παρενέργειες του κολλαγόνου δισκία

Κολλαγόνο δισκία χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων που αφορούν την υγεία. Αλλά όπως οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα, υπάρχουν μερικές κολλαγόνο δισκία παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Κολάζ είναι ένα από τα σημαντικότερα πρωτεΐνης ιστούς του σώματος, η οποία είναι παρούσα στα οστά, δέρμα, συνδετικών ιστών. Καθώς η ηλικία αυξάνει, κολλαγόνο πάθει βλάβη που οδηγεί σε ρυτίδες και άλλα δερματικά προβλήματα. Με τη βοήθεια των συνθετικών κολάζ που αποτελείται από το κολλαγόνο από την αγελάδα, κοτόπουλο και χοίροι, κάποιος μπορεί να πάρει το δέρμα που σφίγγεται.

Ως εκ τούτου χρησιμοποιείται σε πολλά αντι γήρανσης προϊόντα και θεραπείες. Κολλαγόνο συμπληρώματα επίσης βοήθεια για την επισκευή και την επούλωση των κατεστραμμένων οστών και των χόνδρων, και επίσης στη διατήρηση της ελαστικότητας των αρθρώσεων. Μπορούν να λαμβάνονται με ενέσεις, δισκία ή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κρέμες.

Αλλά υπάρχουν πολλές παρενέργειες των συμπληρωμάτων κολλαγόνου που μπορεί να είναι επίσης σοβαρή. Σε σύγκριση με ενέσεις κολλαγόνου, κολλαγόνο δισκία έχουν λιγότερες παρενέργειες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Παρενέργειες του κολλαγόνου δισκία

Κολλαγόνο υποστηρίζει το σώμα όταν είναι παρούσα σε φυσική μορφή, αλλά όταν είναι ενίεται με τη μορφή συμπληρωμάτων, μειώνει τις πιθανότητες της αποδοχής αυτής της πρωτεΐνης. Έχει παρατηρηθεί ότι κρέμες το κολλαγόνο είναι απορροφάται από τον οργανισμό, αλλά το κολλαγόνο δεν δείχνουν οποιαδήποτε αποτελέσματα για το δέρμα, όπως τα μόρια του κολλαγόνου είναι πολύ μεγάλο για να απορροφηθεί από το δέρμα.

Της ικανότητας εργασίας του δισκίου κολλαγόνο ανέκαθεν αμφιλεγόμενη αλλά σε πολλούς ανθρώπους έχει δείξει θετικά αποτελέσματα πάρα πολύ. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές παρενέργειες από τα δισκία του κολλαγόνου που θα βρούμε στα ακόλουθα σημεία.

Αλλεργικές αντιδράσεις

Περίπου 3% άνθρωποι παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις προς το κολλαγόνο συμπληρώματα. Αυτές οι αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσει δερματικά έλκη, προσκρούσεις προσφορά, κνίδωση, δυσκολία στην αναπνοή, χαμηλή πίεση αίματος, ναυτία, έμετος, κλπ. Για να αποφύγετε αυτές τις συνθήκες, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάτε για αυτά τα χάπια.

Υπερασβεστιαιμία

Πολλές έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση του κολλαγόνου χάπια που είναι κατασκευασμένα από το χόνδρο καρχαρία και άλλα πλάσματα της θάλασσας μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση του επιπέδου ασβέστιο στο σώμα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει την υπερασβεστιαιμία που μπορεί να προκαλέσει πολλές επιπλοκές. Πόνος στις αρθρώσεις, κούραση, ναυτία, έμετος, ανωμαλίες στον καρδιακό ρυθμό, δυσκοιλιότητα, κ.λπ., είναι μερικές από τις επιπλοκές υγείας που μπορεί να παρατηρηθούν.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Δυσάρεστη γεύση στο στόμα

Κολλαγόνο δισκία μπορεί να αφήσει μια πολύ δυσάρεστη και κακή γεύση στο στόμα με μια άσχημη μυρωδιά. Αυτό προκαλείται συνήθως σε τα δισκία του κολλαγόνου που είναι κατασκευασμένα από θαλάσσια πηγές. Η μάσκα αυτή την κατάσταση, μπορείτε να πιείτε χυμούς φρούτων παίρνοντας τα δισκία. Προσπαθήστε να αποφύγετε όξινα φρούτα, καθώς μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα τα χάπια του κολλαγόνου.

Ευαισθησία αντιδράσεις τροφίμων

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι αλλεργικοί σε τα ζώα από τα οποία τα συμπληρώματα γίνονται σαν γουρούνι, αγελάδα ή θάλασσα πλάσματα. Αν και αυτό είναι σπάνιο, μπορεί να δείχνει κάποιες αρνητικές συνέπειες σε κάποιους ανθρώπους. Ως εκ τούτου, αγοράσουν κολλαγόνο συμπλήρωμα από ένα φημισμένο εταιρεία και συμβουλευτείτε το γιατρό σας σε περίπτωση τυχόν αμφιβολίες.

Δερματικά προβλήματα

Κολλαγόνο συμπληρώματα μπορεί επίσης να προκαλέσει δερματικά προβλήματα. Που μπορεί να οδηγήσει σε άνιση δέρμα και μπορεί ακόμη και αιτία νέκρωση του δέρματος. Σε νέκρωση του δέρματος, το αίμα δεν παρέχονται σωστά στους ιστούς λόγω της παρεμπόδισης των αιμοφόρων αγγείων και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο των κυττάρων.

Αν και το κολλαγόνο συμπληρώματα έχουν δείξει θετικό αποτέλεσμα στην μπορεί άνθρωποι, τα αποτελέσματα αυτά είναι προσωρινή. Εάν υφίστανται τη μεταχείριση τότε αυτό μπορεί να διαρκέσει μόνο για μερικούς μήνες και πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία.

Πρέπει να πάρετε τους τακτικά που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματική. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε άλλες επιλογές για να κρατάτε το δέρμα σας υγιές και για την καταπολέμηση άλλων ασθενειών. Μην ξεχάσετε να λαμβάνουν συμβουλές από το γιατρό σας πριν από τη λήψη αυτών των συμπληρωμάτων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *