οφέλη των χαπιών

Οφέλη από χάπια κολλαγόνο.Μετά την ανάγνωση όλα το κολλαγόνο χάπια σχόλια που επιπλέουν γύρω, σε εφημερίδες, περιοδικά και άρθρα σε απευθείας σύνδεση, παρασύρει να δοκιμάσετε αυτά τα χάπια είναι περίεργο. Ποιος δεν θα ήθελε να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ή ακόμη και το καθυστερήσουν. Αν βοηθάει χαπιών, τότε πρέπει να μερικά σύντομα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα λειτουργούν το κολλαγόνο χάπια;

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Το κολλαγόνο είναι μια ινώδης πρωτεΐνη που λειτουργεί σε συντονισμό με μια άλλη πρωτεΐνη ελαστίνης, να υποστηρίξει τους ιστούς του σώματος. Συνδέει και υποστηρίζει διάφορους ιστούς του σώματος, όπως το δέρμα, των οστών, μύες, τένοντες και χόνδρου. Αυτό το κολλαγόνο μπορούν να βρεθούν τόσο στο εσωτερικό και εξωτερικό περιφερειών των κυττάρων και τους δίνει τη μορφή και τη σταθερότητα.

Κολλαγόνο υποστηρίζει επίσης τα εσωτερικά όργανα του σώματος, έτσι κατανοούμε τώρα πόσο σημαντικό κολλαγόνου είναι μας. Δεδομένου ότι αρχίζουμε να μεγαλώνουν, τα επίπεδα του κολλαγόνου στα κύτταρά μας αρχίζει να επιδεινώνεται, με αυτόν τον τρόπο επιγενόμενων ρυτίδες. Να καθυστερήσει την έναρξη των γήρανση συμπτώματα, κολλαγόνο χάπια έχουν παρουσιαστεί έξω, που υποτίθεται ότι πρέπει να τροφοδοτεί τα επίπεδα του κολλαγόνου στο τα κύτταρα του δέρματος.

Κολλαγόνο χάπια είναι μικροσκοπικό χάπια που γεμίζουν με φυσικό ή τεχνητό κολλαγόνο, που όταν προσλαμβάνεται θα αποκαταστήσει το χαμένο κολλαγόνου από το σώμα. Σήμερα, έχουμε πολλές εταιρείες κατασκευής και εμπορίας αυτά τα χάπια από διαλαλούν κάποια οφέλη χάπι του κολλαγόνου. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα οφέλη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Κολλαγόνο χάπια για δέρματος και γήρανση

Κατανάλωση χαπιών πιστεύεται ότι θα οδηγήσει σε μια νεανική εμφάνιση. Φυσικό κολλαγόνο στη σταθερότητα σώμα δίνει στα κύτταρα, τόσο όταν κολλαγόνου επίπεδα στο σώμα καταστρέφουν λόγω της γήρανσης, τα κύτταρα αρχίζουν να κρεμήσει και ρυτίδων.

Αποκαθιστώντας τα χαμένα επίπεδα του κολλαγόνου με την κατανάλωση χαπιών μία μπορεί να αποτρέψει τα κύτταρα από το ζάρωμα και να με αυτόν τον τρόπο να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Ομορφιά συνειδητή άνθρωποι συχνά δελεάζονται από αυτά τα χάπια.

Κολλαγόνο χάπια για αρθρίτιδα

Ορισμένες μορφές της αρθρίτιδας έχει ως αποτέλεσμα απώλεια της ελαστικότητας και τη φθορά του χόνδρου στις αρθρώσεις του σώματος. Των συνδέσμων και των τενόντων του σώματος τείνουν να προσπαθήσει να καλύψει το κενό που σχηματίζεται από τη φθορά του αρθρικού χόνδρου, οδηγώντας έτσι σε βασανιστικό πόνο.

Λήψη χαπιών θα βοηθήσει στην ανοικοδόμηση το απεμπλουτισμένο χόνδρο, κατά συνέπεια, βοηθώντας στη μείωση της δυσκαμψία και πόνο που συνδέεται με το ίδιο. Άνθρωποι σκεφθούν ορθοπεδικές χειρουργικές επεμβάσεις συχνά δοκιμάστε ένα πρόγραμμα χάπια κολλαγόνου για να μειώσει τον πόνο και την ταλαιπωρία, σε κάποιο βαθμό.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Κολλαγόνο χάπια για την υγεία της καρδιάς

Κολλαγόνο ίνες αποτελούν σημαντικά συστατικά της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας στα τοιχώματα των αρτηριών και τείχους καρδιά (μυοκάρδιο). Με την ηλικία, κολλαγόνο επίπεδα καταστρέφουν και να οδηγήσει σε αποδυνάμωση των αρτηριακών τοιχωμάτων και τείχους καρδιά. Συντελεί στο μυοκάρδιο, εμβάπτιση των επιπέδων κολλαγόνου στο κλείσιμο των κοιλία διαστολή και συσταλτικές δυσλειτουργία. Συντελεί επιπλέον, αποδυνάμωση των αρτηριακών τοιχωμάτων στο κλείσιμο των αθηροσκλήρωση. Έτσι, διατηρώντας τα βέλτιστα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα συμβάλλει στη διατήρηση της υγεία της καρδιάς.

Έμποροι του κολλαγόνου χάπια λένε ότι η κατανάλωση από αυτά τα χάπια ενισχύει νυχιών και των μαλλιών ανάπτυξη. Έτσι, παρατηρείται επίσης κολλαγόνου χάπια για φορολογική ελάφρυνση λόγω ζημιών μαλλιά. Επιπλέον, είναι επίσης γνωστό να συμβάλλω στην απώλεια βάρους.

Ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι όλοι οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έχουν επιστημονικά αποδειχθεί. Η σφραγίδα ασφαλείας δεν έχει δοθεί από το FDA. Στην πραγματικότητα, πολλές μελέτες αποκαλύπτουν ότι τα οφέλη που κράχτης δεν είναι έγκυρες. Το κολλαγόνο που χρησιμοποιούνται για τα χάπια δεν απορροφάται από τα κύτταρα του σώματος. Το σώμα απαιτεί κολλαγόνου που παράγεται από τον ίδιο τον οργανισμό. Επιπλέον, το κολλαγόνο από τα χάπια χωρίς συγχώνευση ή συνδυάζουν με το φυσικό κολλαγόνο, ως εκ τούτου, κολλαγόνο χάπια δεν μπορεί να τροφοδοτεί τα χαμένα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα.

Άτομα με ευαισθησίες τροφίμων είναι επιρρεπείς να επηρεαστούν από κολλαγόνο χάπια παρενέργειες, επειδή αυτά τα χάπια περιέχουν συστατικά όπως γλουτένη, μαγιά, σόγιας, αλάτι, σιτάρι, κλπ. Σε σύγκριση με ενέσεις κολλαγόνου, κολλαγόνο χάπια δεν είναι γνωστό να έχουν τρομερές παρενέργειες. Ακόμη και αν οι παρενέργειες δεν είναι σαφώς γνωστή σήμερα, είναι σημαντικό για σας να λάβει αυτά τα χάπια μόνο μετά από διαβούλευση με το παροχέα υπηρεσιών υγείας σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *