κολλαγόνο συμπληρώματα

Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία και τις παρενέργειες του κολλαγόνου συμπληρώματα; Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με χάπια κολλαγόνου.

Το κολλαγόνο είναι μια ινώδης πρωτεΐνη που υποστηρίζει η μαλακότερη ιστούς του σώματος. Λόγω της μεγάλη αντοχή σε εφελκυσμό, αποτελεί το σύστημα υποστήριξης για πολλές σωματικές ιστών, όπως οστών, τένοντες, χόνδρους, μυς και δέρμα. Βοηθά στη διαμόρφωση των ιστών και δίνοντας σταθερότητα τους. Επίσης, διατηρεί την εξωτερική δομή των κυττάρων. Δίνει ένα σχήμα ή μορφή στους ιστούς του σώματος και κάνει τους ισχυρά και ευέλικτα.

Το σώμα μας παράγει αυτή η πρωτεΐνη σε επαρκείς ποσότητες, φυσικά, αλλά καθώς γερνάμε, την παραγωγή αυτής της πρωτεΐνης, αρχίζει να μειώνεται. Τα ορατά αποτελέσματα της μείωσης της παραγωγής είναι η ανάπτυξη των ρυτίδων, κρεμώντας δέρμα, εύθραυστα νύχια και τις αρθρώσεις. Αυτές τις μέρες πολλοί άνθρωποι παίρνουν χάπια κολλαγόνου για να αντισταθμίσει τη μείωση της παραγωγής αυτής της πρωτεΐνης ινώδη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Είδη κολλαγόνου χάπια

Οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούν να διατηρήσουν την νεανική εμφάνιση μας, αλλά τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές αρχίζουν να εμφανίζονται καθώς γερνάμε. Οι άνθρωποι που έχουν συνείδηση για τα βλέμματά τους είναι συνήθως αυτοί που αισθάνονται την ανάγκη για να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία, η αγορά είναι πλημμυρισμένη με κολλαγόνο συμπληρώματα για το δέρμα. Αυτά τα προϊόντα ομορφιάς είναι διαθέσιμες με τη μορφή χάπια, κρέμες και ενέσεις.

Τις επιπτώσεις που αυτά τα συμπληρώματα θα έχουν στο σώμα σας θα εξαρτηθεί από τον τύπο του κολλαγόνου που περιέχουν. Όσοι υποφέρουν από προβλήματα των οστών ή αρθρίτιδα γενικά πρέπει να λάβει τα συμπληρώματα που περιέχουν γλυκοζαμίνη και κολλαγόνο ΙΙ. Κολλαγόνο II είναι το κύριο συστατικό του υαλοειδούς χόνδρου.

Αυτός ο χόνδρος γραμμές άκρα των οστών και διαμορφώνει την επιφάνεια των αρθρώσεων. Ως εκ τούτου, αυτό το συμπλήρωμα θεωρείται για να βοηθήσει στην ελάφρυνση πόνο στις αρθρώσεις. Εκείνοι που επιθυμούν να λάβουν αυτά τα χάπια για να αναζωογονήσουν το δέρμα τους και να αντιστραφεί η διαδικασία της γήρανσης, θα πρέπει να λάβει τα συμπληρώματα που περιέχουν κολλαγόνο ι και ΙΙΙ.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Οφέλη και παρενέργειες των συμπληρωμάτων κολλαγόνου

Η έρευνα έδειξε ότι άτομα που πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα και η οστεοαρθρίτιδα μπορούν να επωφεληθούν από τη λήψη αυτών των συμπληρωμάτων. Αυτά τα συμπληρώματα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κινητικότητας και θα προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο. Αυτά τα συμπληρώματα μπορεί να αυξήσει την κινητικότητα των αρθρώσεων και επίσης βοηθά στη μείωση της φλεγμονής.

Καθώς γερνάμε, την παραγωγή ινώδης πρωτεΐνη αυτή μειώνεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει την αποδυνάμωση των συνδετικών ιστών και των αρθρώσεων. Αυτό που μας κάνει επιρρεπείς σε τραυματισμούς. Πιστεύεται ότι η συμπλήρωση του παρόντος πρωτεΐνη θα ενισχύσει τους συνδετικούς ιστούς και να επιταχύνετε τη διαδικασία επούλωσης. Πιστεύεται ότι αυτά τα συμπληρώματα μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων και να βελτιώσει την κυκλοφορία. Πιστεύεται επίσης ότι το κολλαγόνο τύπου ΙΙ μπορεί να διαδραματίσει θετικό ρόλο στη μείωση της τις καρδιακές παθήσεις.

Αν και οι κατασκευαστές των χαπιών για δέρμα κάνει ψηλές απαιτήσεις σχετικά με το προϊόν τους, ορισμένες μελέτες έχουν αποκαλύψει αυτά τα χάπια δεν μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική. Μερικές μελέτες έχουν αποκαλύψει το γεγονός ότι τα μόρια κολλαγόνου δεν μπορεί να απορροφηθεί από το δέρμα λόγω περίπλοκη μοριακή δομή τους.

Αφομοιώνοντας αυτή η πρωτεΐνη από αυτά τα συμπληρώματα μαζί με την φυσική σύνθεση κολλαγόνου του σώματος δημιουργεί επίσης ορισμένα προβλήματα. Δεδομένου ότι αυτά υποβάλλονται σε επεξεργασία από τους ιστούς των αγελάδων, χοίρων και κοτόπουλου, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικός σε κάποιο από αυτά τα είδη διατροφής. Ενέσεις κολλαγόνου μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, όπως ναυτία, πονοκεφάλους και έμετος.

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να ξέρω αν θα πρέπει να πάρετε αυτά τα συμπληρώματα ή όχι. Ακολουθήστε μια υγιεινή διατροφή και να κρατήσει τον εαυτό σας ενυδατωμένο. Κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής που σχετίζονται με να κρατήσει την υγεία σας σε καλή κατάσταση.

Εάν προγραμματίζετε να πάρετε αυτά τα συμπληρώματα, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Αν και αυτά τα συμπληρώματα έχουν χρήσιμο δίνοντας ανακούφιση του πόνου σε ασθενείς με αρθρίτιδα, δεν υπάρχει αρκετά στοιχεία σε άλλα οφέλη από αυτά τα συμπληρώματα. Ό, τι αφορά τη γήρανση, ενός υγιεινού τρόπου ζωής θα κάνει μια μεγάλη διαφορά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *