» » παρενέργειες της τεστοστερόνης

παρενέργειες της τεστοστερόνης

παρενέργειες της τεστοστερόνηςΑπό όλα τα αναβολικά στεροειδή διαθέσιμα, για την υγιή ενήλικο αρσενικό υπάρχουν πολύ λίγες όπως καλά ανεκτό, όπως η τεστοστερόνη. Ενώ αυτό είναι αλήθεια, εκεί arepossible παρενέργειες της τεστοστερόνης που μπορεί να οφείλονται σε εξωγενείς χρήση.

Ευτυχώς, για την υγιή ενήλικο αρσενικό τις παρενέργειες της τεστοστερόνης χρήση είναι πολύ ελεγχθούν? στην πραγματικότητα, με την υπεύθυνη χρήση εκεί ' όχι αιτία μια υγιή ενήλικο αρσενικό πρέπει να πέσουν θύματα ένα μονό.

Για τον άνθρωπο που λαμβάνουν θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης, παρενέργειες αυτών θα είναι ελάχιστα ανησυχίες· μετά από όλα, στην περίπτωσή του αυτός θα μόνο αντικαθιστά τι είναι ελλιπής. Για το enhancer επιδόσεων, αυτό είναι όπου το παιχνίδι αλλάζει, καθώς θα είναι supraphysiological δόσεις, που μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε προβλήματα.

Ωστόσο, supraphysiological δόσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ ασφαλή, αλλά υπάρχει κάτι σημαντικό που πρέπει να έχετε κατά νου. Όπως με τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την ανταμοιβή λόγος; περισσότερο παίρνεις, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανταμοιβή, αλλά περισσότερο παίρνεις, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος. Ας συζητήσουμε τη χρήση πιθανές παρενέργειες της τεστοστερόνης .

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα

Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες της τεστοστερόνης

Όταν συμπληρώνουμε για τεστοστερόνη σε ποσότητες που μας πολύ πέρα από τη μέση σειρά μας, υπάρχουν πέντε πιθανές παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να τονίζουμε και πάλι, η λέξη "πιθανή" δεδομένου ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εγγυημένη. Ολική δοσολογία και το πιο σημαντικό επιμέρους απάντηση θα υπαγορεύσει το συνολικό αποτέλεσμα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αλλά έτσι θα αυτοί γενική συνολική lifestyle.

Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος που αυτά τα αποτελέσματα ενδέχεται να παρουσιαστεί οφείλεται σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία της αρωματάσης, τεστοστερόνη από-που μετατρέπει σε οιστρογόνα. Αυτές οι επιδράσεις περιλαμβάνουν:

  • Γυναικομαστία
  • Περίσσεια κατακράτηση νερού
  • Υψηλή αρτηριακή πίεση
  • Υψηλή χοληστερόλη LDL
  • Χαμηλή HDL χοληστερόλη
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα

Καταπολέμηση των παρενεργειών της τεστοστερόνης

Να καταπολεμήσουμε τις παρενέργειες της τεστοστερόνης , υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Σημαντικότερο είναι τη συμπλήρωση με ένα αναστολέα της αρωματάσης (AI) όπως Arimidex ή Letrozole. Του AI κάνει ακριβώς αυτό που υπονοεί το όνομά τους, παρεμποδίζουν τη διαδικασία aromatase, πράγμα που σημαίνει, παρεμποδίζουν τη μετατροπή στα οιστρογόνα.

Περαιτέρω, από τη φύση τους, του AI επίσης να μειώσει το συνολικό ποσό των οιστρογόνων στο σώμα, παρεμποδίζοντας έτσι τι δεν υπάρχει από το να προκαλούν ένα πρόβλημα. Εν πάση περιπτώσει, του AI παραμένουν η κύρια γραμμή άμυνας.

Πέρα από το AI, και αυτό σε μεγάλο βαθμό θα προστατεύσει σας αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα χοληστερόλης, είμαστε μιλάμε της διατροφής μας συνολικά. Τρώτε τροφές που θα προωθήσει την υγιή επίπεδα και την αποφυγή δραστηριότητα όπως το κάπνισμα και το ποτό που έχει αρνητικές επιπτώσεις σε μεγάλο βαθμό θα προστατεύσει σας. Αποφεύγοντας το βαρύ οινόπνευμα consumptionand εξασφαλίζοντας την διατροφή σας είναι πλήρης της αφθονίας Ωμέγα λιπαρά οξέα θα κάνει θαύματα για σένα και σε μεγάλο βαθμό προστασία από τις παρενέργειες της τεστοστερόνης.

Περαιτέρω, υπάρχει κάτι ακόμα που πρέπει να αναφέρουμε, και αυτό περιστρέφεται γύρω από την περίσσεια κατακράτηση νερού. Όπως η τεστοστερόνη αρωματίζει, συχνά αυτό είναι υπαίτιες για την κατακράτηση νερού που αποκτήθηκε, και απολύτως, αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Ωστόσο, με του AI ελέγχεται εύκολα, αλλά ακόμη και με ένα AI νερό διατήρηση μπορούν ακόμα να εμφανιστούν, αλλά εννέα φορές από τα δέκα είναι για έναν απλό λόγο.

Αν τη συμπλήρωση με τεστοστερόνη, τη συμπλήρωση με μια ποιότητα AI ακόμα εξακολουθούν να κατέχουν το νερό, οι πιθανότητες είναι τρώτε πάρα πολλά υδατάνθρακες. Αν τρώτε περισσότερους υδατάνθρακες από ό, τι χρειάζεστε για σας πρόκειται να πρήζω, αυτό δεν σημαίνει ότι η τεστοστερόνη είναι το πρόβλημα, αυτό σημαίνει απλά σας να υπερφαγία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα

Εγγυημένη παρενέργειες της τεστοστερόνης

Υπάρχουν δύο χρήση παρενέργειες της τεστοστερόνης που είναι απόλυτα εγγυημένη σε όλα τα άτομα που συμπληρώνουν και αλληλοσυνδέονται. Όταν συμπληρώνουμε με αναβολικά στεροειδή, ακόμη και τεστοστερόνης, θα είναι κρυφοί μας φυσική παραγωγή τεστοστερόνης.

Δεν έχει σημασία πόσο ξεχωριστή πιστεύετε ότι είστε, δεν έχει σημασία τι σας φίλος ή κάποιος μεγάλος τύπος στο γυμναστήριο σας είπε? Εάν μπορείτε να συμπληρώσετε το φυσικό σας επίπεδα θα πέσει. Φυσικά, αν συμπλήρωση με τεστοστερόνη αυτό είναι μικρού ενδιαφέροντος, όπως σας παρέχουν με το τι χρειάζεται το σώμα σας.

Όπως η τεστοστερόνη τα επίπεδα θα είναι κρυφοί, όπως παραγωγή εμφανίζεται στους όρχεις και συμβαίνει πλέον όρχεις σας θα συρρικνωθεί. Αυτό δεν σημαίνει μαραίνεται και να εξαφανίζονται, αυτό σημαίνει απλά χάνουν μερικά από τους πληρότητα, αλλά υπάρχει καλή είδηση. Μόλις αναβολικό στεροειδές χρήση διακόπτεται και όλες τις ορμόνες έχουν αφήσει το σύστημά σας φυσική παραγωγή τεστοστερόνης θα αρχίσει και πάλι, και όρχεις σας θα επιστρέψει στο κανονικό του μέγεθος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα

Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την τεστοστερόνη

Η αλήθεια είναι τόσο απλό, είναι σχεδόν τρομακτικό. Τι έχετε πει ολόκληρη τη ζωή σας σχετικά με αναβολικά στεροειδή, και στην περίπτωση αυτής της τεστοστερόνης, στις περισσότερες περιπτώσεις όλα είναι ένα ψέμα. Η τεστοστερόνη είναι μια από τις πιο ευεργετικές ορμόνες σας θα συμπληρώνει με, και όχι μέσα από την συμπληρωματική χρήση μπορεί να βελτιώσει δραματικά τη ζωή σας.

Ενώ η χρήση παρενέργειες της τεστοστερόνης είναι πραγματικό, αυτό δεν είναι μια ξένη ουσία στο σώμα, δεν είναι κάτι bodywill σας δείτε ως εχθρό. Τεστοστερόνης είναι ευπρόσδεκτη από τον οργανισμό, και με την υπεύθυνη χρήση τις παρενέργειες της τεστοστερόνης μπορεί να διατηρηθεί στο κόλπο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνης συμπλήρωμα