλύτεροι από τους φίλους σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *