πράσινο τσάι σχόλια

Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει κάτι που οι Κινέζοι γνωρίζουν εδώ και πάνω από 4000 χρόνια…Πράσινο τσάι είναι ένα από τα υγιέστερα πράγματα στον πλανήτη.

Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Λοιπόν, όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι το πράσινο τσάι είναι γεμάτη με μια πληθώρα οφέλη για την υγεία. Ακόμη και η μέτρια κατανάλωση πράσινου τσαγιού μπορεί να σας δώσει αυτά τα θετικά αποτελέσματα. Εδώ είναι ακριβώς μερικά πράγματα που μπορεί να κάνει το πράσινο τσάι:

  • Αυξήσει το μεταβολισμό σας
  • Αύξηση ενεργητικότητας
  • Παχιά απορρόφηση φραγμών
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Προώθηση υγιέστερο δέρμα
  • Ενισχύσει την εστίαση και τη νοητική λειτουργία
  • Καταπολέμηση της διαδικασίας γήρανσης
  • Προαγωγή της στοματικής υγείας
  • Προστασία του οργανισμού από ασθένειες
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι το πράσινο τσάι;

Όλα τα τσάγια που προέρχονται από το ίδιο φυτό (Camellia sinensis), και μπορούν να ομαδοποιηθούν σε τέσσερις κύριες κατηγορίες: λευκό τσάι (η οποία αναμφισβήτητα θα μπορούσε να ονομαστεί το πράσινο τσάι), πράσινο τσάι, τσάι Oolong και μαύρο τσάι.

Τσάι τύπου καθορίζεται με μια διαδικασία αποκαλούμενη οξείδωση. Θα σας κουράσω με λεπτομέρειες βαρετό, απλά ξέρω ότι τα περισσότερα οξείδωση ένα τσάι υποβάλλεται κατά τη μεταποίηση, το πιο σκούρο γίνεται. Σε μεγάλο βαθμό οξειδωμένο τσάι είναι πολύ σκούρο με περισσότερες γεύσεις και περισσότερη καφεΐνη. Πράσινο τσάι είναι οξειδωμένων. Αυτό σημαίνει ότι έχει λιγότερο άρωμα και την καφεΐνη, αλλά διατηρεί πολύ περισσότερο από τα ισχυρά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά.

Γεύση και ποικιλία

Πράσινο τσάι έχει λιγότερες γεύσεις από Oolong ή μαύρο τσάι, αλλά αυτό δεν σας καθιστά λιγότερο νόστιμα. Η γεύση είναι περιγράφεται καλύτερα ως και ελαφρύ, και είναι υπέροχα αναζωογονητικό πάνω από πάγο (δεν χρειάζεται να το πιείτε ζεστό!). Μιλώντας για γεύσεις, υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές ποικιλίες και γεύσεις από πράσινο τσάι ότι επρόκειτο να λάβει μια ζωή για να δοκιμάσετε όλα αυτά!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

Πράσινο τσάι και απώλεια βάρους

Ένα από τα πιο συναρπαστικά και γνωστά οφέλη του πράσινου τσαγιού είναι η ικανότητά του να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Μαζί με δίνοντάς σας μια ώθηση επιπλέον ενέργεια, το πράσινο τσάι διεγείρει το μεταβολισμό, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζουν την απορρόφηση του λίπους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν ορισμένες αξιώσεις απώλειας βάρους για το πράσινο τσάι που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ενδεδειγμένες δοκιμές, από επιστημονικές μελέτες. Αλλά παρόλα αυτά τα στοιχεία είναι πρόσθεση. Υπάρχει σίγουρα αρκετά για να πω με βεβαιότητα ότι το πράσινο τσάι θα πρέπει να είναι το ποτό της επιλογής για όποιον προσπαθεί να χάσει τα κιλά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

Οφέλη για την υγεία του πράσινου τσαγιού

Το 2006, μια μελέτη που δημοσιεύεται στο Ευρωπαϊκό περιοδικό της κλινικής διατροφής, βρήκε ότι το τσάι είναι μια πιο υγιεινή επιλογή από σχεδόν οποιοδήποτε ποτό, συμπεριλαμβανομένου του νερού. Ναι, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το δικαίωμα. Πράσινο τσάι είναι πιο υγιεινά από καθαρό νερό!

Όχι μόνο κάνει πράσινο τσάι ενυδατώνουν το σώμα, όπως κάνει το νερό, επίσης παρέχει θρεπτικά συστατικά και ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν από μια μεγάλη ποικιλία παθήσεων όπως: ασθένειες, καρκίνος, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακά προβλήματα, ιοί και περισσότερο.

Ζυθοποιία & κατανάλωση του πράσινου τσαγιού

Έτσι τώρα σας είστε πωλούνται στην ιδέα της κατανάλωση του πράσινου τσαγιού (φυσικά!), και θέλετε να ξέρετε πού να αρχίσετε. Αυτό είναι εύκολο. Πράσινο τσάι είναι φθηνά και εύκολα διαθέσιμες. Μπορείτε να πάρετε αυτό σε σακουλάκια, ή, εάν είστε σοβαροί, τόσο χαλαρά φύλλα τσαγιού. Ζυθοποιία αυτό είναι εύκολο, και να πιείτε αντί για τον πρωινό σας καφέ ή με πάγο ως δροσιστικό αντικατάσταση για ανθυγιεινών ποτών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *