Πώς να αυξήσει το κολλαγόνο φυσικά;

Κολλαγόνο εμποδίζει την έναρξη των ηλικία γραμμές και τις ρυτίδες και ως εκ τούτου, είναι κάτι που πρέπει να εξεταστούν. Στο παρακάτω άρθρο, θα σας μεταφέρει από ορισμένα στάδια από τα οποία μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα με τη χρησιμοποίηση φυσικών μέσων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Πώς να αυξήσετε το κολλαγόνο φυσικά

Γνωρίζετε ότι η εισροή όλων των αντι-γήρανση κρέμες και λοσιόν; Ο λόγος; Άνθρωποι που μισούν να ηλικία. Και που είναι μια επιεικής. Ένα από τα χειρότερα πράγματα σχετικά με τη γήρανση είναι η αλλαγή στην εμφάνιση, η οποία κυριαρχείται από τη ρύθμιση των γραμμών, ρυτίδες και την χαλάρωση του δέρματος.

Γιατί όλα αυτά συμβαίνουν; Αυτό είναι επειδή, ως των ηλικιών του δέρματος, τα επίπεδα του κολλαγόνου και της ελαστίνης καταστρέφουν, που τότε έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα αναζητούν έξω και saggy.

Το κολλαγόνο, μαζί με την ελαστίνη είναι ο πρωταρχικός λόγος για γιατί μας δέρμα διατηρεί την στεγανότητα και να εμποδίζει την εμφάνιση ρυτίδων. Έτσι είναι αυτονόητο ότι, προκειμένου να διατηρήσουν νέους και εύπλαστο αναζητούν δέρμα που είναι σφιχτό, υψηλά επίπεδα του κολλαγόνου είναι ένας μούστος.

Αυξάνουν τα επίπεδα του κολλαγόνου μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μια σειρά από τρόπους, καθώς και στο ακόλουθο άρθρο, θα εξετάσουμε μέσα από αυτά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Φυσικούς τρόπους

Το κολλαγόνο είναι ένα είδος πρωτεΐνης που λειτουργεί σε συνδυασμό με κερατίνη και προωθεί μεγάλο δέρμα, μαλλιά και τα νύχια. Υψηλή πυκνότητα το ίδιο θα προσδίδουν ελαστικότητα και απαλότητα στο δέρμα που περίπτερα ισχυρή και δεν είναι μαστίζεται με πεσμένα εφέ και γραμμές πάνω από όλα.

Η συμφωνία είναι ότι το κολλαγόνο είναι μια πυκνή πρωτεΐνη και δεν μπορεί να διαπεράσει μέσα από το στρώμα του δέρματος να παράγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γι ‘ αυτό και πρέπει να βρούμε τρόπους για το πώς να το κάνουμε αυτό, φυσικά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Μειώσει τις εξωτερικές επιδράσεις

Πρώτον, μάθετε να προστατεύσει το δέρμα σας και τα αποθεματικά του κολλαγόνου που ήδη υπάρχουν στο σώμα, και που είναι το ήμισυ το θέμα λύθηκε. Ένας από τους κύριους λόγους γιατί το δέρμα μας χάνει κολλαγόνου είναι λόγω τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Περίσσεια έκθεση στον ήλιο θα οδηγήσει στην εξάντληση του κολλαγόνου και να οδηγήσει στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Τον αυτά περιορισμό της έκθεσης στον ήλιο και που καλύπτουν το δέρμα με προστατευτικά στρώματα ρούχα όταν έξω στον ήλιο είναι ένας μούστος. Επίσης αυτό που είναι σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε ήλιο μπλοκ και την οθόνη ήλιο, έτσι ώστε τα επιβλαβή αποτελέσματα των UV και UVB ακτίνες μπορεί να προληφθεί.

Μαζί με αυτόν, μετά μια φροντίδα του δέρματος ρουτίνας θα διασφαλίσει ότι διατηρείται η υγεία του δέρματος. Αυτό περιλαμβάνει μετά από μια ρουτίνα της καθαρισμό, τόνωση, ενυδάτωση και απολέπιση προσώπου και του λαιμού. Αυτό ξεφορτώνεται των ακαθαρσιών και εξασφαλίζει ότι το δέρμα διατηρεί τη λάμψη, λάμψη και ελαστικότητα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Τρώνε το σωστό είδος των τροφίμων

Συμπεριλαμβανομένου του σωστού είδους τρόφιμα στη διατροφή σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσει τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα. Συγκεκριμένα τρόφιμα θα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και με αυτόν τον τρόπο να οδηγήσει στην αποκατάσταση το χαμένο σθένος και τη ζωτικότητα του δέρματος.

Τι είναι το είδος των τροφίμων που θα αυξήσει τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα; Επιλέξτε τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C και βιταμίνη Κ και να έχουν μια αφθονία των θρεπτικών ουσιών όπως το geistein και υαλουρονικό οξύ που έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα.

Τα καλύτερα τρόφιμα για να επιλέξει είναι τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι, fenugreek, λάχανο και σπαράγγια, τα πράγματα γίνονται από σόγια, εσπεριδοειδή και φασόλια.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Συμπληρώματα

Μαζί με αυτά τα μέσα, ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα, είναι από λήψη βιταμίνης C και συμπληρώματα βιταμίνης Κ. Πολλές φορές, τα τρόφιμα που καταναλώνουμε δεν παρέχει την απαιτούμενη διατροφή και ως εκ τούτου, υπάρχουν υψηλές πιθανότητες ανάπτυξης μια ανεπάρκεια.

Λήψη συμπληρωμάτων εξασφαλίζει ότι οι εν λόγω ελλείψεις είναι ξεπεραστεί και υπάρχει μια ώθηση στα επίπεδα του κολλαγόνου. Αυτό στη συνέχεια αυτόματα οδηγεί σε μεγάλη δέρμα.

Ενώ υπάρχουν πολλές κρέμες και λοσιόν, καθώς και οι ενέσεις κολλαγόνου που είναι διαθέσιμες, αυτά είναι όλα αφύσικο τρόπο αύξησης ή έγχυση κολλαγόνου. Αυτό το άρθρο έχει επικεντρωθεί μόνο στις τους φυσικούς τρόπους για την αύξηση του κολλαγόνου στον οργανισμό.

Τώρα που ξέρετε για τους πολλούς τρόπους για την αύξηση των επιπέδων κολλαγόνου φυσικά, μπορείτε να ακολουθήστε έναν συνδυασμό αυτών των μέσων και να επιτεθεί το κεφάλι του πρόβλημα σχετικά με. Όχι μόνο θα αποτρέπετε την έναρξη της προβλήματα δερμάτων όπως να κρεμήσει, αλλά αν υπάρχει η εισροή του ίδιου, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά, καθώς και.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *