» » οφέλη του βατόμουρου κετόνη

οφέλη του βατόμουρου κετόνη

Έχει υπάρξει πολλή διαμάχη σχετικά με το βατόμουρο κετόνη. Αν και αγαπούσε από τα μέρη των χρηστών για την εξουσία της απώλειας βάρους, έχει συχνά επικριθεί από τους χρήστες και τους εμπειρογνώμονες ίδια. Έτσι τι ακριβώς είναι τα οφέλη και είναι αποκτήσιμοι;

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα οφέλη που υπόσχεται κετόνη σμέουρο και επίσης να εξετάσει εάν αυτά τα οφέλη είναι προσβάσιμα ή αν υπολείπονται του σήματος.

Ελπίζουμε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των παροχών αυτών και δείξω, με βοήθεια από αξιόπιστες πηγές, η αλήθεια αυτών των ισχυρισμών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone Plus

Τι είναι η κετόνη βατόμουρο;

οφέλη του βατόμουρου κετόνηΠρώτον, τι είναι σμέουρο κετόνη και πού προέρχεται από;

Καλά, μπορεί να βρεθεί ακριβώς όπου μπορείτε να σκεφτείτε μπορεί να βρεθεί! -κατά κύριο λόγο σε σμέουρα! Αυτή η Ένωση δίνει κόκκινα σμέουρα μυρωδιά τους φρουτώδη και γεμάτη ζωή.

Ωστόσο, δεν είναι περιορίζεται μόνο εκείνα τα δάγκωμα-μεγέθους κοκκίνισμα μούρα! Για αυτό μπορεί επίσης να βρεθεί σε cranberries και βατόμουρα πάρα πολύ. Σε αυτό το άρθρο, θα κυρίως συζητήσουμε κετόνη βατόμουρο σε ό, τι αφορά τα οφέλη υγείας.

Hhowever, για σας τους εκκολαπτόμενους αποθησαυριστές γνώση, είναι ενδιαφέρον για σας να σημειωθεί ότι το βατόμουρο κετόνη χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, καλλυντικά και, επίσης, στη βιομηχανία τροφίμων. Η μυρωδιά είναι σίγουρα ένα πολύτιμο πράγμα!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone Plus

Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία σμέουρο κετόνες;

Είμαστε όλοι ενδιαφέρονται για την υγεία μας, και πολλοί από εμάς ανησυχούν με την απώλεια ή/και τη διατήρηση ότι η απώλεια βάρους. Αλλά η απώλεια βάρους μπορεί να είναι ένα δύσκολο και επίπονο έργο, και κράτηση του μακριά μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι που χάνουν βάρος είναι εξαιρετικά πιθανό να βάλει πίσω κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ένα έως πέντε έτη. Και έτσι, όταν τα προϊόντα εμφανίζονται (ή μείνω στην αγορά) που υπόσχονται μεγάλη και επαναστατική υγεία οφέλη, είναι φυσικό να υποθέσουμε, και ακόμη και η επιθυμία για να δουλέψουν.

Να σφυρί σπίτι το σημείο, φανταστείτε είστε στο κατάστημα, μπορείτε να πάρετε ένα μπουκάλι, ένα λαμπρό αντικείμενο παλάμης που αισθάνεται ομαλή στο φοίνικά σας ανάπαυσης. Στη συνέχεια, αρχίζετε να διαβάσει την ετικέτα.

Στην αρχή, τα λόγια σας σοκ, είστε σύγχυση, πώς θα μπορούσε αυτό να; Οι λέξεις, ζωγραφισμένα με χονδρά γράμματα που επιστημονική-όπως, αρχίζουν να οδηγήσει το μυαλό σας προς κάτι που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Αισθάνεστε που κυματίζει στο στομάχι σας, έχετε βρει αυτό. Το κείμενο που έχετε ενώπιόν σας κάνει να επιθυμείτε να διακηρύξουν ότι πρόκειται για ένα «θαυματουργό φάρμακο! Κοιτάξτε αυτά τα οφέλη! Είμαι γίνει! Βρήκα αυτό!"

Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν και να το πάρετε σπίτι, με την καρδιά σας και το κεφάλι, γεμάτοι περιχαρής προσδοκία.

Σε αυτό το παράδειγμα, θα ήθελα να πω ότι σας κίνητρα είναι υγιή, για όλοι θέλαμε για κάτι τέτοιο. Το ταξίδι μέσα από την απώλεια βάρους μπορεί να είναι ένα σκληρό και δύσκολο μονοπάτι, και εμείς μπορεί όλα να μάνταλο επάνω υποσχέσεις ενός προϊόντος. Αλλά, τι εάν αυτή θεραπεία απώλεια βάρους ήταν κανένα θαύμα καθόλου;

Τι πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι η όλη τη διαφημιστική εκστρατεία σχετικά με τα προϊόντα μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο αντιπερισπασμό, και καλύπτουν τα πραγματικά οφέλη (ή ακόμη και, ακόμη πιο ανησυχητικό, παρενέργειες).

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με βατόμουρο κετόνη. Δεν είναι μεγάλη δεδομένου ότι το προϊόν αυτό ήταν πάνω από sensationalised στην Αμερική, αν και μια εκπομπή φιλοξενείται από Δρ Οζ, με τις πωλήσεις στα ύψη, και οι άνθρωποι αγοράζουν το προϊόν σε μεγάλες ποσότητες σε απάντηση σε το διακηρύσσεται ως ένα «θαυματουργό φάρμακο».

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone Plus

Την υγεία οφέλη του βατόμουρου κετόνη

Επομένως, ας ρίξτε μια ματιά στο γιατί κετόνη σμέουρο έχει χαιρετίστηκε ως εκ τούτου μια θαυματουργή ανακάλυψη.

Καλά, τα οφέλη για το βατόμουρο κετόνες συχνά προτείνεται να περιλαμβάνει: βοηθώντας το σώμα σας κάψει το λίπος, ρύθμιση του μεταβολισμού σας, μειώνοντας τα σημάδια της γήρανσης, έχοντας αντικαρκινικά οφέλη, βοηθώντας το σώμα σας καρδιακών παθήσεων, βοηθώντας το σώμα σας που καταπολέμηση της φλεγμονής και του πόνου, και τελικά να αισθάνεστε χορτάτοι για πλέον.

Είναι προφανές σε όλους ότι αυτά τα οφέλη είναι προφανώς κόβει την ανάσα, ποιος δεν θα ήθελε να πάρει όλα αυτά τα οφέλη σε μορφή κάψουλας! Ωστόσο, ας ρίξτε μια ματιά σε αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες.

οφέλη του βατόμουρου κετόνη

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone Plus

Βοηθά το σώμα να κάψει το λίπος και ρυθμίζουν τον μεταβολισμό σου

Αυτά τα δύο γεγονότα συνδέονται με μια κοινή αιτία. Έχει δηλώσει ότι το βατόμουρο κετόνη αυξάνει την έκκριση της πρωτεΐνης είναι γνωστή ως Adiponectin. Σε αυτό το προϊόν είναι ότι αυτά τα δύο οφέλη βρείτε σπίτι τους.

Πρώτον, ο Adiponection πειράζει έξω το λίπος από τα καταστήματα σας λίπος, που επιτρέπει το σώμα σας να καταρρεύσει πιο εύκολα το λίπος στο σώμα σας. Αυτό πρόκειται να τεμαχίσετε γρήγορα τα κιλά.

Και συχνά αναφέρεται ότι με βατόμουρο κετόνη την αρχική απώλεια βάρους θα σας σοκ λόγω αυτής της παροχής. Αν αυτό είναι αλήθεια, ένα δεν μπορεί να είναι ορισμένες, Μερικοί λένε που κάνει και μερικοί λένε ότι δεν!

Υπάρχουν καμία ανθρώπινη δοκιμές σχετικά με αυτό το προϊόν, το οποίο μας οδηγεί να συγκρατήσει την απόφαση.

Έχει επίσης ειπωθεί ότι Adiponectin βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού σας. Εάν δεν γνωρίζετε ήδη, ο μεταβολισμός σας είναι η διαδικασία με την οποία το σώμα σας συμμετέχει σε μια σειρά από χημικές αντιδράσεις, που γίνονται για να σας κρατήσει ζωντανούς!

Είναι το ποσοστό σας σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει το καύσιμο που εμείς χάφτω. Αν ο μεταβολισμός σας λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, τότε το σώμα σας θα επωφεληθούν από, όχι μόνο την απώλεια βάρους, αλλά στην πραγματικότητα θα λειτουργούν σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Ο υψηλότερος μεταβολισμός θα ισούται με ένα υγιέστερο σώμα, ακόμα χαμηλότερα επίπεδα θα οδηγήσει σε κόπωση και, ενδεχομένως, παχυσαρκία. Από την έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι η καθαρή σμέουρα έχει ως αποτέλεσμα προκαλώντας την έκκριση της αδιπονεκτίνης, ωστόσο, σας δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν αυτά σχετίζεται με βατόμουρο κετόνη. Αυτό μπορεί να κάνει καλά, αλλά η επιστημονική έρευνα λείπει για να επικυρώσει το αίτημα αυτό.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone Plus

Μειώσει τα σημάδια της γήρανσης και να έχει αντικαρκινικά οφέλη

Αυτά τα οφέλη που απορρέουν από την ιδέα ότι το βατόμουρο κετόνη μπορεί να μειώσει τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα σας. Οι ελεύθερες ρίζες είναι άτακτος μικρά πράγματα, που κλέβουν ηλεκτρόνια του μορίου άλλα, προκαλώντας μια αντίδραση τρένο ζημιές ασταθείς κυττάρων.

Αυτό κύτταρο θανάτου οδηγεί σε πολλά πράγματα, αυτά περιλαμβάνουν? (μερικές φορές), προκαλώντας καρκίνους, αλλά πιο συχνά γήρανση του δέρματος σας. Βατόμουρο κετόνη καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες με το να είναι ένα αντιοξειδωτικό.

Αντιοξειδωτικά χρησιμοποιούνται από το σώμα σας να ασχοληθεί με τις ελεύθερες ρίζες. Ως εκ τούτου, με το σωστό ποσό των αντιοξειδωτικών είστε βέβαιοι να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης, καθώς και τις πιθανότητές σας να πάρει ορισμένες μορφές καρκίνου.

Ωστόσο, κετόνη βατόμουρο δεν έχει πολύ επιστημονική υποστήριξη πίσω από την υποστήριξη αυτού του ισχυρισμού. Επιπλέον, μερικοί επιστήμονες δηλώνουν ότι μια κανονική διατροφή θα επιτρέψει την παραγωγή αρκετά αντιοξειδωτικά ούτως ή άλλως!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone Plus

Βοηθά στην καταπολέμηση της καρδιοπάθειας

Αυτό έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ότι κετόνη σμέουρο έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία της καρδιάς σας. Μείωση the χτίζω επάνω της πλάκας στις αρτηρίες σας και έτσι βοηθούν να αποτρέψει μια ολόκληρη σειρά από καρδιαγγειακές ασθένειες που σχετίζονται με.

Υπάρχει ωστόσο δεν επιστημονικά στοιχεία προς υποστήριξη της θεωρίας. Φαίνεται να είναι ως επί το πλείστον anecdotally. Για άλλη μια φορά, το κύριο ζήτημα με βατόμουρο κετόνη είναι ότι έχουν υπάρξει καμία ανθρώπινη δοκιμές. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία είναι είτε από πειράματα σε ζώα, είτε από τυχαία επιλεγμένο μαρτυρίες.

Εάν οι ισχυρισμοί είναι αληθείς τότε είναι πιο πιθανό λόγω σμέουρο κετόνη έχοντας σαλικυλικό οξύ σε αυτό. Το συστατικό αυτό λέγεται ότι είναι μια θεραπεία για καρδιαγγειακή νόσο.

Έχει ερευνηθεί καλά αλλά δεν παρέχει σχεδόν αρκετά από μια επίδραση σε σύγκριση με πάνω από τις θεραπείες ή τις προλήψεις που είναι εκεί έξω.

Ωστόσο, οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλύτερη από καμία βοήθεια, έτσι εάν υπάρχει αρκετό σαλικυλικό οξύ στη συνέχεια δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να μην θεωρούν ότι ενδέχεται να εμφανιστεί μερικά οφέλη κάποια το προϊόν αυτό- αλλά αυτό είναι μόνο ένα «ίσως».

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone Plus

Βοηθά στην καταπολέμηση της φλεγμονής και του πόνου

Βατόμουρο κετόνη αναφέρθηκε επίσης για την καταπολέμηση της φλεγμονής και του πόνου. Έχει σχέση με τη χρήση ασπιρίνη, και μερικοί έχουν σχολιάσει ότι είναι καλύτερη από την ασπιρίνη ως "όλα τα φυσικά".

Αν και αυτοί μπορεί να ξεχνά ότι σμέουρο κετόνη συχνά περνά από πολλά στάδια κατασκευής και χειραγώγηση και είναι συχνά πωλούνται με άλλα πρόσθετα συστατικά, και τις περισσότερες φορές δεν αναμιγνύουν πραγματική κετόνη βατόμουρο με συνθετικό σμέουρο κετόνη παρασκευάζεται σε εργαστήριο!

Φορά εκεί δεν φαίνεται να είναι οι δοκιμές που να υποστηρίξει αυτήν την αξίωση, και ακόμη και τα πειράματα με ζώα δεν εξετάσουμε αυτό ιδιαίτερη προβαλλόμενες ποιοτικές. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το βατόμουρο κετόνη δεν έχουν την ικανότητα για την καταπολέμηση της φλεγμονής και του πόνου, αυτό σημαίνει απλώς ότι, επί του παρόντος, η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω σε εκείνο το ένα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone Plus

Σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι πιο γρήγορα

Βατόμουρο κετόνη λέγεται ότι έχει μια περιεκτικότητα σε υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες. Γνωρίζουμε ότι προϊόντα, τα οποία έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, μπορεί να σας γεμίσουν για πιο γρήγορα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ινών (που έρχεται με δύο μορφές) είναι σε θέση να κρατήσει σας σώμα λιπανθεί καλά καθώς και την υγιή και εργασίας ομαλή. Τι είναι μια ανησυχία είναι ότι αυτό είναι σίγουρα ένα γνωστό πλεονέκτημα πραγματική σμέουρων, αλλά παρά τις καλύτερες προσπάθειες, εύρεση κάποια αλήθεια σε αυτήν την αξίωση, ήταν μια challenge–, εν μέρει λόγω της αδυναμίας να βρείτε την ακριβή ινών περιεχομένου πληροφορίες.

Ωστόσο, αυτού που είναι γνωστό είναι ότι πάλι υπάρχει καμία επιστημονικά δημοσιευμένο άρθρο για να υποστηρίξει αυτήν την αξίωση. Φαίνεται ότι επί το πλείστον όλα αυτά τα οφέλη φαίνεται να είναι ανεπίσημα, περισσότερες φήμες από γεγονότα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone Plus

Η επιστήμη πίσω από τα οφέλη

Όπως μπορείτε να δείτε το κοινό θέμα που τρέχει μέσα από αυτά τα οφέλη είναι ότι υπάρχει μια έλλειψη επιστημονικών στοιχείων για αυτούς τους ισχυρισμούς. Υπάρχουν πολλά από τα σχόλια των ανθρώπων 'for' και "κατά" το προϊόν.

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι έδωσε τη δυνατότητα να χάσουν όλο το βάρος που ήθελαν και άλλοι δηλώνουν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο rip-off χωρίς «πραγματικό» τα οφέλη. Χωρίς τα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτές τις παροχές, μια ερώτηση θα έρχονται στο μυαλό. Ποια στοιχεία είναι εκεί για αυτούς τους ισχυρισμούς;

Καλά οι περισσότεροι των αποδεικτικών στοιχείων που προέρχεται από μελέτες, η οποία ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και έχουν redone και επεξεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά όλα πραγματοποιούνται σε αρουραίους και ποντίκια, και μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει καμία δοκιμές στον άνθρωπο.

Οι δοκιμές στα ζώα έχουν επιτύχει. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι τα ποντίκια, που είχαν υψηλές δόσεις σμέουρο κετόνη, πράγματι έκανα να χάσουν βάρος.

Στην πραγματικότητα, έχασαν ένα σημαντικό ποσό του βάρους σε σύγκριση με την ομάδα που δεν δόθηκαν κετόνη σμέουρο. Μεγάλο! -Μπορεί να σας σκέψης. Εδώ έχουμε την απόδειξη! Λοιπόν, δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει.

Δοκιμή αρουραίους και δοκιμή τον άνθρωπο δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εμείς, αν και γενετικά παρόμοια, έχουν πολύ μεγάλη και ευδιάκριτη διαφορά στη βιολογία μας και δεν μπορείτε να είστε σίγουρος ότι αυτό που λειτουργεί για ένα ζώο θα μπορουσε για ΑΛΛΗ.

Επίσης, αυτά τα αρουραίους δόθηκε μια δόση που αν μεταφερθεί σε έναν άνθρωπο θα ήταν 1000 φορές τη συνιστώμενη ημερήσια δόση! (αναφέρεται οι δόσεις που αναφέρεται σε παρτίδες των προϊόντων σμέουρων κετόνη που είναι εκεί έξω).

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone Plus

Συμπέρασμα

Περισσότερα οφέλη από βατόμουρο κετόνη φαίνεται να είναι με βάση τις παρατηρήσεις των ανθρώπων. Και, αν και αυτά μπορεί να είναι ένα ισχυρό και ευεργετική εργαλείο, πώς εμείς προορίζονται να αποφασίσει ποια πλευρά είναι σωστή;

Αυτό που χρειαζόμαστε, για να ξεφύγουμε από αυτή τη θάλασσα απόψεων είναι κάποια σκληρά επιστηµονική έρευνα. Μέχρι τότε, είμαστε πειστεί σμέουρο κετόνες αποτελεσματικότητας.

Θέλουν να ξέρουν πού να αγοράσετε σμέουρων κετόνες, παρακαλώ διαβάστε μας πού να αγοράσετε σμέουρο κετόνη συμπληρώματα;

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone Plus
οφέλη του βατόμουρου κετόνη