πράσινο τσάι για την απώλεια βάρους

Ελέγξτε το πίσω μέρος της φιάλης από πολλά δημοφιλή δίαιτα χάπια και θα δείτε το πράσινο τσάι ή πράσινο τσάι εκχύλισμα που αναφέρεται ως ένα από τα συστατικά.

Δίαιτα χάπια είναι συχνά επικίνδυνο και συσκευασμένα με άλλων ανθυγειινών συστατικών, αλλά υπάρχει ένας λόγος που χρησιμοποιούν πράσινο τσάι. Πράσινο τσάι βοηθά να χάσετε βάρος. Φυσικά δεν θα είναι 20 κιλά σε μία εβδομάδα ή άλλα μη έννοια ότι εταιρείες εμπορίας που επιθυμούν να διεκδικήσουν, αλλά το πράσινο τσάι έχει αποδειχθεί επιστημονικά για να κάψετε θερμίδες και να εμποδίσουν την παχιά απορρόφηση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

Πράσινο τσάι καίει το λίπος

Τρόφιμα (συμπεριλαμβανομένων των ζάχαρη και λίπος) συντίθεται σε μια ουσία που ονομάζεται τριγλυκεριδίων στο συκώτι και το έντερο. Στη συνέχεια μεταφέρεται στην κυκλοφορία του αίματος σε άλλους ιστούς του σώματος.

Τριγλυκεριδίων χρησιμοποιείται ως πηγή ενέργειας για την υποστήριξη της ζωής και της σωματικής άσκησης, και είναι πολύ απαραίτητο. Το πρόβλημα έρχεται περίπου όταν υπάρχουν υπερβολικά ποσά των τριγλυκεριδίων, διότι τότε θα είναι μετατραπεί σε λίπος το οποίο στη συνέχεια προκαλεί παχυσαρκία.

Αυτό είναι όπου μπαίνει πράσινο τσάι. Περιέχει υψηλά ποσά των πολυφαινολών που ενεργοποιούν το ένζυμο που ευθύνεται για τη διάλυση περίσσεια τριγλυκεριδίων. Μακροπρόθεσμα, αυτό σημαίνει ότι το πράσινο τσάι αποτελεσματικά aids στην καύση του λίπους.

Το πράσινο τσάι περιέχει καφεΐνη, που είναι γνωστό ότι αυξάνει τη θερμογένεση (μια βιολογική διαδικασία που εμπλέκονται στο κάψιμο θερμίδων). Σε μια έκθεση του 2007 από το αμερικανική εφημερίδα της φυσιολογίας: ρυθμιστική, ολοκληρωμένες και συγκριτική φυσιολογία, οι επιστήμονες αναφέρουν ότι το πράσινο τσάι μπορούν να παλεψουν την μείωση του μεταβολισμού που συνήθως συνοδεύει την απώλεια βάρους. Σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης, το πράσινο τσάι μπορεί επίσης να αναστέλλει τα αποτελέσματα της κατεχολ-O-μεθυλοτρανσφεράση (ένα ένζυμο, γνωστό ότι προκαλούν την κατανομή των χημικών ουσιών του εγκεφάλου που εμπλέκονται στη ρύθμιση της όρεξης).

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

Πράσινο τσάι διεγείρει το μεταβολισμό και να επιταχύνει την απώλεια βάρους

Το πράσινο τσάι περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που ονομάζονται πολυφαινόλες catechin που ευθύνονται για πολλά από τα οφέλη για την υγεία του πράσινου τσαγιού. Ένας από αυτούς κυρίως, epigallocatechin gallate (ή EGCG για συντομία), έχει βρεθεί να τονώσει το μεταβολισμό και επιταχύνουν την απώλεια βάρους.

EGCG, μαζί με την καφεΐνη στο πράσινο τσάι, διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί το λίπος να απελευθερωθούν στην κυκλοφορία του αίματος για το σώμα να χρησιμοποιούν ως καύσιμο. Του λίπους που χρησιμοποιείται για την ενέργεια αυτή η διαδικασία ονομάζεται θερμογένεση. Παρέχει επιπλέον ενέργεια, ρίχνει το υπερβολικό νερό, και επίσης βοηθά στην καύση του λίπους του σώματος.

Αν και καφεΐνης μόνοι μπορεί να τονώσει το μεταβολισμό με τον τρόπο αυτό, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η συνδυασμένη συστατικά του πράσινου τσαγιού ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό σε αυτή τη διαδικασία από ό, τι ακριβώς καφεΐνη από μόνη της.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

Πράσινο τσάι βοηθά να άσκηση περισσότερο

Ο καθένας ξέρει πόσο σημαντικό άσκηση είναι για την απώλεια βάρους. Καίει θερμίδες, αυξάνει την ενέργεια σας, και χτίζει μυών, η οποία με τη σειρά του ενισχύει το μεταβολισμό σας ακόμη υψηλότερο. Οι πολυφαινόλες catechin στο πράσινο τσάι φαίνεται να τονώσει τη χρήση των λιπαρών οξέων από συκώτι και μυϊκά κύτταρα. Αυτό στη συνέχεια μειώνει το ποσοστό ότι χρησιμοποιούνται οι υδατάνθρακες και επιτρέπει την περισσότερες αντοχή και μεγαλύτερους χρόνους άσκηση.

Στην πραγματικότητα, μια μελέτη με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού σε ποντίκια εργαστηρίου αυξηθεί το χρονικό διάστημα τα ζώα θα μπορούσε να κολυμπήσει πριν πεπερασμένα από όσο το 24%.

Μεγαλύτερη αντοχή σημαίνει περισσότερη σωματική άσκηση, που σημαίνει περισσότερες θερμίδες που καίγονται, και προσθέτει όλα μέχρι περισσότερα κιλά που έχασε για σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

Πράσινο τσάι είναι αποτελεσματική

Ορισμένες αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο πράσινο τσάι φαίνεται να έχουν μια “μικρή θετική επίπτωση” στην απώλεια βάρους και διατήρηση του βάρους, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στην την International Journal of παχυσαρκία το 2009. Στην ανάλυσή τους 11 μελέτες για το πράσινο τσάι και απώλεια βάρους ή συντήρηση βάρους, ερευνητές διαπίστωσαν ότι το πράσινο τσάι αντιοξειδωτικά, γνωστές ως κατεχίνες μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό.

Ακόμη, τα εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) προειδοποιούν ότι δεν υπάρχουν αρκετά επιστημονικά στοιχεία για να καθοριστεί αν το πράσινο τσάι είναι αποτελεσματική για την απώλεια βάρους. Ωστόσο, epigallocatechin gallate (catechin που βρίσκεται στο πράσινο τσάι) μπορεί να βοηθήσει ελαφρώς υπέρβαροι άνθρωποι χάσετε βάρος, σύμφωνα με την NIH.

Πράσινο τσάι είναι ασφαλές

Ενώ το πράσινο τσάι είναι πιθανό ασφαλές για περισσότεροι ενήλικες, πίνοντας περισσότερο από πέντε φλιτζάνια ημερησίως μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με καφεΐνη (όπως κεφαλαλγία, νευρικότητα, προβλήματα ύπνου, και καρδιακή αρρυθμία). Η καφεΐνη στο πράσινο τσάι μπορεί επίσης να επιδεινώσει μερικές συνθήκες υγιεινής, όπως άγχος, υψηλή αρτηριακή πίεση και διαβήτη.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιείτε πράσινο τσάι;

Για περισσότερους ενηλίκους, μέτρια αύξηση της πρόσληψης πράσινο τσάι μπορεί να αποφέρει κάποιο βάρος απώλεια οφέλη χωρίς να προκαλούν αρνητικές επιπτώσεις. Αλλά για να βιώσουν τη σημαντική απώλεια βάρους, είναι σημαντικό να συνδυάσει μια υγιεινή διατροφή με τακτική άσκηση (συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον δυόμισι ώρες μέτριας έντασης αερόβια δραστηριότητα και δύο ενδυνάμωσης συνεδρίες την εβδομάδα). Εάν εξετάζετε τη χρήση του πράσινου τσαγιού συμπληρώματα (ή οποιαδήποτε άλλη ενίσχυση φυσικού βάρους απώλεια), φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από την έναρξη της θεραπείας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε TavaTea από την επίσημη ιστοσελίδα

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *